VAEGA O LE AUAUNAGA O LE AUAUNAGA Faʻasalaga i le Windows 10 - Faʻafefea ona Faʻasaʻo

O se tasi o mea masani masani a tagata e faaaoga i le Windows 10 o le mata lanumoana o le oti (BSoD) SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ma le tusitusiga "E i ai se faafitauli a lau PC ma e manaʻomia ona toe amata.

O lenei tusi lesona o loʻo faʻamatalaina auiliili pe faʻapefea ona faasaʻo le sese o SYSTEM SERVCIE EXCEPTION, pe faʻapefea ona faʻaalia e uiga i fesuiaiga sili ona taatele o lenei mea sese, e faʻaalia ai mea e ave i ai le faamuamua e aveese ai.

Faʻamaumauga o le FAʻATASI O LE AUAUNAGA O AUAUNAGA Faʻasalalau

O le mafuaaga sili ona taatele o foliga vaaia o se lanu lanumoana ma le savali SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION sese o se mea sese i le faagaoioiga o le komepiuta po o avetaavale komepiuta komepiuta.

Ae ui i lea, e tusa lava pe tupu se mea sese pe a amataina se taʻaloga (faʻatasi ai ma le SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION faʻailoga sese i dxgkrnl.sys, nvlddmkm.sys, atikmdag.sys files) polokalama o fesoʻotaiga (faatasi ai ma netio.sys errors) poʻo, sili atu, pe ae amata Skype (faatasi ai ma se savali e uiga i le faafitauli i le ks.sys module), i le avea ai o se tulafono, o loo i totonu o le au avetaavale e le saʻo, ae le o le polokalama o loo faalauiloaina.

E mafai ona lelei mea uma i luga o lau komepiuta muamua, e te leʻi faʻatulagaina ni avetaavale fou, ae o le Windows 10 lava ia na faʻafouina le avetaavale masini. Ae ui i lea, ei ai isi mafuaʻaga o le mea sese, lea o le a iloiloina foi.

Faʻamatalaga masani masani ma mea faʻapitoa mo le latou

I nisi tulaga, pe a aliali mai se foliga lanumoana o se mea sese SYSTEM SERVICE EXCEPTION, o le faʻamatalaga sese o faʻamatalaga vave le faila faila ma le faʻaopoopoga .sys.

Afai e le o faʻamaonia lenei faila, e tatau ona e tilotilo i le faʻamatalaga e uiga i le faila na mafua ai le BSoD i le tuʻuina atu o le mafaufau. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le BlueScreenView polokalama, lea e mafai ona e sii mai i luga o le site aloaia http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html (download links i lalo o le itulau, ei ai foi se faila faaliliu a Rusia e mafai ona e kopi i le faila polokalama Na amata i le gagana Rusia).

Faʻamatalaga: afai e le galue le mea sese i le Windows 10, taumafai mea nei e ala i le ulufale i le auala saogalemu (silasila i le auala e ulufale ai i le saogalemu o le Windows 10).

A maeʻa le BlueScreenView, matamata i faʻamatalaga sili ona leaga (o le lisi i le pito i luga o le faamalama o le polokalama) ma vaʻavaʻai i faila na i ai faʻalavelave lea na taʻitaʻia ai le lanu lanumoana (i le pito i lalo o le faamalama). Afai o le "Faila o faila" lisi ua leai, ona foliga mai ua e le atoatoa le fatuina o le manatuaina o le mafaufau i le tulaga o mea sese (tagai i le Auala e mafai ai e le fatuina o le manatua ona tape pe a paʻu le Windows 10).

E masani lava i faila faila e mafai ona e mauaina (e ala i le suʻeina o le faila i luga o le Initaneti) o se vaega o le avetaavale latou te faia ma fai ni laasaga e folasia ai ma toe faʻapipiʻiina se isi kopi o lenei avetaʻavale.

Faʻailoga masani o faila e mafua ai SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION faʻavaivai:

