Faʻafouina PowerPoint

O le taimi nei ua tele tufatufaina o kalena pepa, o loʻo faia e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. E faigofie ma televave. Ae oʻo lava i se tagata masani e mafai ona fatuina ana lava pepa lautele ma lolomiina i luga o se lomitusi. O le faatulagaga o le kalena e faatapulaaina na o ou mafaufauga. Mo lenei mea, o le Tkexe Kalender polokalama e atoatoa, lea o le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Poloketi faʻavae

A e amataina le polokalama, e te vaʻaia se faamalama talitutusa i ou luma. Faʻatasi ai, e mafai ona e tatalaina ni galuega faatino e lei maeʻa pe fatuina ni mea fou. O faila tatala mulimuli na faʻaalia i se lisi. Afai o lau masani muamua lea i lenei polokalama, ia lagona le saoloto e kiliki "Fausia Faiga Fou" ma alu i le mea malie.

Filifiliga o oloa

Tkexe Kalender o loʻo ofoina atu se filifiliga o ni faʻataʻitaʻiga na saunia muamua. Aua o au sini e fetaui ma se tasi oi latou. E mafai ona taʻitasi tausaga poʻo le kalena mo le masina, vaiaso. I luga o le taumatau faʻaalia se vaaiga talafeagai o le faʻataʻitaʻiga, ae mafai ona toe faʻaleleia atoa pe a uma lau toe teuteuina. Filifili le avanoa talafeagai ma alu i le isi faʻamalama.

Malamalama le itulau o le kalena

E taua tele le faʻasaʻo lelei o mea uma ina ia sili ona matagofie pe a lolomiina. Filifili se tasi o faʻatulagaga, ata po o le laufanua, ma faʻagasolo le siata e fuafua ai le maualuga o le itulau o le itulau. E mafai foi ona e faatulagaina taʻaloga lolomi i lenei faamalama.

Vaitaimi

O lea e tatau ona e filifili po o le fea taimi e faʻaalia ai lau kalena. Seti masina ma filifili le tausaga. Afai e saʻo le faʻamaonia, o le polokalama o le a saʻo lelei le fuafuaina o aso uma. Faamolemole ia matau o lenei nofoaga o le a avanoa e suia mulimuli ane.

Mamanu

Mo ituaiga taʻitasi o kalena e tele avanoa. Filifili se tasi oi latou e fetaui ma lou manatu. E pei o le faʻamalamalamaga o ituaiga, o le a faʻaalia i luga o le taumatau se atigilima. O le filifiliga mulimuli lea i le fausiaina o le polokalama. Ona mafai lea ona e faia ni faʻasologa atili.

Faʻatinoga o galuega

O iinei e mafai ai ona e mulimuli i le vaaiga o lau galuega faatino, ma mai iinei e mafai ona e alu i ni menus ma ni mea eseese. I luga o loʻo i ai le tele o meafaigaluega aoga: faʻamaʻoina se gaioiga, filifilia o se itulau, auina atu e lolomi ma suia le fua. Faʻasani-saʻo i se mea patino e sui ai.

Faʻaopoopoina ata

O le eseesega sili ona taua i le va o nei kalena - o le uluai ata i le itulau. O le faʻatinoga e faʻatinoina e ala i se faamalama e ese ai, lea e aofia ai uma tulaga talafeagai: faʻaopopoina o aʻafiaga, faʻafouina ma faailogaina tuaoi. E mafai ona faʻapipiʻi ata i itulau taʻitasi ina ia ese mai le tasi i le isi.

O loʻo i ai se suʻesuʻega foliga tutusa lea o le a fesoasoani ia te oe e vave maua ai le faila e te manaʻomia. O ata uma i totonu o le faʻailoga o le a faʻaalia o ata, ma e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le ata na manaʻomia mo le faʻaleleia.

E taua le taulaʻi atu i le faʻaopoopoga o le talaaga, aua o le a fesoasoani i le foliga e sili atu le manino ma tumau i le kalena. I lenei lisi, e mafai ona e faʻavasegaina le lanu, laiga, faʻaopopo ma faʻasaʻo le laumei talafeagai. E mafai ona faia lenei mea i itulau uma o le poloketi.

Faʻaopoopoina aso malolo

O le polokalama e maua ai se avanoa e maka ai aso o aso malolo. E vaevaeina i ni vaega. O aso mumu taʻitasi e tatau ona faʻapipiʻi ese e ala i faʻataʻitaʻiga. Faʻaopoopoina aso malolo fou e faʻatinoina e ala i le faʻamaumauga, o le nofoaga e teuina ai o loʻo faʻaalia i lenei faamalama.

Ata o masina

E taua tele aso, vaiaso ma masina e saʻo ma faigofie ona matamata. E faʻatautaia e ala i le faamalama ua atofaina. O i ai i le tagata e iai le aia tatau e faʻapipiʻi ai tulaga taʻitasi taʻitasi, pe naʻo le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ua uma ona saunia mai le faʻaolaina.

Tusitusiga

E masani lava i kalena ka latou tusia ai faʻamaumauga eseese ma aso malolo taua poʻo nisi faʻamatalaga aoga. Tkexe Kalender ua tuʻuina atu lenei mea. O le faʻamatalaga auiliili o le faʻailoga i totonu o se faamalama eseese. E mafai ona e filifilia le vai papatiso, lona tele, faailoga le fanua, fetuunai le nofoaga.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Gagana faʻaferetania Rusia;
  • Tele filifiliga o faʻataʻitaʻiga ma avanoa;
  • E tele ituaiga kalena.

Faʻafitauli

I taimi o suʻega, na maua ai le le atoatoa o Tkexe Kalender.

Afai e te manaʻo e fatuina le kalena a lau tusitala, lea o le a matagofie ona teuteuina, matou te fautuaina e faʻaaoga lenei polokalama. Faatasi ai ma ia, o lenei faagasologa o le a faigofie ma malie. Ma o le i ai o faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani i le fausiaina o se poloketi e sili atu le vave ma sili atu.

Tkexe Kalender e leai se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le fausiaina o kalena Dg Foto Art Gold Roofing Pro Faʻafefea ona tuʻu le animation i luga o lau laulau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Tkexe Kalender o se polokalama e leai se totogi e fesoasoani ia te oe e fatu lau lava kalena. O lona gaioiga e aofia ai le faʻaopoopoina o ata, tusitusiga, itulau faʻasaʻo ma sili atu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TXexe
Tau: Faʻatau
Toa: 40 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1.0.4