Faʻasaʻo le Faʻasalaga "Explorer E le Tali Atu" i le Windows 10

Afai e te momoe i le potu lava e tasi o loʻo i ai le komepiuta (e ui lava e le o fautuaina lenei mea,) e mafai ona faʻaaoga le PC e pei o se uati faʻamalo. Ae peitai, e mafai ona faʻaaogaina e le gata ina fafagu ai se tagata, ae faʻapea foi ma le faʻamoemoe e faamanatu atu ia te ia se mea, faʻamaonia ai se leo poʻo se isi gaioiga. Sei o tatou sailia auala eseese e fai ai lenei mea i luga o se PC o loʻo taʻavale Windows 7.

Auala e fatuina ai se uati faʻailo

E le pei o le Windows 8 ma le OS fou fou, e leai se aoga faapitoa e fausia i totonu o le polokalama i le "fitu" o le a faatino ai le galuega faʻailo, ae, e ui lava i lea, e mafai ona faia e faʻaaoga ai na o meafaigaluega na fausia, mo se faataitaiga, "Faʻatulagaga o Task". Ae e mafai foi ona e faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga faigofie e ala i le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa, o le galuega autu o le na o le faʻatinoina o le galuega o loʻo talanoaina i lenei autu. O le mea lea, o auala uma e foia ai le galuega ua tuʻuina mai io tatou luma e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: fofoina o le faʻafitauli e faʻaaoga ai meafaigaluega na fausia i totonu o le tino ma faʻaaoga polokalame faʻapitoa.

Metotia 1: MaxLim Alamatamata

Muamua, o le a tatou taulai atu i le foia o le faafitauli e faaaoga ai talosaga a isi, e faʻaaoga ai le polokalama MaxLim Alarm Clock e fai ma faʻataʻitaʻiga.

Telefoni MaxLim Alarm Clock

  1. A uma ona e siiina le faila faʻapipiʻi, taʻe. O le a tatala se faamalama fiafia. Faʻamatalaga Faʻamatalaga. Faasolo i lalo "Lisi".
  2. A maeʻa lena, e amataina se lisi o tusi talosaga mai le Yandex, lea e fautuaina e le au polokalama polokalama e faʻapipiʻi faatasi ma ia. Matou te le fautuaina le faʻapipiʻiina o telefoni feaveaʻi i le faʻaopoopoga. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi nisi polokalama, e sili atu le faʻapipiʻi ese mai le nofoaga aloaia. O le mea lea, aveese le siaki mai itu uma o le talosaga ma kiliki "Lisi".
  3. Ona tatala loa lea o le faamalama ma le laisene laisene. E fautuaina e faitau. Afai e fetaui mea uma, kiliki "Maliliega".
  4. O le faamalama fou o loʻo i ai le auala faʻapipiʻi mo le talosaga. Afai e leai sau faʻasalaga faasaga i ai, ona tuʻu lea e pei o le mea lea ma lolomiina "Lisi".
  5. Ona tatala lea o se faamalama pe afai e valaauliaina oe e filifili le faila o le lisi. "Amata"lea o le a tuʻuina ai le igoa o le polokalama. Afai e te le manaʻo e fatuina se ala gaʻo, siaki le pusa "Aua le faia ni gapu". Ae tatou te fautuaina i totonu o lenei faamalama ma tuu mea uma e le suia ma kiliki "Lisi".
  6. Ona uunaia ai lea o oe e fatu se alalaupapa i "Papamaa". Afai e te manaʻo e fai lenei mea, tuʻu se mea e sosoo ma le mea "Fausia se alalaupapa o le telefoni"a leai e aveese. Ina ua uma lena lolomi "Lisi".
  7. I le tatalaina o le faamalama, o le a faʻaalia laina autu o le faʻatulagaga e faʻavae i luga o faʻamatalaga na e ulu muamua i ai. Afai e le faamalieina oe i se mea, ma e te manaʻo e fai ni suiga, ona e faʻasalalau lea i lenei mataupu "Toe foi" ma faia fetuunaiga. Afai e talafeagai mea uma, ona amata lea o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina, taomi "Faʻamau".
  8. Ole faʻatulagaga o le MaxLim Alarm Clock e faia.
  9. A maeʻa, ona tatala lea o se faamalama lea o le a fai mai ai ua manuia le faʻatulagaga. Afai e te manaʻo i le talosaga a le MaxLim Alarm Clock e amata vave pe a maeʻa le faamalama Faʻamatalaga Faʻamatalaga, i lenei tulaga, ia mautinoa o lena mea "Amata le Ala" ua i ai se faailoga. A leai, e tatau ona aveese. Ona e lolomiina lea "Fai".
  10. A maeʻa lenei mea, pe a fai o le galuega faaiu e amata i totonu "Faʻasalalau Faʻatonu" Ua e malilie e faʻalauiloa le polokalama, o le a tatala le mata o le MaxLim Alarm Clock window. Muamua lava, o le ae manaʻomia le faʻamaonia o le gagana atigilima. I le lē mafai, e fetaui ma le gagana e faʻapipiʻi i luga o lau masini komepiuta. Ae i le tulaga tonu lava, ia mautinoa o le itu faafeagai "Filifili Gagana) na faʻatulaga i le tau e manaʻomia. Afai e tatau ai, ia suia. Ona e lolomiina lea "Lelei".
  11. A maeʻa lena, o le MaxLim Alarm Clock o le a faʻalauiloaina i tua, ma o le a maua ai lana ata i totonu o le fata. Ina ia tatala le faamalama o le faatulagaga, kiliki-i luga o lenei ata. I le lisi e amata, filifili "Faʻalautele le faʻamalama".
  12. Ua faalauiloaina le atinaʻe o le polokalama. Ina ia fatuina se galuega, kiliki i luga o le ata i le ituaiga o se faʻailoga faaopoopo. "Faaopopo se uati o le uati".
  13. E tamoe le faamalama o le faatulagaga. I le fanua "Uati", Feiloaʻiga ma "Sekone" seti le taimi e tatau ona galue ai le faʻailoga. E ui lava o le faʻamaoniga o sekone ua naʻo mo galuega maʻoti, ma o le tele o tagata e faaaogaina na o mea muamua lava e lua.
  14. A uma lena ona e poloka "Filifili aso e faʻailoa ai". I le setiina o le ki, e mafai ona e seti na o le tasi le aso poʻo le aso foi e ala i le filifilia o mea talafeagai. O le moli moli moli lanu moli o le a faʻaalia i tafatafa o le mea faigaluega, ma o le lanu moana mumu o le a faʻaalia i tafatafa o isi tau.

