Matou te aveeseina le kiomu i le masini faaleotele leo i luga o le Windows 10

O se masini faaleotele leo e fesootai i se komepiuta i luga o le Windows 10 e mafai ona talafeagai e faataunuu ai galuega eseese, pe a lelei le pueina o leo poo le leo. Ae ui i lea, o nisi taimi i le faagasologa o lona faʻaaogaina o loʻo i ai faʻafitauli i le foliga o se aʻafiaga e le talafeagai. O le a faaauau pea ona matou talanoa pe faapefea ona foia lenei faafitauli.

Matou te aveeseina le kiomu i le masini faaleotele leo i luga o le Windows 10

E tele auala e faʻafoʻi ai le leo i le masini faaleotele leo. O le a tatou iloiloina naʻo ni nai fofo lautele, ae i nisi tulaga atonu e talafeagai le iloilo lelei auiliiliga o polokalame lona tolu e faasaʻo ai le leo.

Vaʻai foi: Liliuina o le masini masini i luga o se masini feaveai ma le Windows 10

Metotia 1: Faʻatonuina o le telefoni

Soʻo se faʻamatalaga o le faʻaogaina o le Windows e ala ile faaletonu e maua ai le numera o faʻamaumauga ma filiga fesoasoani mo le fetuunaiga o le masini masini. Sa matou talanoaina nei faatulagaga i nisi auiliiliga i seisi faatonuga mo le sootaga i lalo. I lenei tulaga, i totonu o le Windows 10 e mafai ona e faʻaogaina uma le laulau faʻatautaia ma le Puletele Realtek.

Faitau atili: Faʻasalalau masini i le Windows 10

  1. I le faletusi, kiliki-i luga o le ata o le leo ma filifili le aitema i le lisi e amata. "Tatala avanoa lelei".
  2. I le faamalama "Filifiliga" i luga o le itulau "Leo" maua se poloka "Ulufale mai". Kiliki ii mo le sootaga. "Mea o Meafaigaluega".
  3. Kiliki le lisi "Faʻaleleia" ma siaki le pusa "Faalēaogāina o le Echo". Faamolemole ia maitauina o lenei mea e maua ai pe afai o loʻo i ai se avelaʻau lata mai, ma taua, e fetaui ma le avetaʻavale kata.

    E fautuaina foi le faʻagaoioia o isi masini e pei o le taofiofi leo. Ina ia faasaoina ia faatulagaga, kiliki "Lelei".

  4. O se faʻatasiga tutusa, e pei ona taʻua muamua, e mafai ona faia i le Realtek Manager. Ina ia faia lenei mea, ia tatalaina le faamalama talafeagai "Lisi Pulea".

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona tatala le "Panel Control" i le Windows 10

    Kiliki le lisi "Microphone" ma tuu le faailoga i autafa "Faalēaogāina o le Echo". E le manaʻomia le faʻasaoina o mea fou, ma e mafai ona e tapuni le faamalama e faʻaaoga ai le ki "Lelei".

O faʻamatalaga faʻamatalaina ua lava lea e faʻaitiitia ai le aafiaga o le faʻalogo mai le masini masini. Aua nei galo e siaki le leo pe a uma ona faia ni suiga i tulaga faatapulaa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona siaki le masini faaleotele leo i le Windows 10

Metotia 2: Seti o leo

O le faʻafitauli o le faʻaalia o se leo e ono le gata i totonu o le masini masini poʻo ona faʻailoga sese, ae ona o le taʻavale mamao o le masini faʻatinoina. I lenei tulaga, e tatau ona e siaki ma le faaeteete tulaga uma, e aofia ai failauga poo le pulou. E tatau ona totogi le faʻapitoa faapitoa ile vaega o loʻo i le isi mataupu. Mo se faataitaiga, o le faamama "Loto Faʻapitoa" fatufatu se aafiaga o le faʻalogo lea e salalau atu i soʻo se leo komepiuta.

Faitau atili: Faʻamau leo ​​i luga o se komepiuta ma le Windows 10

Metotia 3: Taʻiala Faʻamatalaga

Afai e te faʻaaogaina se masini faaleotele leo tolu po o ni leo puʻe leo e iai a latou lava faatulagaga, e tatau foi ona e faaluaina le siakiina ma tape ese le le talafeagai. I le faʻataʻitaʻiga o le Skype polokalama, matou te faʻamatalaina auiliili i se isi tusitusiga i luga o le saite. E le gata i lea, o faʻamatalaga uma e faʻamatalaina e tutusa lelei lava i soʻo se faiga faʻaogaina.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese le faʻalogo ile Skype

Metotia 4: Faʻasalalau

E masani lava ona faʻaititia le mafuaʻaga o le faʻalogo i le le talafeagai o le faʻatinoga o le masini masini komepiuta e aunoa ma le aʻafiaga o soʻo se isi lava filiga. I lenei tulaga, e tatau ona siaki le masini ma, pe afai e mafai, suia. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i nisi o faʻafitauli o faʻafitauli i faʻasologa talafeagai i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻasalalau Faʻamatalaga Microphone i luga o le Windows 10

I le tele o tulaga, pe a oʻo mai le faafitauli ua faʻamatalaina, e faʻaitiitia le aʻafiaga o le logo, e lava lava le faia o taga i le vaega muamua, aemaise lava pe afai o le tulaga o loʻo matauina i luga o le Windows 10. E le gata i lea, ona o le i ai o le tele o faʻataʻitaʻiga o masini pueina, e le aoga foi a tatou fautuaga uma. O lenei itu e tatau ona amanaia ma ia amanaʻia e le gata o faafitauli o le faiga o mea faigaluega, ae pei foi, mo se faataitaiga, avetaavale o le masini komepiuta.