RDS pa mo Mozilla Firefox: o se fesoasoani fesoasoani telefoni


Aʻo galue i luga o le Initaneti, e taua tele mo le 'upega tafaʻilagi le mauaina o faʻamatalaga faʻamatalaga SEO e uiga i le punaoa o loʻo tatala nei i le masini. O se fesoasoani tele mo le mauaina o faʻamatalaga SEO o le a faʻaopoopoina le faʻaletupe RDS mo le Mozilla Firefox browser.

O le faletupe RDS o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga mo Mozilla Firefox, lea e vave ona e iloa ai lona tulaga oi ai nei i masini suʻesuʻe Yandex ma Google, auai, numera o upu ma mataʻitusi, tuatusi IP ma le tele o isi faʻamatalaga aoga.

Faʻapipiina o le RDS bar mo Mozilla Firefox

E mafai ona e alu i le downloadga o le pa a le RDS i le taimi lava e maua ai le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, ma alu i le faʻaopoopoga.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi o mea e fai ai le masini ma alu i le vaega "Faʻaopoopoga".

I le faʻaaogaina o le 'au suʻesuʻe i le tulimanu pito i luga, saili mo le faʻaletupe RDS faʻaopopo.

O le muamua i totonu o le lisi e tatau ona faʻaalia le faʻaopoopoga manaʻomia ia i matou. Kiliki i le taumatau o ia i luga o le ki. "Faʻamau"e faʻaopoopo i Firefox.

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga, e tatau ona toe toefaʻalo le masini.

Faaaogaina o le paʻu RDS

O le taimi lava e te toe faʻalauiloaina ai Mozilla Firefox, o le a faʻaopopoina se isi faʻamatalaga faʻamatalaga i le ulutala o le initaneti. E tatau ona e alu i so o se 'upega tafaʻilagi e faʻaalia ai le faʻamatalaga e te manaʻomia i luga o lenei laulau.

Matou te gauai atu i le mea moni e faapea, ina ia mafai ona maua ni iuga i luga o nisi itu, o le ae manaomia le faia o faʻatagaga i luga o le auaunaga o loʻo manaʻomia ona faʻamaumauga mo le pa a le RDS.

E le mafai ona aveesea faʻamatalaga le talafeagai mai lenei laulau. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona tatou ulu atu i faʻaopoopoga i le kiliki i luga o le atigipusa.

I le lisi "Filifiliga" siaki nisi mea faaopoopo pe, i se isi itu, faaopoopo mea talafeagai.

I le lava faamalama, alu i le lisi "Saili", e mafai ona e faʻavasega le suʻesuʻeina o faʻamaumauga tuusao i luga o le itulau i le sailiga o le suʻega Yandex poʻo Google.

Leai se mea e sili atu ona taua le vaega. "Suiga", lea o le a mafai ai e le 'upega tafaʻilagi ona vaʻavaʻai i sootaga ma uiga eseese.

I le lē mafai, o le faʻaopoopoga pe a e alu i nofoaga taʻitasi o le a talosagaina uma faʻamatalaga talafeagai. Oe, pe a manaʻomia, e mafai ona faia ina ia maua ai le faʻamaumauga o faʻamaumauga pe'ā uma lau talosaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le itu tauagavale o le faamalama. "RDS" ma i le lisi e aliali, filifili "Siaki i le ki".

A maeʻa lena, o le ai ai se faʻaoga faapitoa i le taumatau, kiliki i luga o le a amataina ai le faʻaopoopoga faʻaopoopoga.

I luga foi o le laulau o se faʻaaoga aoga. "Suʻesuʻega o le Nofoaga", lea e mafai ai e oe ona faʻaalia se faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo maua nei, ma faʻatagaina oe e vaʻavaʻai vave i faʻamatalaga talafeagai. Faamolemole ia matau o faʻamaumauga uma lava e mafai ona faʻaaogaina.

Faamolemole ia maitauina le faaopoopoina o le faavaa a le RDS o le a faaputuputu le faaoga, o lea la pe a mavae sina taimi e galue ai ma le faaopoopo-faaopoopo, e fautuaina e aveese le natia. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "RDS"ona filifili ai lea Clear Cache.

O le faʻamaumauga a le RDS o se faʻaopoopoga sili ona maualuga e aoga i webmasters. Faʻatasi ai, e mafai ona e mauaina i taimi uma faʻamatalaga talafeagai a le SEO i luga o le upega tafaʻilagi o le fiafia i le atoatoa.

Faʻasaʻo le RDS bar mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia