Saili po o le fea avetaʻavale e manaʻomia mo le kata vitio

Torrent ua avea ma lauiloa ona o lona aoga. Ae o itu lelei e oʻo mai i le leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea sese "Faʻasalaga Muamua e leʻi Faʻasalalau", e mafai ona tuʻuina atu se tagata e leai se poto masani i se tulaga oti, aua ao lei faia mea uma na lelei. O lenei faafitauli e le tulai mai nai le sasa. Ae e faigofie lava ona faʻapipiʻi.

Faʻaiʻuga o mea sese

E masani lava o lenei mea sese e tupu pe a toe faʻanofaʻi pe siitia le faila lea na sii mai ai faila. O le isi faafitauli o se voluma e le i maua e ono aliali mai pe a e siiina mai ni poloka i se pulou flash USB poo se puʻe aveese ma aveese le masini vave. Faʻafefea ona faaleleia lenei mea o le a talanoaina atili.

Metotia 1: Faʻamaumauga BEncode

Polokalama mo tagata faʻalautele. E ono fenumiai le mea fou i tulaga. O lenei polokalama o le a aoga i tagata o loʻo mananao e faʻaliliuina uma faila faila i isi faila, pupuvaʻa poʻo le disk. O lona aoga o loʻo taʻoto i le mea moni e faapea, a maeʻa ona e faʻatulaga faʻasologa e tatau ai i le tasi kiliki, e mafai ona e suia mea uma i le taimi e tasi, teu se taimi tele. O le faagasologa o le suia o le ala o le a faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga Bittorrent, o le mea lea, afai ei ai sau tagata faʻataʻitaʻi, ia faia taga i luga.

Download BEncode Editor

  1. Katia le tagata faʻatagata i le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga o le fata ma le kiliki saʻo ma le filifili "Tuʻua".
  2. Ia faia nei le tuufaatasiga Manumalo + R ma tusi
    % APPDATA% BitTorrent
    ona kiliki lea "Lelei".
  3. I totonu o le faamalama matala, saili le mea faitino. resume.dat.
  4. Afai e le mafai ona e mauaina lenei faila, ona e suʻe lea i luga o le auala C: Program Program BitTorrent (i le igoa o le pusa, taulai atu i lau tagata o tausia).

  5. Kopi resume.dat i se isi nofoaga malupuipuia, o le mea lea o le ae faia ai se faʻamaumauga, ma afai e iai se mea e sese, o le ae maua le mea tuai.
  6. O lea e mafai ona e tatalaina se mea i totonu o le BEncode Editor. Ina ia faia lenei mea, ia toso sao atu i le faamalama o le polokalama.
  7. Filifili laina i le igoa . puipuia ma tapeina e ala i le faʻaogaina o le ki "Aveesea".
  8. Mulimuli i le ala "Faʻamaonia" - "Sui" pe faaaoga se tuufaatasiga Ctrl + H.
  9. I laina "Taua" ulufale i le faila faila tuai, ma i le laina "Sui" - fou.
  10. O lenei kiliki i luga "Sui uma"ona sosoo ai lea "Katia".
  11. Faasao suiga i se tuufaatasiga Ctrl + S.
  12. I le polokalame o le vaitafe, kiliki i luga le faila faila ma filifili i le lisi autu "Faʻamau le ish" (i nisi o tagata "Toe suʻesuʻe"). E te siakiina le faila o le faila, pe afai e siitia faaletino i se isi vaega.

Tagai foi: Faʻamaonia le sese o le uTorrent "e le i luga le voluma muamua"

Metotia 2: Filifili se nofoaga ese e teu ai faila

E mafai ona e faia i se isi itu ae le faʻaaogaina polokalama eseese, aemaise lava pe afai e le tele ni au mea e te maua. I totonu o vaitafe o loʻo i ai se galuega o le filifilia o se isi nofoaga mo se faila eseese.

  1. I le polokalame o le vaitafe, kiliki i le download ma se mea sese, kiliki i luga. I totonu o le lisi, faʻafefe "Avanoa" ma filifili "Tulei i ...".
  2. Faʻamanino se isi nofoaga e teu ai, e sili i luga o se avetaʻavale e le mafai ona aveeseina, e pei o, i luga o le masini malo.
  3. Faasaoina mea uma ma faʻatali mo ni nai sekone.

Metotia 3: Taliaina o se faila i se avetaavale aveesea

Afai na aveesea le masini aveeseina aʻo leʻi maeʻa maua mai le faila, e mafai ona e taumafai e utaina.

  1. Taofi le faila o faafitauli.
  2. Faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta le uila lea na tupu ai.
  3. A maeʻa le faʻasologa manuia, faʻaauauina le sau.

O lenei ua e iloa le auala e faaleleia ai le mea sese "Ua le i luga le voluma muamua." E le faigata tele ona fai, e ono foliga mai, ona o le a e manaʻomia metotia mulimuli e lua e matua faigofie lava.