TUSI 17.9

Faʻasalaga faʻasalalau i le Adobe Premiere Pro o se tasi o sili ona lauiloa i le va o tagata faʻaoga. E faʻaalia pe a taumafai e faʻatau atu le mea na faia i se komepiuta. O le faagasologa e mafai ona faʻavevesi faʻafuaseʻi poʻo le maeʻa foi o se taimi. Seʻio tatou vaai po o le a le mea.

Download Adobe Premiere Pro

Aiseā e tupu ai se faʻataʻitaʻiga sese i le Adobe Premiere Pro

Codec sese

O le tele o taimi, o lenei mea sese e mafua ona o le le tutusa i le faatulagaga mo le auina atu i fafo ma le codec package ua faʻapipiʻiina i le polokalama. Muamua, taumafai e teu le vitio i se isi faatulagaga. Afai e leai, aveese le pusa codec muamua ma faʻapipiʻi le mea fou. Mo se faʻataʻitaʻiga Quicktimelea e lelei tele i oloa mai le laina o le Adobe.

Alu i totonu "Lisi Pulea - Faaopoopo pe Aveese Polokalama", matou te maua se atigipusa le faanumeraina ma tapeina i le ala masani.

Ona e alu lea i le upega tafaʻilagi aloaia Quicktime, download ma faʻatino le faila faila. A maeʻa le faʻapipiʻi, matou te toe faʻaleleia le komepiuta ma faʻataʻitaʻi le Adobe Premiere Pro.

Le lava avanoa avanoa avanoa

E masani ona tupu lenei mea pe a laveaʻi vitiō i nisi o faʻatulagaga. O se taunuuga, e matua tele lava le faila ma e le fetaui lelei i luga ole pu. Iloilo pe o le faila o le faila e tutusa ma le avanoa avanoa i le vaega ua filifilia. Matou te oi totonu o laʻu komepiuta ma tilotilo. Afai e le lava le avanoa, ona faʻamalo ese lea o le tele mai le 'ie pe faʻatau atu i seisi faatulagaga.

Po o le auina atu o le poloketi i se isi nofoaga.

I le auala, o lenei metotia e mafai ona faʻaaoga e tusa lava pe lava lava le avanoa vaʻa. O nisi taimi e fesoasoani i le foia o lenei faafitauli.

Suia mea e manatua

O nisi taimi o le mafuaʻaga o lenei mea sese e ono leai se manatua. O le polokalama Adobe Premiere Pro o loʻo i ai le avanoa e faʻaititia ai lona tau, ae e tatau ona e fausia i luga o le aofai o le mafaufau atoa ma tuu ai se vaega mo isi talosaga.

Alu i totonu "Faʻasaʻo-Filifiliga-Manatua-RAM e avanoa mo" ma faatulaga le tau manaʻomia mo le Muamua.

E le faatagaina e teu faila i lenei nofoaga.

E tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau pule o le polokalama e aveese ai tapulaa.

Ole igoa ole faila e le tulaga ese.

A oʻo ina tuʻuina atu se faila i se komepiuta, e tatau ona i ai se igoa tulaga ese. A leai, o le a le mafai ona toe tusia, ae o le a na o se mea e tupu ai, e aofia ai faʻasalalauga. E masani ona tupu lenei mea pe a toe faʻaaogaina e le tagata faʻaoga le poloketi e tasi.

Tagata tamoe i totonu o le Fefaʻatauaiga ma Vaega Faʻatino

A oʻo ina tuʻuina atu se faila, i lona itu tauagavale o loʻo i ai ni tagata faʻapitoa faapitoa e fetuunai le umi o le vitio. Afai e le setiina i se taimi umi, ma se mea sese e tupu i le taimi o le auina atu i fafo, faatulaga i latou muamua o tau aogā.

Fofoina o le faafitauli i le faasaoina o le faila ile vaega

E masani lava, pe a oʻo mai lenei faafitauli, e faʻaoga e tagata le faila vitio i vaega. Muamua e tatau ona e tipiina i ni nai vaega e faʻaaoga ai le meafaigaluega "Pale".

Ona faʻaaoga lea o le meafaigaluega "Filifiliga" maka le uluaʻi fuaitau ma faʻatau atu. Ma faapena foi i vaega uma. A maeʻa lena, o isi vaega o le vitio o loʻo faʻapipiʻiina i le Adobe Premiere Pro ma fesoʻotaʻi. E masani ona mou atu le faafitauli.

Peʻa le iloa

Afai e le uma mea uma, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago. Talu ai ona o le Adobe Premiere Pro e masani ona tutupu mea sese, o le mafuaʻaga e faasino i le tele o mea e le o iloa. O le fofoina oi latou i le avefaʻatatau o tagata e le masani ona mafai.