Soʻo se Initaneti 1.1.0


Arculator - se polokalame mo le fuafuaina o le faʻaaogaina o meafaitino. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻatatauina le faʻaaogaina o le inisiua mo fola, fola ma puipui, faʻapea foʻi ma le tele o mea e faʻaaoga mo galuega faaopoopo.

Fausia ma le teuteuina o potu

O le polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e fatuina ni potu malulu o ni faʻamaumauga maʻoti. O le faatonu e suia le maualuga ma le uumi o puipui, le faatulagaga atoa, faaopoopo le faamalama ma faitotoa o faitotoa.

Faauma

O le polokalama e aofia ai fua faʻatatau mo le faʻatulagaina o se faʻaoga o taʻaloga faʻamalologa ma taʻavale o le 600x600 mm i le telē. E le gata i lea, o le aofaʻi o meafaitino e fuafuaina pe a fausiaina ia faapalaga e faia i paʻu pepa ma palasitika.

O le faʻamaeʻaina o fola i nofoaga faitele e faia i le fesoasoani o le tile, laminate ma le linoleum.

Mo paʻu puipui, e mafai ona e faʻaaogaina palasitika ma MDF, tile, drywall ma le pepa faila.

Iloiloga

O le faʻatinoga o le fuafuaina o voluma atoa e fesoasoani i le faʻatusatusaina o le vaega ma le tatala, o le numera o tulimanu pito i totonu ma fafo. O lenei laulau o loʻo faʻaalia ai foi le umi o le faamalama o le faamalama, o faitotoʻa ma le aofaiga atoa o le potu.

Mo le fuafuaina o punaoa i totonu o le polokalama ei ai se galuega e ese mai ai. E mafai ai e oe ona suʻe le numera o aitema mo le palasitika, MDF ma le faʻamago ma le numera o taʻavale mo pepa faʻasaʻo ma le linoleum. Iinei e mafai ona e faʻaopopoina faʻamatalaga faaopoopo ma sui fesuiaiga autu.

Mo le faʻaaogaina, o loʻo iai ni fuafuaga fou e fausia ai pe ua leva ona faʻamaonia. O le faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻamaonia ai le maualuga o laina taʻitasi ma le maualuga o elemene o lenei ituaiga, o le lautele o le tasi tui ma le tau i mita sikuea o le inisiua.

Faaaogaina o le filifiliga "Vaaia Tali" E mafai ona e faʻatusatusa le aofaʻi o meafaitino ma le aofaʻi e manaʻomia e faʻatau ai. O faʻamatalaga e faʻatau atu i ripesa Excel ma lolomiina i luga o se lolomi.

O le isi mea na taʻua "Faiga Faʻavae Fuafuaga Faʻasologa Ripoti" e mafai ai e oe ona fuafua le faʻaaogaina o mea mo galuega faaopoopo, e pei o le filo, putty, valiina, sima ma siaki laupapa.

Mama

  • Se numera tele o faatulagaga mo faʻatulagaga;
  • Le mafai ona fatuina se numera le mafaitaulia o potu;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • O se polokalama faigata lava e aʻoaʻo;
  • Faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga;
  • Totogi laisene.

Arculator o se polokalama faʻapolofesa mo le fuafuaina o le maualuga ma le tau o le maeʻa galuega. E iai ni fetuʻutuʻutuʻuga fetuʻutuʻunaʻi, e oʻo lava i le faʻamautuina o aganuʻu - suiga i fua faʻatatau, faʻasologa o elemene, aofaiga ma tau o mea.

Faʻasalaga kopi o le Arculator

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tile calculation software Ceramic 3D Tile PROF 3 fale

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Arculator - se polokalame mo le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o mea i le taimi o galuega faʻaeʻeina. Faʻatagaina oe e faʻavasega soʻo se vaega o nofoaga ma elemene, fuafua le aofaiga o galuega faaopoopo.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: S. Skakalsky
Tau: $ 135
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.1