Suʻe le laina laina i le pepa MS Word

O loʻo i ai i le Adobe lana oloa mea uma e te manaʻomia lea atonu e manaʻomia aʻo e galue i faila PDF. O loʻo i ai le tele o mea faigaluega ma galuega, e amata mai le faitau masani, i le faʻamaonia o mea e aofia ai. O le a matou talanoaina mea uma i lenei tusiga. Seʻio tatou alu i le iloiloga a le Adobe Acrobat Pro DC.

Fatuina se faila PDF

E le gata ina maua e le Acrobat meafaigaluega mo le faitau ma le faʻasaʻoina o anotusi, e mafai ai e oe ona fatuina lau lava faila e ala i le kopiina o mea mai isi faʻatulagaga poʻo le faaopoopoina o oe lava tusitusiga ma ata. I le lisi autu "Fausia" E tele filifiliga mo le fatuina e ala i le faʻauluina mai o faʻamatalaga mai se isi faila, pasi mai le kilipa laupapa, la latou scanner poʻo le 'upega tafaʻilagi.

Faʻasagaina o se galuega faatino matala

Masalo o le galuega sili ona taua o le polokalama o loʻo fesiligia o le faʻatautaiga o faila PDF. O le seti autu lea o meafaigaluega ma galuega talafeagai. O i latou uma o loʻo i totonu o se faamalama e ese ai, o loʻo i luga o le pito i luga ia ata o ata, e ala i le kiliki i luga lea e tatalaina ai se lisi lautele ma se numera tele o filifiliga eseese ma filifiliga.

Faitau le faila

Acrobat Pro DC o loʻo galue i le Adobe Acrobat Reader DC, o lona uiga e mafai ai ona e faitau faila ma faia ni taga ma i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le auina atu i le lolomiina, i meli, faʻalauteleina, faʻaola i le ao o loʻo avanoa.

O le faʻapitoa e tuʻuina atu i le faʻaopoopoga o pine ma faʻalauiloa nisi vaega o le tusitusiga. E manaʻomia e le tagata faʻapitoa le faʻamalamalamaina o le vaega o le itulau lea e manaʻo ai e tuʻuina se tusi pe manaʻomia e filifili se vaega o le tusitusiga mo le valivaliina i soʻo se lanu avanoa. O suiga o le a tumau ma e mafai ona maimoaina e tagata uma e ona lenei faila.

Rich media

Rich Media o se totogi totogi na faʻaalia i se tasi o faʻafouga lata mai. E mafai ai e oe ona faʻaopoopo ni ata faʻatusa 3D, paʻu, leo ma faʻapipiʻi SWF i lau galuega. O nei gaoioiga e faia i se isi faamalama. O suiga o le a aoga pe a maeʻa ona faʻaolaina ma o le a faʻaauau pea ona faʻaalia pe ae vaʻai i le pepa.

Faʻailoga ID ID

Adobe Acrobat e lagolagoina le faʻapipiʻiina ma le tele o faʻamaonia tusi faamaonia ma kata atamai. E manaʻomia lenei mea mo le mauaina o se saini numera. I le taimi muamua, e tatau ona e faia le seti, i le mea muamua e faailoa mai ai se tasi o le masini i totonu o mea totino po o le fatuina o se ID numera fou.

I le isi, o loʻo faʻagaoioi le tagata faʻaoga i seisi lisi. E manaʻomia ona mulimuli i faatonuga i luga o le lau. O tulafono ua faʻamatalaina o tulaga faatonuina, e toetoe lava o tagata uma o loʻo saini i le initaneti latou te iloa, ae mo nisi tagata faʻaogaina nei faatonuga e mafai foi ona aoga. A maeʻa le seti, e mafai ona e faaopoopo lau lava saini saini i le pepa.

Puipuiga o le pulu

O le faiga o le puipuiga o faila o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le tele o algorithms eseese. O le filifiliga sili ona faigofie o le tulaga masani lea o le upu faʻamatalaga avanoa. Ae peitai, o le puipuia o galuega fesoasoani e fesoasoani i le fesuiaiga poʻo le fesoʻotaʻiina o le tusi faamaonia. O tulaga uma lava e faia i se isi faamalama. O lenei galuega e tatalaina pe a uma ona faʻatau le atoaga o le polokalama.

Tuuina atu ma siaki faila

O le tele o gaoioiga i luga o le initaneti e faia e faʻaaoga ai le Adobe Cloud, i le mea e teuina ai au faila ma e mafai ona faʻaaogaina e tagata maʻoti. O le poloketi e auina atu i le tuʻuina atu i le 'auʻaunaga ma fatuina se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. E mafai e le tagata faʻasalalau ona siaki pea faʻamaumauga uma o mea na faia i lana pepa.

Faʻamatalaina o le gagana

Faʻalogo lelei i le faʻaleleia o le lelei o le suʻesuʻeina. I le faaopoopo atu i galuega faʻatulagaina, o loʻo i ai se mea e sili ona ofoofogia. O le faʻatagaina o le gagana o le a fesoasoani e suʻe ai faʻamaumauga toetoe lava o soʻo se foliga o le tulaga masani. O le a maua le faʻamaumauga i totonu o se faamalama eseese, e mafai ona kopiina ma faʻaaogaina i lea lava pepa poʻo se isi lava pepa.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Se numera tele o galuega ma meafaigaluega;
  • Pulega faʻafeiloaʻi ma le poto;
  • Faʻamatalaga o le gagana;
  • Puipuiga o le File

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Toeitiiti lava o galuega uma e lokaina i le faʻataʻitaʻiga.

I lenei tusiga na matou iloiloina auiliili le polokalame Adobe Acrobat Pro DC. E aoga mo toetoe lava o soʻo se gaioiga i faila PDF. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia e mafai ona e suʻeina se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi Matou te fautuaina malosi e te faitautusi ae leʻi faʻatau le atoaga.

Download Adobe Acrobat Pro DC Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

E faʻapefea ona tape se itulau ile Adobe Acrobat Pro Adobe Acrobat Reader DC Faʻafefea ona fai se pdf faila i le Adobe Reader Adobe Flash Faufautua

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Adobe Acrobat Pro DC o se polokalama mo le faitau, faʻataʻitaʻia ma le fatuina o faila PDF mai se kamupani lauiloa. O lenei polokalama e tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faʻaogaina meafaigaluega talafeagai uma ma galuega e manaʻomia i le taimi o le taotoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Luga
Tau: $ 15
Toa: 760 MB
Gagana: Rusia
Version: 2018.011.20038