Aveese itulau ile VK mai le telefoni

Afai e te manaʻo e matamata i tala fou ma faʻasalalauga mo se vaʻaiga patino poʻo le aunoa ma le fuafuaina o faʻamaumauga i luga o le upega tafailagi a le Yandex e le lelei le galue, e mafai ona e faʻasaʻo le tulaga oe lava.

Faʻapipiʻi se nofoaga i Yandex

Ina ia sui lou tulaga, ia mulimuli i nai laasaga faigofie.

  1. E amata, tatala le itulau ole Yandex. I tafatafa o le vaega ma avanoa i lau teugatupe, kiliki i le laina "Faʻatonu" ona fai lea i le lisi faʻaalia, kiliki i luga o le kalafi "Suia le Aai".
  2. Ma le isi, o le ae vaʻai i le Yandex-portal settings ma se laupepa matala. "Nofoaga". Ulufale i le laina "Aai" tulaga manaomia ma kiliki "Faasaoina".
  3. Afai e siaki le pusa "Matagofie le aai", Yandex o le a faʻaalia pea le faʻamatalaga o lou tuusaʻo tuusaʻo.
  4. A maeʻa ona sui lou tulaga, o widgets i luga o le itulau muamua suʻesuʻe o Yandex o le a faʻaalia ai faʻamaumauga moni mo le aai filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le i ai i Iukureini, e te faʻapipiʻiina soʻo se aai mai Rusia, pe a maeʻa tala, o le tau ma isi faʻamatalaga o le a taulai atu i faʻamatalaga mai Rusia nai lo le Iukrainini.

O lenei ua e iloa le auala e sui ai le itulagi i Yandex ma e aunoa ma ni gaoioiga le talafeagai e mafai ona e vaʻaia le fafaga talafou o le vaega filifilia i le itulau amata o le 'upega tafaʻilagi.