Matou te aʻoaʻoina le faʻatautaia o le palakalafa i luga o se PC ma le Windows 7


I luga o le maketi o mea tuʻufaʻatasia o loʻo tuʻufaʻatasia se scanner ma se lomitusi, o le kamupanī Samsung ma le model SCX-3405W faʻapitoa na galulue lelei. O nei masini e fai si laʻititi, ae e talafeagai pea, aua o le sailia o se avetaavale e le faigata.

Avetaavale mo Samsung SCX-3405W

Ae leʻi amataina, matou te gauai atu i le isi itu. Mo le mafaufauga o le MFP, e tatau ona e ave avetaavale eseese mo le lomitusi ma le scanner, talu ona lagolagoina e le Windows XP le polokalama tuufaatasia. O le mea moni, e fa ni filifiliga mo le faʻatauina o avetaavale, sei amata i le sili ona faʻatuatuaina.

Metotia 1: Nofoaga Lagolago

Mo masini uma, e aunoa ma se faʻasesega, o le auala sili ona faigofie o le sailia lea o avetaavale i punaoa a le au gaosi oloa. Ae ui i lea, i luga o le faitotoa Samsung, o le ae le maua se faʻamatalaga e uiga i le masini o loʻo fesiligia. O le mea moni o le tusa lea ma le tausaga talu ai, na faʻatau atu ai e le cor Korean Korea se vaega o masini ofisa i HP, o le mea lea o loʻo lagolagoina ai nei le Samsung SCX-3405W.

Itulau lagolago a Hewlett-Packard

  1. Tatala le punaoa e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga tuʻuina atu ma kiliki i le mea. "Polokalame ma avetaavale" i le lisi autu.
  2. Mai i le vaaiga o le faʻavasegaga, o le masini e fesiligia e fesoʻotaʻi ma le lomitusi, ma i luga o le itulau filifilia o ituaiga oloa, alu i le vaega talafeagai.
  3. O le isi mea e te manaʻomia e faʻaoga ai le masini suʻesuʻe - faʻasolo i ai le igoa o le MFP - Samsung SCX-3405W - ona kiliki lea i le iuga. Afai mo nisi mafuaaga e le i ai le faamalama pop-up, kiliki "Faaopoopo": o le a toe faʻasalalau oe i le 'upega tafaʻilagi.
  4. Aʻo leʻi amataina le siaki siaki le saʻo o le faʻamatalaga o le faʻaogaina o le polokalama ma suia le faʻasologa i le tulaga o se mea sese.

    Le isi, tusi i lalo i le poloka "Pusa faʻapipiʻi polokalama" ma tatala i luga.

    Faalautele se vaega "Avetaavale Autu".
  5. I le parakalafa muamua o le tusiga na matou taʻua ai le manaʻomia e ave faʻatasi avetaʻavale i le lomitusi ma le scanner. Saili vaega ua lisiina i le lisi ma ave i latou e faʻaaoga ai le fetaui fetaui.
  6. Faatali seia maeʻa le download ma faʻaauau le faʻapipiʻiina o vaega. O le faʻatulagaina o le faʻapipiʻiina e le o se mea taua, ae o le lagolago a Hewlett-Packard e fautuaina e amata i le masini komepiuta polokalama.

    A uma ona faia lenei mea, toe fai le taualumaga mo avetaavale scanner.

O le ae manaʻomia le toe faʻaaogaina o le komepiuta, ma o le a maeʻa le faʻatinoina o le MFP.

Metotia 2: Polokalame Faapitoa

I le ofisa aloaia o HP updater, e le o maua ia oloa a Samsung, ae o lenei talosaga o isi auala e faia i le tulaga o avetaavale lautele. E tele polokalame faʻapitoa - e mafai ona e faamasani i le sili ona taua oi latou i le isi mataupu.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻafouina o avetaavale

E pei o faʻataʻitaʻiga, o le a mafai ona ausia lelei lelei le faʻaaogaina o le DriverMax: e ui lava i tapulaa o le saolotoga, o lenei fofo e sili ona lelei mo le sailia o avetaavale mo masini e leʻi leva.

Lesona: Auala e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 3: Igoa ole hardware

I se tulaga maualalo, o le faʻaogaina o masini e iloagofie ai le mea fesoʻotaʻi e ala i lona igoa faʻanatura, ae o le ID, lea e tulaga ese mo iunite taʻitasi poʻo laina faʻavae. O le hardware hardware Samsung SCX-3405W foliga e:

USB VID_04E8 & PID_344F

O le ID e mafai ona faʻaaoga e suʻe ai le polokalama - faʻaaoga se auaunaga faapitoa i le initaneti. O se faʻataʻitaʻiga o algorithm o gaioiga o loʻo faʻamatalaina i se isi mea.

Lesona: Faʻaaoga le ID faʻanumeraina e suʻe ai avetaavale

Metotia 4: Pule Faʻatonu

Mo la matou galuega i le taimi nei, e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻapipiʻiina o talosaga faʻapitoa poʻo auaunaga i le initaneti. O lenei mea o le a fesoasoani ia i matou "Pule Sili" - o se tasi o meafaigaluega faʻapitoa a Windows. O lenei vaega e faʻaaogaina i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o le avetaʻavale lona tolu: e fesoʻotaʻi i le 'au faʻataʻitaʻiga (e fai ma tulafono, Windows Update Centre), ma faʻapipiʻi le polokalama talafeagai mo masini faʻapitoa.

E faʻaaoga "Pule Sili" matua faigofie lava, pei o le tele o isi mea faigaluega. O faʻamatalaga auiliili e mafai ona maua i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale i meafaigaluega

Faaiuga

O le mea lea, o le masani i metotia o le mauaina o polokalama mo le Samsung SCX-3405W ua maeʻa - matou te faʻamoemoe o se tasi o mea na tuʻuina atu ia te oe sa aoga.