  • netio.sys - o se tulafono, o le faʻafitauli e mafua mai i le ave faʻataʻavaleina o kata o fesoʻotaiga poʻo le faʻaogaina Wi-Fi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona iai le lanu lanumoana i luga o nisi nofoaga poʻo lalo o le maualuga o luga o le masini fesoʻotaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaoga se tagata gaogao). O le mea muamua e tatau ona e faʻamaonia pe a tupu se mea sese o le faʻapipiʻi muamua o avetaʻavale o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻaaogaina (mai le upega tafaʻilagi o le komepiuta komepiuta mo lau mamanu masini poʻo mai le 'upega tafaʻilagi a le faʻailoga laupapa mo le faʻataʻitaʻiga a lau MP, tagaʻi Faʻafefea ona suʻe le ata o le tinaboard).
  • dxgkrnl.sys, nvlddmkm.sys, atikmdag.sys atonu o se faafitauli i le avetaavale kata vitio. Taumafai e vaʻaia atoatoa avetaavale kata vitio e faʻaaoga ai le DDU (silasila i le auala e ave ai le avetaavale card card) ma faʻapipiʻi avetaavale fou mai le AMD, NVIDIA, Intel (faʻalagolago i le ata kata vitio).
  • ks.sys - mafai ona talanoa e uiga i avetaavale eseese, ae o le mataupu sili ona taatele o le PULEGA O LE AUFAIGALUEGA OFISA kc.sys sese pe a faʻapipiʻi pe taʻalo Skype. I lenei tulaga, o le mafuaaga e masani lava o avetaavale webcam, o nisi taimi o le kata leo. I le tulaga o se webcam, o le filifiliga e ono mafai ona i ai le mafuaʻaga i le avetaavale o le tagata mai le komepiuta komepiuta, ma faatasi ai ma tulaga masani e lelei mea uma (taumafai e alu i le pule o masini, kiliki i luga o le webcam - faafou le avetaavale - filifili "Suʻe mo avetaavale i luga o lenei komepiuta "-" Filifili mai le lisi o avetaavale o loʻo maua i luga o le komepiuta "ma siaki pe a iai isi avetaʻavale talafeagai ile lisi).

Afai, i lau mataupu, o le isi lea faila, muamua taumafai e suʻe i luga o le Initaneti, lea e nafa ma ia, masalo o le a mafai ai e oe ona mate po o le a le avetaavale masini e mafua ai le sese.

Auala faʻaopoopo e faʻaleleia ai le faʻamaoni a le AUFAIGALUEGA FAʻAVAE AUTU

O isi nei laasaga e mafai ona fesoasoani pe a tulai mai se mea e tupu i le SYSTEM SERVICE EXCEPTION, pe afai e le mafai ona fuafuaina le avetaʻavale faafitauli poʻo lona faʻafouina e leʻi foia le faafitauli:

  1. Afai na amata ona tupu le mea sese i le maea ai o le faʻapipiʻiina o polokalama faakomepiuta, afi, ad blocker poʻo isi polokalame e puipuia mai taufaʻamataʻu (aemaise lava le le faʻatagaina), taumafai e aveese. Aua neʻi galo e toe amata le komepiuta.
  2. Faʻamau i le fou Windows 10 faʻafouga (kiliki i luga le kata "Amata" - "Faʻamaumauga" - "Faʻafouina ma le saogalemu" - "Faʻafouina faʻafouga" - o le "Siaki mo faʻafouga").
  3. Afai e leʻi leva na lelei mea uma, ona taumafai lea e iloa pe iai ni mea e toe faʻaleleia ai lau komepiuta ma faʻaaogaina (silasila i le Faʻamatalaga o le Faʻasalalauga 10).
  4. Afai e te iloa poʻo fea le avetaʻavale e mafua ai le faafitauli, e mafai ona e taumafai e aua le toe faʻaleleia (toe faʻaaogaina), ae toe foʻi i tua (alu i le masini masini i le masini masini ma faʻaaoga le "Lisi tua" i luga o le "Driver" tab).
  5. O nisi taimi o le mea sese e mafai ona mafua mai i mea sese i luga o le pu (vaai i le auala e siaki ai le faila vaivai mo mea sese) poʻo le RAM (Faʻapefea ona siaki le RAM o se komepiuta po o le komepiuta). E le gata i lea, afai o le komepiuta e sili atu ma le tasi le manatuaina, e mafai ona e taumafai e galulue faʻatasi ma i latou taitoatasi.
  6. Siaki le faʻamaoni o faila faila a le Windows 10.
  7. I le faaopoopo atu i le polokalama BlueScreenView, e mafai ona e faʻaaogaina le Taofiaga Taofia (faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o le fale) e faʻamalamalama ai paʻu o manatua, lea e mafai ona maua i nisi taimi faʻamatalaga aoga e uiga i le module na mafua ai le faafitauli (e ui i le Igilisi). A maeʻa le polokalama, kiliki i le Itu Suʻe, ona faitau lea o mea o loʻo i le Ripoti Ripoti.
  8. O nisi taimi o le mafuaaga o le faafitauli atonu e le o avetaavale masini, ae o le meafaigaluega lava ia - e le lelei le fesootai pe sese.

Ou te faʻamoemoe o nisi o filifiliga na fesoasoani e faasaʻo le sese i lau mataupu. A leai, faamatala auiliiliga i faʻamatalaga pe faapefea ma pe a maeʻa le mea sese na tupu, o faila e aliali i le manatuaina o le mafaufau - atonu e mafai ona ou fesoasoani.