Faʻatupulaia se masini komepiuta mamanu i lau komepiuta

O le Microsoft Visual C ++ Redistributable Package o se seti o vaega ma plug-ins manaʻomia e amata ai talosaga i le siosiomaga o Windows, ua atiae e ala i le Microsoft Visual C ++ tuufaatasia le siosiomaga ua aofia i le Visual Studio (VS). Faatasi ai ma ia polokalame e tele le tele o mea aoga, ma taaloga, e alofagia e le faitau afe o tagata faaaoga.

Faʻasalalau talosaga

Microsoft Visual C ++ Redistributable ua mafai ai ona e tamoe i polokalama na faʻaaogaina e faʻaoga ai Visual Studio, se siosiomaga faʻapipiʻiina o polokalama faʻapipiʻi mai Microsoft. O lenei faʻatinoga ua mamanuina ina ia le manaʻomia ai e tagata masani ona faʻapipiʻi le VS complex complexes e faʻatautaia ai talosaga na faʻalauteleina i lenei siosiomaga. O nisi oi latou o polokalama e aofia ai vaega: C ++, MFC (Faʻatonu a le Faalapotopotoga o Microsoft), CRT, C ++ AMP, ma OpenMP.

Faiga faʻamalosi

E le gata i lea, o galuega autu a le MS Visual C ++ Redistributable e aofia ai se faʻalauteleina o faʻapipiʻi o vaega o le komipiuta ma potutusi a le Visual C ++ e manaʻomia pe a faʻaaogaina se talosaga faapitoa. I se isi faaupuga, o sea faatulagaga e mafai ai e se faila faila ona faaaoga punaoa e tusa ai ma ona manaoga ma le telefoni VC ++ galuega o loʻo i totonu o se faila eseese i le valaʻau o le vaega.

Tusi resitalaina o Fale

E mafai ona faʻatautaia e Pusa Redistributable galuega o le faʻapipiʻiina ma le lesitalaina o potutusi o le Visual C ++. E le gata i lea, o siaki taʻitasi e siakiina le faʻapipiʻiina pe afai ua faʻapipiʻi se kopi lata mai o le oloa i luga o le komepiuta, ma afai ei ai le tasi, e le faʻapipiʻiina le afifi ma faʻaaoga e le faʻaoga se seti o faletusi mai se faʻapotopotoga fou.

Mama

  • Polokalame muamua e faʻatulaga ai;
  • Fausia mea uma e tatau ai ma faletusi i totonu o le fale e tasi;
  • Faʻasaʻoina o faletusi C ++ e aunoa ma le faʻapipiʻiina o se atinaʻe atinae;
  • Faʻafouina faifaipea o afifi e tagata atiae.

Faʻafitauli

  • O pusa, pei o faʻamatalaga, e nofo ai i se aofaiga faapitoa o le mokesi;
  • E faʻatatau i le faʻatulagaina o le tino ma le pusa faʻapipiʻi, o le faʻatulagaga o le faʻaaogaina o mea e mafai ona tufatufaina atu atonu e umi se taimi.

O le Microsoft Visual C ++ Redistributable Package o se mea faigofie ma gafatia e faʻaaogaina e faʻafaigofie ai le galuega a tagata faʻaaoga masani, oe o le faʻapipiʻiina o se VS atoa o se mea faigata ma e le mafai ona mafai.

Faʻafeiloaʻi le Microsoft Visual C ++ Redistributable mo le Taumafai

Filifilia le localization o le pusa e fetaui ma le gagana o lau masini komepiuta, i le isi laasaga o le laasaga e le galo e faʻamaonia ai le mea saʻo - 32 po o le 64 o le x (x86 ma le x64, mulimuli ane).

Faʻapipiʻi le ata Microsoft Visual C ++ 2017 mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.
Faʻafeiloai le Microsoft Visual C ++ 2015 Update 3 package mai le upega tafaʻilagi aloaia.
Sii mai le Microsoft Visual C ++ 2013 package mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.
Faʻafou le Microsoft Visual C ++ 2012 Update 4 package mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.
Faʻagasolo le Microsoft Visual C ++ 2010 SP1 (x64) mai le upega tafaʻilagi aloaia
Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++ 2010 SP1 (x86) mai le 'upega tafaʻilagi aloaia
Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++ 2008 SP1 (x86) mai le upega tafaʻilagi aloaia
Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++ 2008 SP1 (x64) mai le 'upega tafaʻilagi aloaia
Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++ 2005 SP1 (x86) mai le 'upega tafaʻilagi aloaia
Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++ 2005 SP1 (x64) mai le 'upega tafaʻilagi aloaia

Microsoft .NET Framework Faʻatuina le Code Visual Studio i Linux Faʻasaʻoina le faʻatinoina o Visual Studio i PC Aveese mea sese i le faila file msvcr90.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Microsoft Visual C ++ o se seti o vaega ma plug-ins manaʻomia e amata ai talosaga i le siosiomaga o le faagaoioia o le siosiomaga na fausia e ala i le Microsoft Integrated Environment (MS) Visual C ++.
Faigaluega: Windows
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Microsoft
Tau: Faʻatau
Toa: MB
Gagana: Rusia
Version: 2017