Faʻalauiloa imo i komepiuta

E toatele tagata e umia smartphones ma komepiuta e faʻaaogaina faʻamatalaga vave ma polokalama mo fesoʻotaiga vitio. I luga o le Initaneti o loʻo i ai se tele tele o ia polokalama, o nisi taimi e faigata ai ona fuafua le sili ona talafeagai. Faatasi ai ma sui lauiloa o ia ituaiga talosaga mo le polokalama o le Android, e mafai ona e maua le sootaga i lalo. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i auala e faʻaofi ai le malamalama i lau PC.

Tagaʻi foi: Faʻasalalau mo le Android

Faʻalauiloa imo i komepiuta

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻi, e taua le taʻua o le IMO o le a galue saʻo i luga o se komepiuta pe afai ua uma ona e lesitala i lau telefoni. Afai e le mafai ona e faʻapipiʻi le talosaga i luga o lau masini feaveaʻi, alu saʻo i le auala lona lua, naʻo oe e manaʻomia se numera telefoni e tafe ai.

Metotia 1: Faʻamatalaga imo mo Windows

Afai ua i ai sau tala i le polokalame o loʻo fesiligia, o le a faigofie tele ona faʻaeʻe ma amata faʻaaogaina i luga o se komepiuta e faʻaaogaina OS OS. E tatau ona e faia mea nei:

Alu i le nofoaga aloaia faʻamatalaga

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le IMO i le fesoʻotaʻiga oi luga pe ulufale i le tuatusi i soʻo se' upega tafaʻilagi.
  2. I luga o le itulau e amataina, o le ae vaʻai i le vaevaega i totonu o fale. E tatau ona e kiliki "Download imo mo le Windows Desktop".
  3. Faatali seiloga ua maeʻa le download ma tatala le faʻatulagaga na sii mai.
  4. Faitau le maliega laisene, siaki le mea e tutusa ma kiliki le faamau "Faʻamau".
  5. Faatali seia maeʻa le polokalama ma faʻapipiʻi uma faila talafeagai. A o faagasolo lenei faagasologa, aua nei toe toe amataina le PC pe tape le faamalama o loʻo galue.
  6. Ma le isi, o le ae vaʻai i se faamalama faʻafeiloaʻi. Lenei e tatau ona e taʻu pe o iai lau talosaga i lau telefoni pe leai.
  7. Afai e te filifilia "Leai", o le a siitia oe i se isi faamalama, o loʻo i ai fesoʻotaʻiga e faʻafeiloaʻi ai lomiga mo Android, iOS poʻo le Windows Phone.

I le taimi nei ua faʻapipiʻiina le avefeʻau, faʻapipiʻi i ai ma e mafai ona e alu i le tusiaina o feau tusitusia poʻo le faia o ni vitio i au uo.

Metotia 2: Faʻatuina le telefoni feaveaʻi o tekonolosi e ala i BlueStacks

O le auala muamua e le fetaui ma i latou o loʻo le maua le avanoa e resitala ai i se telefoni feaveaʻi e ala i le atamai, o le mea sili lea i lenei tulaga o le faʻaaogaina lea o se emulator Android mo Windows. O le a tatou faia le faʻataʻitaʻiga o BlueStacks ma faʻaali pe faapefea ona faʻapipiʻi IMO i totonu. E tatau ona e mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo:

Faʻaola BlueStacks

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi a le BlueStacks ma sau i le komepiuta i lau komepiuta.
  2. I luga o le faʻamau i lalo o le a e maua ai faʻamatalaga auiliili i le ala e tuʻuina ai lenei polokalame i luga o lau PC, ona fai lea o le seti saʻo.
  3. Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi saʻo BlueStacks
    Matou te fetuunai saʻo BlueStacks

  4. O le isi laasaga o le sailia lea o le faʻalauiloa e ala i BlueStacks. I le nofoaga suʻesuʻe, ulufale i se igoa ma maua le talosaga.
  5. Kiliki le ki "Faʻamau".
  6. Talia faatagaga ma faʻatali mo le download e faʻamaeʻa, ona faʻaauau lea i le lesitala.
  7. I nisi tulaga, e le mafai e le masini komepiuta ona maua mai le Market Market, o lea e tatau ai ona e faʻapipiʻi le APK i le lima. Ina ia amata, alu i le itulau autu iloga ma sii mai le faila mai lea mea e ala i le kilikiina o le ki "Download imo apk i le taimi nei".
  8. I luga o le itulau BlueStacks page, faʻataʻavale i le lisi. O aʻu talosaga ma kiliki "Faʻatonu le APK"o loʻo i le pito i lalo o le faamalama. I le faamalama e tatala, filifili le faila na sii mai ma faatali seʻi vagana ua faaopoopo i le polokalama.
  9. Taumafai le IMO e alu i le resitala.
  10. Filifili se atunuu ma fai se numera telefoni.
  11. Faʻamatala mai le numera o le a sau i totonu o le feʻau.
  12. Ole taimi nei e mafai ona e setiina se igoa ole igoa ma alu e galue ile tusi talosaga.

Afai ei ai ni ou faʻafitauli e faʻaaoga ai BlueStacks, alu i isi au tusiga i luga o sootaga o loʻo i lalo. I totonu o ia mea o le ae maua ai se auiliiliga auiliili e foia ai faafitauli eseese e aliali mai i le taimi o le amataina poo le galue i le polokalama ua taʻua i luga.

Tagai foi:
Faʻamatalaga le iʻu i BlueStacks
Aisea e le mafai ai e BlueStacks ona faʻafesoʻotaʻi tagata Google
Faʻamuʻu ifo BlueStacks
Faʻasaʻo se sese o le laulili BlueStacks

E mafai ona e avanoa e galue e ala i le emulator, ae e le faigofie i taimi uma, o lea pe a maeʻa le resitalaina, na pau le mea e tatau ona e faia o le download lea o le lomiga mo Windows ma faʻaoga i le faʻaaogaina o faʻamatalaga na e tuʻuina atu i le fausiaina o le talaaga.

I totonu o lenei tusiga, matou te manatu o le faʻapipiʻiina o imo i luga o le komepiuta. E pei ona mafai ona e vaʻaia, i lenei faagasologa e leai se mea e faigata, e tatau ona e mulimuli i se faatonuga patino. Pau lava le faigata e tulaʻi mai o le le mafai ona resitala e ala i le telefoni feaveaʻi, lea ua foia e ala i le faʻaaogaina o se emulator.