Faʻamaumauga o Forecasting Microsoft Excel

Android firmware, ie. Tusiaina o faila faʻapitoa patino i vaega talafeagai o le masini manatuaina pe'ā faʻaaogaina polokalama faʻapitoa a Windows, e toetoe lava a faʻaogaina uma le faagasologa, e le o se auala sili ona faigata mai le manatu o le tagata. Afai o le faʻaaogaina o nei meafaigaluega e le mafai pe leai foʻi se mea e manaʻomia, e laveaʻi e Fastboot le aso.

Ina ia mafai ona faʻamalosi le masini Android i le Fastboot, o le ae manaomia le iloa o le faʻamafanafanaga o le mea e tasi le igoa o le masini, faʻapea foi ma se sauniuniga o se telefoni po o se papa ma faʻaaogaina mo gaioiga a le PC.

Ona o le mea moni e faapea o le faiga o le faʻataʻavalevae, faʻaaogaina ma le vaega o le manatuaina o masini e faia tonu, e faʻaogaina ai le faʻaogaina ole auala faʻamautinoa e manaʻomia ai le faʻaeteete ma le gauai. E le gata i lea, o le faʻatinoga o laʻasaga nei e tatau ona fautuaina pe afai e le mafai ona faatino le firmware i isi auala.

Gaioiga taʻitasi ma a latou lava masini Android, e faʻaaogaina e le tagata faʻaoga i lou lava tulaga lamatia. Mo aʻafiaga le lelei o le faʻaaogaina o metotia o loʻo faʻamatalaina i luga o lenei punaoa, e leʻo gafa le pulega o le nofoaga!

Sauniuniga

O le faʻatinoina o faʻatinoga o taualumaga sauniuni e faʻataunuʻuina ai le manuia o le faagasologa atoa o le masini masini masini, o le mea lea o le faʻatinoina o laasaga o loʻo faʻamatalaina i lalo e mafai ona manatu o se mea e manaʻomia muamua aʻo le i faia galuega.

Taʻavale avetaavale

Ina ia iloa le auala e faʻapipiʻi ai se avetaʻavale faapitoa mo le faʻatulagaina vave, e mafai ona e aʻoaʻo mai le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

Faiga faʻavae

Afai ei ai se mea itiiti lava, aʻo leʻi i ai le firmware e tatau ai ona faia se faʻamaumauga atoatoa o vaega o loʻo i ai nei o le mafaufau o le masini. O taga e manaʻomia e faia ai se faʻamaumauga o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

Tikia ma saunia faila talafeagai

Fastboot ma ADB o ni mea faigaluega fesoasoani mai le Android SDK. Faʻasalaga le meafaigaluega atoa pe download se isi pusa naʻo ADB ma Fastboot. Ona tatala lea o le fale teu i totonu o se isi pusa i luga o le taavale C.

E ala mai i Fastboot, e mafai ona faamaumauina vaega taʻitasi o le manatuaina o se masini Android, ma faʻafouina faʻamalama e pei o se afifi atoa. I le tulaga muamua, o le a e manaʻomia ni faila o foliga i le faatulagaga * .imgi le lona lua - o le pusa (s) * .zip. O faila uma e fuafuaina mo le faʻaaogaina e tatau ona kopiina i le pusa e aofia ai Fastboot ma ADB.

Papa * .zip e le faʻagata, e na ona e toe faʻaigoaina le faila (download) faila. I le faʻamuamua, o le igoa e mafai ona i ai, ae le tatau ona aofia ai avanoa ma tusi Rusia. Mo le faigofie, e tatau ona e faʻaaoga igoa pupuu, mo se faʻataʻitaʻiga update.zip. Faatasi ai ma isi mea, e tatau ona amanaia le mafuaʻaga o le Fastboot o le mataupu maʻaleʻale i tulafono ma faʻaigoa igoa na lafoina. Ie "Update.zip" ma le "update.zip" mo fastboot - faila eseese.

