Faʻafefea ona faʻaaoga le Google Play Market

I le faagasologa o le faʻaaogaina faʻaogaina o le upega tafaʻilagi faʻasalalau VKontakte, atonu o le ae manaʻomia le suia o le vai papatiso i se mea sili atu ona manaia. Ae paga lea, e le mafai ona faʻaaogaina ia meafaigaluega autu o lenei punaoa, ae o loʻo i ai pea fautuaga, o loʻo talanoaina i lenei tusiga.

Sui le font VK

Muamua lava, ia gauai atu i le mea moni e faapea, mo se malamalamaaga sili atu i lenei tusiga, e tatau ona e iloa le gagana mamanu o itulau uepi - CSS. E ui i lea, mulimuli i faatonuga, e mafai ona e suia le vai papatiso.

Matou te fautua atu e te faitauina nisi tusiga faaopoopo e uiga i le autu o le faila i totonu o le upega tafaʻilagi a le VK ina ia e iloa uma fofo talafeagai i le mataupu.

Tagai foi:
Auala e fua ai le VK
Faʻafefea ona faia le malosi VK
E faʻapefea ona faia se fasi pepa VK

Ae mo le fofo ua folasia, e aofia ai le faʻaaogaina o le faʻaleleia faʻapitoa a le Stylish mo masini telefoni feaveaʻi. Faʻafetai i lenei auala, ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻaaoga ma fatu ai autu e faʻavae i le VK style style style.

O lenei faʻaopoopoga o loʻo galue i le auala lava e tasi i le toetoe lava o 'upega tafaʻilagi a nei ona po, e fai ma faʻataʻitaʻiga, tatou te paʻi atu i Google Chrome.

Manatua i le faagasologa o le mulimuli i faatonuga oe, faatasi ai ma le malamalama saʻo, e mafai ona suia tele le mamanu atoa o le VC site, ae le na o le vai papatisoga.

Faʻatuina le Fuʻa

O le Talosaga a le Initaneti e le oi ai se 'upega tafaʻilagi aloaʻia, ma e mafai ona e sii saʻo mai le faleoloa faʻaopoopoga. O avanoa faʻalautele uma o loʻo avanoa i luga o se tulaga e aunoa ma se totogi.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le faleoloa Chrome

  1. I le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga, alu i le fale o le faleoloa faʻaopoopoga mo le Google Chrome web browser.
  2. Faaaogaina o le pusa o tusi "Faʻatau Suʻega" sue le faʻaopoopoga "Uiga".
  3. Ina ia faafaigofie le sailiga ia aua nei galo e seti le mata e faafesagai ma le mea. "Faʻaopoopoga".

  4. Faaaoga le faamau "Faʻamau" i poloka "Uiga - autu masani mo soʻo se nofoaga".
  5. E tatau ona faʻamaonia le tuʻufaʻatasia o le faʻaopoopoga i lau 'upega tafaʻilagi i le kilikiina o le ki "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga" i totonu o le pusa talanoaga.
  6. A maeʻa faʻasalaga, o le a otometi lava ona toe faʻafeiloaia i le faʻalauteleina o le fale. Mai iinei e mafai ona e faʻaaogaina le sailiga mo autu ua saunia poʻo le faia o se mamanu fou mo soʻo se nofoaga, e aofia ai le VKontakte.
  7. Matou te fautuaina ina ia faamasani i le iloiloga vitio o lenei faʻaopoopoga i luga o le itulau autu.

  8. E le gata i lea, ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e resitala ai pe faʻatagaina, ae e le afaina ai le faʻaogaina o lenei faʻaopoopoga.

Manatua o le resitala e talafeagai pe afai o le ae faia se VC design e le gata mo oe lava, ae mo isi foi tagata fiafia i lenei faʻaopoopoga.

Ua maeʻa lenei faʻatulagaga ma sauniuniga.

Matou te faʻaaoga sitaili ua saunia

E pei ona fai mai, o le Uiga o le a le mafai e le gata ona faia, ae faʻaaoga foi isi sitaili a tagata i nofoaga eseese. I le taimi lava e tasi, o lenei faʻaopoopoga e galue malosi, e aunoa ma se faʻalavelave faʻafitauli, ma e matua tele lava tutusa ma faʻaopoopoga na matou iloiloina i se tasi o tusitusiga muamua.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻaeʻe vK themes

E tele autu o mamanu e le suia ai le faavae autu o le 'upega tafaʻilagi poʻo le leʻi faʻafouina mo le ata fou o le VK site, o lea ia faʻaeteete pe a faʻaaogaina.

Alu i le itulau lelei o le fale

  1. Tatala le fausaga faʻaleleia ile itulau.
  2. Faaaogaina o poloka i vaega "Nofoaga Manatu Lelei" i le itu tauagavale o le mata e alu i le vaega "Vk".
  3. Saili le autu e sili ona e fiafia i ai ma kiliki i ai.
  4. Faaaoga le faamau "Faʻatu le Style"e setiina le autu filifilia.
  5. Aua neʻi galo e faʻamaonia le faʻapipiʻi!

