Foʻia o faʻafitauli i le faʻatonuina o CS: Go i le Windows 10

Kuki o ni vaega o faʻamaumauga o loʻo i ai nofoaga i le faʻailoga o faʻamaumauga a le initaneti. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o punaoa i luga o upega tafaʻilagi e mafai ona iloa ai le tagata faʻaaoga E taua tele lenei mea i luga o na saite e manaʻomia ai le faatagaga. Ae, i le isi itu, o le lagolago na aofia ai mo kuki i le 'upega tafaʻilagi e faʻaititia ai le le faalauaiteleina o le tagata. O le mea lea, faʻalagolago i manaoga faapitoa, e mafai e tagata faaaoga ona tape pe tape kuki i luga o nofoaga eseese. Sei o tatou sailia le auala e mafai ai kuki i Opera.

Faaleleia kuki

I le le mafai, e mafai ona fai kuki, ae e mafai ona latou le atoatoa ona o le faaletonu o le polokalama, ona o le sese o tagata e faaaoga, poo le le atoatoa le malosi e tausia ai le le faalauaiteleina. Ina ia mafai ai kuki, alu i le 'upega tafaʻilagi. Ina ia faia lenei mea, valaau i le lisi e ala i le kiliki i le logo Opera i le pito i luga o le itu tauagavale o le faamalama. Ma le isi, alu i le "Faʻatonu". Po o, faʻaoga le kesi piano i luga o le piano Alt + P.

I le taimi lautele o le vaega o le masini, alu i le vaega "Puipuiga".

Matou te sailia le pusa kuki seti. Afai e seti le ki i le "Puipuia le saite mai le teuina o data i le lotoifale", o lona uiga o kuki e matua le atoatoa. O le mea lea, e oʻo lava i totonu o le sauniga e tasi, pe a maeʻa le faʻatagaga, o le a faʻaaoga pea e le tagata faʻaoga "mai nofoaga e manaʻomia ai le resitalaina.

Ina ia mafai ai kuki, e tatau ona e seti le ki i le "Teuina faamaumauga a le lotoifale seia e alu ese mai le masini" pe "Faataga le teuina o faamaumauga i le lotoifale."

I le tulaga muamua, o le a teu ai e le masini kuki seia maeʻa le galuega. O lona uiga, a e faʻatautaia Opera, o kuki o le vasega talu ai o le a le faʻaolaina, ma o le a le toe "manatua" e le 'upega tafaʻilagi le tagata faʻaoga.

I le tulaga lona lua, lea e seti ona o le le mafai, o le a teuina kuki i taimi uma sei vagana ua toe faʻasao. O le mea lea, o le 'upega tafaʻilagi o le a "manatua pea" le tagata faʻaaoga, lea o le a matua faafaigofie ai le faʻatagaina o taualumaga. I le tele o tulaga, o le a tamomoe lava.

Faʻatagaina kuki mo nofoaga taʻitasi

E le gata i lea, e mafai ona faʻatagaina kuki mo nofoaga taʻitasi, e tusa lava pe leai se manava i le lalolagi atoa. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le "Manaia Tuusaunoaga" button o loo i le pito i lalo o le pusa o kuki.

O se faʻailoga e tatalaina ai le tuatusi o tuatusi o loʻo faʻaaogaina e le tagata manaʻo e teu ai kuki. I le itu saʻo, i tua o le tuatusi o le upega tafaʻilagi, matou te tuʻuina le ki i le "Faʻamataga" tulaga (pe a matou mananao i le masini e teuina pea kuki i luga o lenei 'upega tafailagi), poʻo le "Faʻamalo i fafo" (pe a matou mananao ia toe faafou kuki i taimi fou). A maeʻa ona faʻatulagaina faʻamaumauga, kiliki i le "Faʻamā".

O le mea lea, o kuki o saite na ulufale mai i lenei pepa o le a faʻaolaina, ma o isi mea uma i luga o le upega tafaʻilagi o le a puipuia, e pei ona faʻaalia i tulaga lautele o le browser o le Opera.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le pulega o kuki i le Opera browser e faigofie tele. Faʻaaoga lelei lenei meafaigaluega, e mafai ai ona e faatumauina le faʻamaoni i luga o nisi o nofoaga, ma maua ai le tomai e faigofie ai ona faʻatagaina i luga o punaoa a le upega tafaʻilagi.