Tatala Fastboot

Talu ai o Fastboot o se faʻamafanafanaga, o le galue ma le meafaigaluega e faʻatinoina e ala i le tusia o tulafono o se faʻasalaga faapitoa i le laina o le Windows (cmd). O le auala pito sili ona faigofie e faʻaoso ai Fastboot o le faʻaaogaina lea o le auala lenei.

  1. Tatala le fafautusi i le Fastboot, kiliki le ki i luga o le komepiuta "Liliu" ma, uuina, kiliki i luga o le nofoaga saoloto. I le lisi e tatala, filifili le aitema "Tatala Matala Matagi".
  2. Filifiliga. Ina ia faafaigofie le galuega i le Fastboot, e mafai ona e faʻaaoga le polokalame Adb Run.

O lenei faʻaopoopoga e mafai ai e oe ona faʻatino galuega uma mai faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i lalo i se tulaga semi-automate ma e le o le faʻaaogaina i le tuʻuina atu o tusi ole tulafono i le faʻamafanafanaga.

Toe faʻafou le masini e faʻaaogaina ai le mode

  1. Ina ia mafai e le masini ona talia ia poloaiga na auina atu e le tagata faʻaaogā e ala i le Fastboot, e tatau ona toe faʻaleleia i le tulaga talafeagai. I le tele o tulaga, ua lava le auina atu o se poloaiga faapitoa e ala i le adb i le masini ma le USB debugging ua mafai ai:
  2. Adb toe amata le bootloader

  3. O le a toe faʻaleleia le masini i le tulaga manaʻomia mo le firmware. Ona siakiina lea o le fesoʻotaʻiga ma le poloaiga:
  4. polokalama vave

  5. E mafai foi ona e toe fai i le setete o le fastboot e faʻaaoga ai le mea e tutusa i le TWRP Recovery (mea "Fastboot" le lisi Toe toe fai ("Toe Toe").
  6. Afai o le auala ua faʻamatalaina i luga o le faʻafesoʻotaʻiina o le masini i le faʻatonuina o le ala e le galue pe e le talafeagai (e le o faʻamalosi le masini i totonu o le Android ma e le o aofia i le toe faʻaleleia), e tatau ona e faʻaaoga le faʻaogaina o masini komepiuta i le masini lava ia. Mo ituaiga taʻiala taʻitasi, o nei faʻalapotopotoga ma le faasologa o le patipatiina o kulini e ese; ae o le mea e leaga ai, e leai se auala lautele e ulufale ai.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tatou mafaufau i oloa a Xiaomi. I nei masini, o le lafoina atu i le faiga o le fastboot e faia i le kilikiina o le faamau i le masini ua tape "Tusi-" ma uuina ona ki "Meaai".

    I le isi itu, mo isi tagata gaosiga, o le auala mo le ulufale atu i le auala anapogi i le faʻaaogaina o kuluma komepiuta ma a latou faʻapotopotoga e eseese.

Lafoaʻi le uta uta

O gaosiga o se numera faapitoa o Android mea e poloka ai le mafai ona pulea vaega o le masini manatua e ala i le loka loka. Afai o le masini ua i ai le loka loka, i le tele o tulaga, e le mafai ona faʻamautinoa e le firmware via fastboot.

Ina ia siaki le tulaga o le ave uta, e mafai ona e auina atu se poloaiga i le masini i le telefoni vave ma fesootai i le PC:

telefoni telefoni-info

Ae le gata i lea, e tatau ona tatou taʻutino atu o lenei metotia o le faamautinoaina o le loka o le tulaga e le o se mea lautele ma e eseese mo masini mai gaosiga eseese. O lenei faʻamatalaga e faʻaaoga foi i le tatalaina o le uta uta - o le auala o le faʻatulagaga e eseese mo masini eseese ma e tusa lava mo ituaiga eseese o le lava ituaiga.

Tusi faila i vaega o mafaufauga masini

A uma ona faʻataunuʻu taualumaga sauniuni, e mafai ona e alu i le taualumaga mo le tusiaina o faʻamaumauga i vaega ole mafaufau. Ma le isi, matou te faamaonia le sao o le siiina o faila o ata ma / po o pusa sifi ma a latou tusitusi i le masini e faʻaleleia.

