PNGGauntlet 3.1.2

O se tasi o ata sili ona lauiloa faʻaonaponei faʻaonapo nei o le PNG faatulagaga. E faigofie lava ona faʻaaogaina mo le lafoina o ata i le Initaneti. Ae, o le tino autu mo faila ua mamanuina ina ia tuu i luga o le upega tafailagi lautele e maualalo le mamafa. O le a le faʻaoga e mafai ona faʻamalosiina faila PNG i le tele e mafai ai? O se tasi o 'auʻaunaga aupito sili ona lelei mo le faʻamalosiina o lenei ituaiga mataupu o le polokalame PNGGauntlet.

O le free PNGGauntlet talosaga e masani ona faʻamalosiina ata PNG mo le lafoina i luga o le Initaneti, faʻapea foʻi mo isi faʻamoemoega.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le faʻamalosi ata

Tapenaina Ata

Faʻamatalaga, e ala i le faʻamalosi, o ata i le faiga faʻaeletoroni O le PNG o le galuega autu a le PNGGauntlet talosaga. O le aoga o loʻo faʻaalia ai se tasi o sili ona lelei o le faʻamalosiina o faila o lenei faatulagaga i isi polokalame talitutusa. O le faagasologa o le faʻamalosiaga mo le tagata faʻaaoga e faigofie tele ma faʻaogaina.

E mafai ona ausia se galuega maualuga e ala i le faʻaaogaina o meafaigaluega e tolu na fausia i totonu: PNGOUT, OptiPNG, Defl Opt.

Liliuina o ata

E le gata i lea, afai e te faʻamaonia le talafeagai galuega i tulaga aoao o le polokalama, o le a mafai e le aoga ona faʻatulagaina faila JPG, GIF, TIFF ma BMP, faʻaliliuina i latou i le PNG i luga o le gaioiga.

Faʻamanuiaga o le PNGGauntlet

  1. Faigofie le pulea;
  2. Faiga sili ona lelei o faila PNG;
  3. Le mafai ona fai taga faila;
  4. O le aoga e matuai saoloto lava.

Le lelei o PNGGauntlet

  1. Le leai o se gagana Lusia-gagana;
  2. Faʻatonu galuega;
  3. E na o le Windows platform e galue ai.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui o le PNGGauntlet polokalama e tapulaa i galuega, ae faʻatasi ai ma lana galuega autu - o le faʻamalosiina o ata o le PNG, e sili atu le lelei nai lo le tele o analogs, ma e faigofie foi ona pulea.

Folasaga polokalame PNGGauntlet mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

OptiPNG Advanced JPEG Compressor Sesium Le tele o polokalama faʻapitoa puʻeina ata

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PNGGauntlet o se faʻaaoga faigofie, faigofie-faʻaaoga mo le faʻamalosiina o faila kalafi i le lauiloa PNG.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapitoa: Ben Hollis
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.1.2