Faʻasalalau le Faʻasalalau 9 9 i le Faleoloa Taʻavale

O le mea sese 920 e le o se faafitauli ogaoga ma ua foia i le tele o mataupu i totonu o ni nai minute. O le mafuaʻaga o lona tupuga e mafai ona avea ma fesoʻotaʻiga faʻalēmataʻu i Initaneti ma se faʻafitauli i le faʻagasoʻopoʻaina o lau teugatupe faʻatasi ma Google auaunaga.

Faʻatoʻa le Faiva 920 i le Faleoloa Taʻavale

Ina ia faʻaumatia lenei mea sese, e tatau ona e faia ni laasaga faigofie, lea o le a faamatalaina i lalo.

Metotia 1: Faʻasalalau le Initaneti

O le mea muamua e siaki o lau fesoʻotaiga i luga o le initaneti. Afai o loʻo e faʻaaogaina le WI-FI, o se afi mumū e faʻaalia ai se fesoʻotaʻiga e le o lona uiga e tumau le fesoʻotaʻiga. I totonu "Faʻatonu" masini e tusi "WI-FI" ma liliu ese mo ni nai sekone, ona toe faafoi atu lea o le kesi i se tulaga faigaluega.

A maeʻa lena, siaki le faʻatinoga o le 'upega tafailagi i le' upega tafaʻilagi, ma afai e tatala nofoaga e aunoa ma ni faʻafitauli, alu i le Maketi Taʻaloga ma faaauau pea ona galue faʻatasi ma tusi talosaga.

Metotia 2: Toefaʻutuʻu Polokalama Maketi Taʻaloga

  1. Ina ia faʻamaonia faʻamaumauga pe a faʻaaoga le Market Market, tatala le lisi o tusi talosaga i totonu "Faʻatonu" lau masini.
  2. Saili le Maketi Maketi ma alu i ai.
  3. O le taimi nei, e tumau pea le taofiofi tasi i le tasi. Clear Cache ma "Toe faʻafou". I tulaga uma e lua, o le a faʻaalia se faamalama e talosagaina oe e faʻamaonia au taga - filifili le ki "Lelei"e faʻamaeʻa le faagasologa o le faʻamamaina.
  4. Afai e te maua se gaioiga e taʻavale Android 6.0 ma luga, o le kulupu faʻamamā o le a tuʻuina i totonu o le pusa "Manatua".

A maeʻa nei laasaga, toe toe faʻaleleia le masini ma taumafai e faʻaoga le faleoloa o le faleoloa.

Metotia 3: Aveese ma toe faʻafou se tala

O le isi mea e mafai ona fesoasoani i le tulaga o le "Error 920" o le mea lea ua taʻua o le toe faʻaleleia o le Google account.

  1. Mo lenei i totonu "Faʻatonu" alu i le faila "Faamatalaga".
  2. Le isi filifili "Google" ma i le isi matagi kiliki "Aveese le teugatupe". I luga o nisi masini, o le tapeina e mafai ona natia i se faamau. "Menu" i le tulaga o mea e tolu.
  3. A maeʻa lena, e faʻaalia e le ufiufi se savali e uiga i le leiloa o faʻamaumauga uma. Afai e te manatua le meli ma le uputatala o lau talaaga otooto, ona malie lea e kiliki le ki talafeagai.
  4. Ina ia ulufale i au faamatalaga o tala Google, toe fai le laasaga muamua o lenei metotia ma tapuni "Faaopoopo le tala".
  5. Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i le Faleoloa Taʻaloga

  6. Saili i le lisi "Google" ma alu i ai.
  7. I le isi, o le a faʻaopoopo pe fatuina se tala. I le uluai faamalama, ulufale lau tuatusi imeli, afai e faapipiiina se numera telefoni, e mafai ona e faamaotiina. I le lona lua - o le motusia mai le faʻailoga. A uma ona e ulu atu i faʻamaumauga, alu i le isi itulau, kiliki "Lisi".
  8. Faitau atili: Faʻapefea ona toefaʻoto se palakalafa i lau Google account

  9. Ma le mea mulimuli, ia malilie i aiaiga ma aiaiga o le faʻaogaina o le Google button button "Talia".
  10. O le faamutaina o le tuufaatasia o tala ma le Maketi Taaloga e tatau ona fesoasoani e taulimaina le mea sese. Afai a maeʻa ona faaauau pea le poloka o le download poʻo le faʻafouina o le faagasologa, o le a na o le fesoasoani i le masini e toe foʻi ai i le fale gaosi oloa. E mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona e faia lenei mea mai le tusiga talafeagai i le fesoʻotaʻiga i lalo.

    Vaai foi: Toefaʻutuʻu tulaga ile Android

"Error 920" o se faafitauli masani ma e foia i le tele o mataupu i ni auala faigofie.