    E mafai foi ona e seti le ki i "Filifili".

    O se faamalama ua tatalaina i le mea e mafai ona e filifilia aso taʻitasi o le vaiaso e galue ai le uati o le uati. I le pito i lalo o lenei faamalama o loʻo i ai le avanoa e filifili ai vaega:

    • 1-7 - aso uma o le vaiaso;
    • 1-5 - aso o vaiaso (Aso Gafua - Aso Faraile);
    • 6-7 - Vaiaso (Aso Toonai - Aso Sa).

    Afai e te filifilia se tasi o nei tulaga faatauaina e tolu, o aso fetaui o le vaiaso o le a makaina. Ae o loʻo i ai le avanoa e filifili ai aso taitasi i se eseesega. A uma ona faia le filifiliga, kiliki i luga o le ata i foliga o se siaki i luga o se ata lanumeamata, lea o loʻo i ai i lenei polokalama le matafaioi o se faamau "Lelei".

  15. Ina ia faʻamautinoa ai se gaoioiga patino o le a faatino e le polokalama i le taimi atofaina, kiliki i luga o le fanua "Filifili taga".

    Se lisi o taga e mafai ona tatala. Faatasi ai ma i latou o mea nei:

    • Taaalo i se pese;
    • Mataupu o se savali;
    • Faʻatoʻa le faila;
    • Toe amata le komepiuta, ma isi.

    Talu ai mo le faʻamoemoe o le fafaguina o se tagata, faʻatasi ai ma faʻamatalaga ua faʻamatalaina, na o le "Taalo pese", filifilia.

