Malosiaga o le Faamauina o Faamaumauga 9.61.647


I nisi tulaga, o se taumafaiga e amataina se polokalama poʻo se taaloga e muta i se savali sese i le faila-api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll. O lenei faletusi manaia e aofia ai le Microsoft Visual C ++ 2015, ma e manaʻomia e le tele o faʻaonaponei faʻaonaponei. O le mea sese e masani ona aliali mai i le Windows Vista - 8.1

Faʻasalalau api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll

O le faʻaalia o le mea sese o loʻo faʻaalia ai le i ai o faafitauli i le faila - o lea, e mafai ona faʻamaʻatia pe le toe i ai atoa. A o lei faia le faatonuga i lalo, matou te fautuaina le siakiina o lau tino mo siama.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Afai e leai se lamatiaga o siama, o le faafitauli e ono tupu i mea sese ma le DLL o loʻo fesiligia. O le auala pito sili ona faigofie o le foia lea i ni auala se lua - e ala i le faʻapipiʻiina o le Microsoft Visual C ++ 2015 package, poʻo le faʻapipiʻiina o se faʻamatalaga fou o le polokalama.

Metotia 1: Faʻafoʻi Microsoft Visual C ++ 2015

O le faletusi o le falefaitautusi e aofia ai le tufatufaina atu o le Microsoft Visual C ++ version 2015, o lea o le toe faʻaofiina o lenei pusa e mafai ona foia ai le faafitauli.

Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++ 2015

  1. A maeʻa le faʻatupeina o le faʻapipiʻi, kiliki le ki. "Faʻatonu".

    Afai e faʻapipiʻi le pusa mo le taimi muamua, e tatau ona e talia le laisene laisene ma faʻaaoga le ki "Faʻamau".
  2. Faatali mo le faʻapipiʻi e kopi uma faila talafeagai i lau komepiuta.
  3. I le faaiuga o le faʻapipiʻi, kiliki "Katia" ma taumafai e taʻavale i taaloga poʻo polokalame - atonu o le a le toe faalavelaveina oe e le mea sese.

Metotia 2: Faʻatulaga le Update KB2999226

I luga o nisi o lomiga o Windows (faʻavae 7 ma le 8.1), Microsoft Visual C ++ 2015 e leʻo faʻatulagaina saʻo, ma o le mea lea ua le faʻapipiʻiina le potutusi talafeagai. O le mea e laki ai, ua faʻatuina atu e Microsoft se faʻamatalaga fou ma le faʻamaumauga KB2999226.

Tikiala le faʻafouga mai le laiga aloaia

  1. Kiliki le 'upega o loʻo i luga ma tusi i le "Metotia 2. Nofoaga Faʻamaumauga a le Faʻamaumauga a Microsoft." Suʻe i totonu o le lisi le faʻamatalaga o le faʻafouga mo lau OS ma kiliki i le sooga "Lisi Faʻaopoopo" faafeagai ma lona igoa.

    Faʻalogo! Mātauina lelei le laʻititi: o le faʻamatalaga mo le x86 o le a le faʻapipiʻiina mo le x64, ma le isi itu!

  2. Filifili se gagana mai le lisi pa'ū. "Rusia"ona kiliki lea o le ki "Download".
  3. Faʻatoʻa le faʻapipiʻi ma faʻatali mo le faʻagasologa o le faʻagasologa e faʻaeʻa
  4. Toe toe fai le komipiuta.
  5. O le faʻatulagaina o le faʻamatalaga ua mautinoa e foia ai faafitauli uma e fesootaʻi ma le faila file-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll.

Matou te mafaufau i auala e lua mo le foia o faafitauli i le api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll o le potutusi.