  6. Afai e te manaʻo e suia le autu, ona e manaʻomia lea e faʻaaoga le mea na faʻaaoga muamua.

Faamolemole ia maitauina pe a e faʻapipiʻi pe tape se autu, o le mamanu e toe faafouina i le taimi moni, e aunoa ma le manaomia o se isi itulau toe sii.

Matou te galulue ma le faatonu Stylish

I le taulimaina o se suiga o le paopao e ala i le faʻaaogaina o vaega lona tolu, e mafai ona e alu tuusaʻo i ni galuega tutoatasi e faʻatatau i lenei gaioiga. Mo lenei faamoemoe, muamua e te manaʻomia le tatalaina o le faatonu faapitoa mo le faʻaleleia o le Faʻamau.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma i ai i luga o soʻo se itulau o lenei punaoa, kiliki i luga o le faʻafanua Uma o le faʻaaoga i luga o le meafaigaluega faapitoa i totonu o le masini.
  2. I le tatalaina o le lisi faaopoopo, kiliki i luga le ki ma tolu togi faatulagaina saʻo.
  3. Mai le lisi ua saunia, filifili Fausia le Sino.

O lea ua e i luga o le itulau faatasi ai ma le faʻapitoa teuteu o le Faʻatonu Faʻatonu, e mafai ona e amataina le faagasologa o le suia o le VKontakte font.

  1. I totonu o le fanua "Code 1" E tatau ona e ulufale i le faasologa o amio, o le a mulimuli ane avea ma elemene autu o le tulafono i lenei tusiga.
  2. tino {}

    O lenei tulafono faʻaalia o le a suia le anotusi i totonu o le VKontakte site uma.

  3. Faʻapipiʻi le pulu i le va o le fusi faʻamalosi ma le kiliki-lua "Ulufale mai". O loʻo i totonu o le vaega na fatuina e te manaʻomia le tuʻuina o laina o le tulafono laiti mai faatonuga.

    O le fautuaga e mafai ona le amanaiaina ma ia na o le tusia uma o le numera i le laina e tasi, ae o lenei soliga o mea taulalelei e mafai ona fenumiai oe i le lumanaʻi.

  4. Ina ia mafai ona suia saʻo le vai lava ia, e tatau ona e faʻaaoga le tulafono lea.
  5. font-family: Faʻamasinoga;

    I le avea ai o se tau aogā, atonu o loʻo i ai ni matāʻupu eseese o loʻo maua i lau 'auʻaunaga faʻaoga.

  6. Ina ia suia le tele o le font, e aofia ai soʻo se fuainumera, faʻaoga lenei code i laina nei:
  7. mamanu-tele: 16px;

    Faamolemole ia matau o le fuainumera e mafai ona faatulagaina soo se mea e faalagolago i ou manaʻoga.

  8. Afai ei ai sou manaʻoga e teuteu le vai papatiso, e mafai ona e faʻaoga le code e suia ai le sitaili o le tusitusiga.

    vai-faila: faʻafefe;

    I lenei tulaga, o le tau e mafai ona avea ma se tasi o le tolu:

    • masani o se mea masani masani;
    • ua faʻamaufaʻailogaina le faʻatusilima;
    • le faʻamaoni - faʻalavelave.
  9. Mo le gaosia o gaʻo e mafai ona e faʻaogaina ai le faʻailoga nei.

    mamanu-mamafa: 800;

    O le faʻamatalaga faʻamaonia o loʻo ave ai faʻatauaina nei:

    • 100-900 - le maualuga o le gaʻo;
    • Loto faʻamaoni - upu faʻamalosi.
  10. I le avea ai o se faʻaopoopoga i le vai papatisoga fou, e mafai ona e suia lona lanu e ala i le taina i le isi laina se tulafono faapitoa.
  11. lanu: lauulu;

    Soo se lanu e iai nei e mafai ona faʻaalia iinei e faʻaaoga ai le tusiga igoa, RGBA ma HEX code.

  12. Ina ia mafai ona suia le lanu i luga o le upega tafaʻilagi a le VK, e tatau ona e faʻaopopo i le amataga o le tulafono na gaosia, i le maeʻa ai o le upu "tino"e ala ile lisi, vavae ese, nisi o pine.
  13. tino div

    Matou te fautuaina le faʻaaogaina o la matou tulafono, aua e maua uma poloka poloka i luga o le VK site.

  14. Ina ia siaki pe faʻapefea ona faʻaalia le ata mamanuina i luga o le upega tafaʻilagi VK, faʻatumu le fanua i le itu tauagavale o le itulau. "Ulufale le igoa" ma kiliki "Faasaoina".
  15. Ia mautinoa e siaki "Faʻamaonia"!

  16. Faʻasologa le code ina ia faamalieina atoatoa e le mamanu ou manatu.
  17. A maeʻa ona faia mea uma, o le ae iloa o le vai papatisoga o le VKontakte o le a suia.
  18. Aua neʻi galo e faʻaaoga le ki "Faauma"pe a uma ona saunia le 'au.

Matou te faʻamoemoe i le faagasologa o le suʻesuʻeina o le tusiga e te leʻi i ai ni faʻafitauli ma le malamalama. A leai, matou te fiafia lava e fesoasoani ia te oe. Mananaia sili!