  16. A maeʻa lena, i le faʻaogaina o le polokalame, o le a faʻaalia se ata i le ituaiga o se faletupe e alu i le filifilia o se fati e taʻalo. Kiliki i luga.
  17. E amata le matala o le faila faila. Faʻaliliu i le faʻailoga pe o fea o faila leo ma le fati e te manaʻo e faʻaeʻeina o loʻo i ai. Filifili le mea faitino, kiliki "Tatala".
  18. A maeʻa lena, o le ala i le faila ua filifilia o loʻo faʻaalia i le faamalama o le polokalama. Ma le isi, alu i tulaga maualuga, e tolu vaega i le pito i lalo o le faamalama. Parakalafa "Siʻitia faʻateleina le leo" E mafai ona e mafai pe faʻamaeʻaina, e tusa lava pe faʻapefea ona seti isi tafaʻi lua. Afai o loʻo i ai lenei meataitasi, o le voluma o le toe faʻalogo pe a faʻamalosi le faʻailo o le a faasolosolo malie lava. I le le mafai, o le fati e na o le tasi le taimi, ae afai e te seti le ki i le tulaga "Toe fai le taalo", ona mafai lea ona e faʻamaonia le numera o taimi o le a toe faia ai le musika i le faʻafeagai e faʻafeagai. Afai e te tuʻu le ki i le tulaga "Toe faia e faavavau", o le fati o le a toe faia seia faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga. O le filifiliga mulimuli o le auala aupito sili lea ona lelei e fagua ai se tagata.
  19. A maeʻa uma tulaga, e mafai ona e faʻalogologo i le iuga e ala i le kiliki o le ata "Tamoe" i le foliga o se u. Afai ua faamalieina oe, ona kiliki lea i le pito i lalo o le faamalama.
  20. A maeʻa lena, o le a faia le faailo ma o le a faʻaalia lona pueina i le faamalama autu o le MaxLim Alarm Clock. I le auala lava lea e tasi, e mafai ona e faʻaopoopoina nisi seti faʻafefe mo se isi taimi pe faʻatasi ai foi ma isi matāʻupu. Ina ia faaopoopo mea e sosoo ai e tatau ona e toe kiliki le ata. "Faaopopo se uati o le uati" ma sili atu ona tausisia na faatonuga ua uma ona faamatalaina i luga.

Metotia 2: Faʻamalo Ala Ui

O le isi vaega lona tolu lea e mafai ona tatou faʻaaoga e pei o le uati o le uati o le Ala Ala Uma.

Faʻasaʻo le Ala Ala Ui

  1. O le faʻagasologa mo le faʻapipiʻiina o lenei talosaga i se siʻosiʻomaga itiiti e toetoe lava a tutusa lelei ma le faʻaogaina o algorithm o MaxLim Alarm Clock. O le mea lea, tatou te le toe faʻamatalaina atili. A maea le faʻatulagaina, faʻafetaui le MaxLim Alarm Clock. O le a tatalaina le faamalama autu. E le o se mea uiga ese, talu ai ona le mafai, o le polokalama ua aofia ai se tasi o le uati o le uati, lea ua seti i le 9:00 i aso o vaiaso. Talu ai e tatau ona tatou faia a tatou lava uati faʻailo, ona ave lea o le siaki e fetaui ma lenei tusitusiga, ma kiliki le ki "Faaopoopo".
  2. Faiga o le foafoaga amata. I totonu o le fanua "Taimi" seti le taimi tonu i itula ma minute pe a tatau ona faʻaalia le faʻailoga ala. Afai e te manaʻo e fai le galuega e naʻo le tasi, ona fai lea i le vaega pito i lalo o tulaga "Toe fai" siaki mea uma. Afai e te manaʻo i le faʻasalaga e faʻaauau i aso patino o le vaiaso, siaki siaki i autafa o mea e tutusa ma i latou. Afai e te manaʻo e faigaluega i aso uma, ona togi uma lea o pusa meli. I totonu o le fanua "Saini" E mafai ona e setiina lou lava igoa mo lenei uati faʻamalo.
  3. I totonu o le fanua "Leo" E mafai ona e filifili se leo mai le lisi ua tuʻuina mai. O se faʻaaogaina sili lea o lenei talosaga i luga o le taimi muamua, lea na e filifili ai le faila faila oe lava ia.

    Afai e te le o faamalieina i le filifilia o fati ua leva ma e te manao e seti lau fati masani mai se faila na saunia muamua, ona iai lea o lenei avanoa. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Iloilo ...".

  4. Tatala matala "Suega Sue". Faʻasaga i le pusa o loʻo i ai le faila musika, faʻalauiloa ma taomi "Tatala".
  5. A maeʻa lena, o le a faʻapipiʻi le tuatusi le tuatusi i le fanua o le faamalama o nofoaga ma o le a amata lana toe amata. Taʻaloga e mafai ona taofi pe toe faʻaalia e ala i le kiliki o le ki ile taumatau o le tuatusi.
  6. I le vaega pito i lalo o tulaga, e mafai ona e liliuina pe tape le leo, faʻagaoioia lona toe fai seia maeʻa le lima, aumai le komepiuta mai le moe ma faʻapipiʻi le mata i le faʻatulagaina poʻo le siakiina o siaki i tafatafa o mea e tutusa. I le poloka lava e tasi, e ala i le tosoina o le sikuea agai i le tauagavale po o le taumatau, e mafai ona e fetuunai le leo o le leo. A uma ona faʻamautuina tulaga uma, kiliki "Lelei".
  7. A maeʻa lena, o le a faaopoopoina se faʻailo fou i le faamalama autu o le polokalama ma o le a galue i le taimi e te faʻamaonia. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaopoopoina se numera e le mafaitaulia o faʻalogo, faʻataʻatitia mo taimi eseese. Ina ia faaauau le fatuina o le isi faamaumauga, toe tataʻi. "Faaopoopo" ma faia taga e tusa ai ma le algorithm lea na faʻamatalaina i luga.

