Instagram e le aoga: mafuaʻaga o faafitauli ma fofo

Visicon o se faʻamatalaga faigofie ma faigofie faatasi ma le fesoasoani lea na faia ai galuega faatino o totonu. Ua fuafuaina le polokalame mo tagata taʻitoʻatasi ma kamupani o loʻo manaʻomia le atinaʻeina o se fofo manatu faʻapitoa mo le toe faʻaleleia o se fale mautotogi, faʻatulagaina o le fale fefaʻatauaʻiga, mamanu o se umukuka, falemaele poʻo avanoa avanoa.

O le fatuina ma le faʻatumu o le ata i se faamalama e lua itu ma le maimoa i ai i se foliga tolu-tolu, o se tagata e leai ni tomai faʻapitoa e mafai ona faia se mamanu o se potu. O le vave faʻatauina ma le maua o le gagana Rusia e matua faigofie lava le faʻagasologa. E le sili atu i le 20 minute le umi e malamalama ai i le algorithm o le taotoga ma le puleaina o le atinaʻe, ona o le atinaʻeina o le polokalame e fai si laʻititi ma faʻavae lelei.

Sei o tatou galulue i luga o galuega a le tusi a Visicon i nisi auiliiliga.

Fausia se fuafuaga o le fola

Aʻo le i amataina le poloketi, o le a talosagaina oe e "fausia" se potu mai le vevesi, poʻo le faʻaaogaina o ni faʻataʻitaʻiga muamua. O mamanu o potu avanoa e iai pupuni ma faitotoa e faʻamautu ai le maualuga ma le maualuga. O le i ai o faʻataʻitaʻiga e sili ona aoga mo i latou na muamua tatalaina le polokalama, poʻo le galulue faatasi ma potu masani.

Ua vali puipui i luga o se pepa avanoa, o le fola ma le taualuga e gaosia aunoa. A o lei tosoina le puipui, ua fautuaina e le polokalame le faatulagaina o lona mafiafia ma le faamaopoopoga. O loʻo i ai se faʻatinoga o le faʻaaogaina o fua.

O le faigofie o le galuega a Visicon o le algorithm o le maeʻa lea o le faʻataina o puipui, e naʻo le tagata na o ia e manaʻomia le faʻatumu o le potu i elemene potopotoga: faamalama, faitotoa, meafale, masini, masini ma isi mea. Ua lava lea e maua ai le elemene tatau i le lisi ma tosoina atu i le kiore i le fuafuaga. O sea ituaiga faʻalapotopotoga e vave maualuga le saoasaoa o le galuega.

A maeʻa ona tuʻuina elemene i le fuafuaga, ua latou saunia mo le faʻataʻitaʻia.

Faʻasaʻo mea

O mea i totonu o le potu e mafai ona gaioi ma fesuiaʻi. Faʻamaumauga o faʻataʻitaʻiga i seti faʻataʻitaʻi, i le taumatau o le fanua galue. O le masini o le lisi o le fetuunaiga e faigofie lava pe a mafai: i luga o le muamua laupepa, o le igoa o le mea faitino, seti lona lua, uiga o foliga vaaia, i le lona tolu, o mea ma mea lanu o le mea. Vaʻavaʻai valavala - o se mea e faʻavasega ai le faʻataʻitaʻiina o le faʻataʻitaʻiga. O suiga uma e faia i le mea o le a faʻaalia i luga.

Afai e leai se mea e filifilia i le vaaiga, o le a faʻaalia le potu atoa i le faamalama mata.

Faaopoopoga o Fua ma Mea

Visicon e faʻatagaina oe e faʻaaoga se fuainumera tele o lauulu i mea faitino. O le faletusi o le texture o loʻo aofia ai ata o le raster o laupapa, paʻu, pepa falesa, fola ma le tele o isi ituaiga o teuteuga i totonu.

Ata faʻatusa ata 3D

I totonu o le faamalama o se ata e tolu-vaega, o se potu na fausia i le ata o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o mea lanu, mea vaʻaia o meaafale ma malamalama faʻaalia. I le faamalama tolu e leai se avanoa e filifili ma faasaʻo ai elemene, lea e le fetaui, ae ui i lea, fetuunaiga fetuutuunai i le 2D totogi mo lenei tusi toe faafoi. E sili atu ona faigofie le faʻatautaia e ala i le faʻataʻitaʻiga i le "savali" i le puleaina o le kamera faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina le piano.

Afai e te tilotilo i totonu o le potu, o le a e vaʻaia le taualuga i luga atu oi matou. Pe a vaʻai mai fafo, e le faʻaalia le taualuga.

O lea, matou te mafaufau ai i gafatiaga o le polokalama Visicon, lea e mafai ai ona e vave faia se ata o totonu.

Mama

- Faʻamatalaga Rusia
- Faʻaauau o mamanu na faia muamua
- Malamalama ma faʻalelei le siosiomaga o galuega
- Faʻagasologa o le gaoioi o le ataata i se faamalama tolu
- O le i ai o se elemene o le faʻamalama laʻititi

Faʻafitauli

- Naʻo se faʻamalama faʻamatalaga faʻatasi ai ma le faʻatapulaʻaina o galuega tauave ua tuʻuina atu mo le leai o se totogi
- O le le mafaia ona faʻasaʻo mea i le window 3D

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo mamanu totonu

Iloiloga faʻataʻitaʻiga a Visicon

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

FloorPlan 3D Initaneti Ata 3D Astron Design Aiga lelei 3d

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Visicon o se polokalame mo le mamanu o nofoaga ma fale ma le mamanu o totonu o le fale, e taulai atu i tagata masani masani oe leai ni aʻoaʻoga faʻapitoa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: GrandSoft
Tau: $ 2
Toa: 26 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.3