Faʻalogo! O le faʻamalamalamaina o faila faila sese ma le faaleagaina ma ata mai se isi masini i totonu o le masini i le tele o tulaga e mafua ai le le mafai ona download le Android ma / poʻo isi aʻafiaga leaga mo le masini!

Faʻapipiʻi pusa zip

E tusi i le masini, mo se faʻataʻitaʻiga, OTA-faʻafouga, poʻo se seti o vaega o komipiuta o tufatufaina i le faatulagaga * .zipfaʻaaoga le order fastbootfaʻafouina.

  1. Matou te mautinoa o le masini o loʻo i totonu o le faʻatulagaina vaveboot ma e saʻo ona iloa e le masini, ona matou faia lea o le faʻamalamalamaina o vaega "cache" ma "data". O lenei mea o le a aveesea uma ai faamatalaga mai le masini, ae i le tele o tulaga, o se laasaga taua, talu ai e mafai ai ona e aloese mai le tele o mea sese i le taimi o le firmware ma le faʻaaogaina o le polokalama. Faia le poloaiga:
  2. fastboot -w

  3. Tusi le pusa zip faatasi ma le firmware. Afai o se faʻafouga aloaia mai le kamupanī, faʻaaoga le poloaiga:

    Fast update update update.zip

    I isi tulaga, faʻaaoga le poloaiga

    fastboot flash update.zip

  4. I le maea ai o le faʻaaliga "maeʻa, atoa taimi ...." firmware ua maeʻa.

Tusiaina o ata e le mautonu i vaega o manatua

I le tele o tulaga, sailiili mo firmware i le faatulagaga * .zip mo download atonu e faigata. O tagata gaosi oloa e mumusu e lafo a latou fofo i luga o le upega tafailagi. E le gata i lea, o faila-faila e mafai ona suʻeina e ala i le toe faʻaleleia, o le mea lea e faigofie ai le faʻaogaina o le auala e tusitusi ai faila-faila e ala i le fastboot.

Ae o le avanoa e faʻamalamalama ai ata taʻitasi i totonu o vaega talafeagai, aemaise lava "Papa", "Faiga", "Tagata faigaluega", "Toe Maua" ma isi mea e ala i Fastboot, pe a toe faʻaleleia le masini pe a maeʻa faafitauli ogaoga o le komepiuta, e mafai ona laveaʻi le tulaga i le tele o mataupu.

Ina ia faʻamalamalamaina se isi ata img, faʻaaoga le poloaiga:

fastboot flash section_name filename.img

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te tusia le vaega toe faʻaleleia e ala i le vave fastboot. Ina ia moli le ata recovery.img i le vaega talafeagai, auina atu le poloaiga ile faamafanafanaga:

    fastboot flash recovery recovery.img

    Le isi, e tatau ona e faʻatali i le faʻamafanafanaga mo se tali. "maeʻa, atoa taimi ...". A maeʻa, e mafai ona mafaufauina le faʻamaonia o le faʻasalaga.

  2. O isi vaega e faʻaogaina i le auala lava e tasi. Tusiaina o se faila faila i le vaega "Boot":

    fastboot flash boot boot.img

    "Faigaluega":

    polokalama vave fast system system.img

    Ma i le auala lava lea e tasi isi vaega.

  3. Mo le faʻatinoga o vaega o vaega tetele e tolu i le taimi e tasi - "Papa", "Toe Maua" ma "Faiga" e mafai ona e faʻaaoga le poloaiga:
  4. pusa vave

  5. A uma ona faʻamaeʻaina uma taualumaga, e mafai ona toe faʻamautuina le masini i luga o le Android mai le faʻamafanafanaga e ala i le tuʻuina atu o le poloaiga:

Toe toe faʻaleleia

O le mea lea, o le firmware e faia e ala i le faʻaaogaina o faʻaumauga e ala i le faʻamafanafana. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tele o le taimi ma le taumafaiga e faia ai sauniuniga sauniuni, ae afai e saʻo le faia, o le tusiaina o vaega o le mafaufau o le mafaufau e vave tele ma toetoe lava o taimi uma e leai se totogi.