Metotia 3: Faʻataʻitaʻiga Galuega

Ae o le galuega e mafai ona foia e faʻaaogaina ai le meafaigaluega na fausia i totonu o le polokalama faʻaogaina, lea e taʻua "Faʻatulagaga o Task". E le faigofie e pei o le faʻaaogaina o isi polokalame, ae e le manaʻomia le faʻatulagaina o soʻo se polokalama faʻaopoopo.

  1. E alu i "Faʻatulagaga o Task" kiliki le faamau "Amata". Alu i "Lisi Pulea".
  2. Le isi, kiliki le pepa "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Alu i le vaega "Pulega".
  4. I le lisi o mea aoga, filifili "Faʻatulagaga o Task".
  5. Ulu "Faʻatulagaga o Task". Kiliki le mea "Fausia se galuega faigofie ...".
  6. Amata "Faʻamatalaga Faigofie Faʻatusi Task" i le vaega "Fausia se galuega faigofie". I totonu o le fanua "Igoa" ulufale i soo se igoa e te iloa ai lenei galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamaonia lenei:

    O le uati ala

    Ona e lolomiina lea "Lisi".

  7. Vaega e tatala "Faʻaosofia". I le mea nei, e ala i le faapipiiina o le leitio i autafa o mea e fetaui, e tatau ona e faamaoti mai le taimi o le faatoaagaina mai:
    • Aso uma;
    • Tasi;
    • Vaiaso;
    • A e amataina le komepiuta, ma isi.

    O mea e sili ona talafeagai mo lo tatou faʻamoemoega. "Aso Taitasi" ma "Tasi", faʻalagolago pe e te manaʻo e amata le faʻailoga i aso uma pe naʻo le tasi. Fai se filifiliga ma lolomi "Lisi".

  8. A maeʻa lena, e amata le vaega amata e tatau ona e faʻamaʻoti mai le aso ma le taimi o le amataga o le galuega. I totonu o le fanua "Amata" faʻamaʻoti le aso ma le taimi o le faatoa faʻasagaina, ona e lolomiina lea "Lisi".
  9. Ona amata lea o le vaega "Gaioiga". Seti le leitio i le tulaga "Tao le polokalama" ma lolomiina "Lisi".
  10. Ua amata le vaega "Tao le polokalama". Kiliki le ki "Iloilo ...".
  11. E tatala le atigi pusa filifili. Alu i le mea e fai ai le faila leo faila e te manaʻo e fai. Filifili lenei faila ma faila "Tatala".
  12. A maeʻa ona faʻaalia le faila i le faila filifilia "Polokalama poʻo le Tusiga"kiliki "Lisi".
  13. Ona amata lea o le vaega "Faauma". O loʻo tuʻuina mai ai se aotelega o le galuega na faia i luga o le faʻamaumauga o faʻamaumauga na faʻauʻuina e le tagata faʻaaogaina. I le tulaga e tatau ona e toe faaleleia se mea, kiliki "Toe foi". Afai e talafeagai mea uma ia oe, siaki le pusa lata ane "Tatala le" Properties "window i le maeʻa ai o le" Faauma " ma kiliki "Fai".
  14. Amata le faamalama o meatotino. Alu i le vaega "Tulaga". Siaki le pusa i autafa o le mea. "Faʻatonu le komepiuta e faʻatumu ai le galuega" ma lolomiina "Lelei". O le taimi nei o le a faʻaalia le faʻailo e tusa lava pe o le PC o loʻo i le moe.
  15. Afai e te manaʻo e faʻasala pe faʻamalo le faʻailo, i le itu tauagavale o le faamalama autu "Faʻatulagaga o Task" kiliki "Faletusi o Task Scheduler". I le ogatotonu o le atigi, filifili le igoa o le galuega na e faia ma filifili. I le itu taumatau, faʻalagolago pe e te manaʻo e faasaʻo pe tape le galuega, kiliki "Meatotino" poʻo "Aveesea".

Afai e manaʻomia, e mafai ona fatuina le uati o le uati i le Windows 7 e faʻaaogaina ai le meafaigaluega faʻaogaina i totonu o le masini komepiuta - "Faʻatulagaga o Task". Ae sili atu ona faigofie le foia o lenei faafitauli e ala i le faʻapipiʻiina o mea faʻapitoa faʻapitoa. E le gata i lea, i le avea ai o se tulafono, o loʻo i ai a latou galuega lautele mo le setiina o le faʻamalo.