Microsoft Outlook: Faaopoopo le pusameli

O Microsoft Outlook o se polokalama telefoni feaveaʻi ma aoga. O se tasi o ona uiga o le i totonu o lenei talosaga e mafai ona e faagaoioia ni atigipusa i telefoni meli i le taimi e tasi. Ae, mo lenei mea, e manaʻomia ona faaopoopo i le polokalama. Sei o tatou sailia le auala e faʻaopoopo ai le pusameli i le Microsoft Outlook.

Polokalama meli meli

E lua auala e faʻaopopo ai se puseli: faʻaaogaina o taʻavale mūmū, ma le ulufale atu ma le lima i le tūmau. O le auala muamua e sili atu ona faigofie, ae, o le mea e leaga ai, e le o lagolagoina e auaunaga meli uma. Saili pe faʻapefea ona faʻaopoopo se pusameli e faʻaaoga ai le faʻasologa faʻasolo.

Alu i le meataitasi o le lisi autu autu o Microsoft Outlook "File".

I le faamalama e tatala, kiliki le ki "Add account".

O le faʻaopoopo le faʻamatalaga o faʻamatalaga tusi. I le pito i luga ulufale i lou igoa poʻo le igoa tauvalaau. I lalo ifo, tatou te ulufale i le tuatusi imeli o le tuatusi o loʻo faʻaaoga e le tagata faʻaoga. I le lua vaʻai e sosoo ai, ua ulufale mai ai se upu faila, mai le tala i luga o le meli o loʻo faʻaopoopoina. A maeʻa le faʻatagaina o faamatalaga uma, kiliki i le "Next" button.

A maeʻa lena, ona amata lea o le faʻapipiʻiina i le 'au meli. Afai e mafai e le 'auʻaunaga ona faʻatagaina le faʻatulagaga aunoa, a maeʻa le faagasologa, o le a tuʻuina atu se puseli fou i Microsoft Outlook.

Faʻasalalau le tusi meli

Afai e le lagolagoina e le 'au meli le faʻatulagaina o le pusameli aunoa, o le ae manaomia le faʻapipiʻi ma le lima. I le faʻaopoopoina o le faʻamatalaga o faʻamatalaga, tuʻu le ki i le tulaga o le "Faʻatulagaina Faʻamaumau Tūmau". Ona, kiliki i le "Next" button.

I le isi laasaga, tuu le ki i le "Initaneti E-meli" tulaga, ma kiliki i le "Next" button.

E tatalaina le mata o le i-meli, lea e tatau ona tusia ma le lima. I le Faʻamatalaga o Faʻamatalaga Tagata Faʻatonu, tatou te ulufale i totonu o nofoaga talafeagai o tatou igoa poʻo igoa tauvalaau, ma le tuatusi o le pusameli o le a tatou faaopoopo i le polokalama.

I totonu o le "Faʻamatalaga o le Auaunaga", o faʻamaumauga ua tuʻuina mai e le 'auʻaunaga meli. E mafai ona e sailia i latou i le matamataina o faatonuga i luga o se auʻaunaga meli faapitoa, poʻo le faʻafesoʻotaʻiina o lona lagolago faʻapitoa. I le koluma "Tausi Tusi", filifili le protocol POP3 poʻo le IMAP. O le tele o tautua meli i ona po nei e lagolagoina uma nei tulafono, ae vagana ai mea na tutupu, o lea o lenei faamatalaga e tatau ona faamanino. I se faaopoopoga, o le tuatusi o sapalai mo ituaiga eseese o teugatupe, ma isi faatulagaga e eseese. I koluma o loʻo i lalo tatou te faailoa atu tuatusi o le 'auʻaunaga mo le sau mai ma fafo atu le meli, lea e tatau ona tuʻuina atu e le kamupani e tuʻuina atu auaunaga.

I le poloka o le "Taʻu i le Faʻasalaga" i totonu o koluma tutusa, ia e ulufale i le initaneti ma le upega tafailagi mo lau pusameli.

E le gata i lea, i nisi tulaga, e tatau ona e ulufale i nisi faʻaopoopoga. Ina ia alu ia i latou, kiliki i le "Isi Seti" button.

Ae tatou te leʻi tatalaina se faamalama ma isi faʻaopoopoga, lea e tuʻuina i totonu o faʻamau e fa:

  • Lautele;
  • Tuuina mai o le imeli meli;
  • Sooga;
  • Filifiliga.

O fetuunaiga e faia i nei faatulagaga, lea e faʻaopoopoina faʻamaonia e le kamupani meli.

Ae masani lava e tatau ona e faʻaopoopoina le numera tau o le POP server ma le SMTP i le Advanced tab.

A maeʻa ona faia uma, kiliki le "Next" button.

Fesoʻotaʻiga ma le 'au meli. I nisi tulaga, e tatau ona e faʻatagaina Microsoft Outlook e faʻafesoʻotaʻi i lau meli meli e ala i le alu i ai e ala i le initaneti. Afai e saʻo le mea na faia e le tagata na faia mea uma, e tusa ai ma nei fautuaga, ma faatonuga o le pulega o meli, o le a faʻaalia se faamalama lea o le a faapea mai ua uma ona fausia le puseli fou. E totoe na o le kiliki i le "Faʻamā".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e lua auala e fatuina ai le pusameli i Microsoft Outluk: otometi ma le tusi lesona. O le muamua oi latou e sili atu le faigofie, ae, o le mea e leaga ai, e le o auaunaga uma i meli e lagolagoina ai. E le gata i lea, o le faʻaleleia o le tusi e faʻaaoga ai se tasi o faʻamaumauga e lua: POP3 poʻo le IMAP.