Faʻafefea ona tuʻuina atu le faamaumauga e fai ma sui o le kulupu VKontakte

O le malupuipuia o se vaega sili ona taua pe a faimalaga le Initaneti. Ae ui i lea, o loʻo i ai tulaga e manaʻomia ai le le atoatoa o le fesoʻotaʻiga malupuipuia. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻatino lenei faiga i le masini o le Opera.

Taofia le fesoʻotaʻiga saogalemu

O le mea e leaga ai, e le o nofoaga uma o loʻo faʻaogaina i luga o se fesoʻotaʻiga malupuipuia o loʻo lagolago tutusa i luga o tulafono le saogalemu. I lenei tulaga, e le mafai e le tagata faʻaoga ona faia se mea. E tatau foi ona ia malilie e faʻaaoga se faʻamaoniga malupuipuia, poʻo le musu e asiasi i le punaoa i le tulaga atoa.

E le gata i lea, i totonu o le siaki fou o le Opera i luga o le Blink engine, o le vavaeeseina o se sootaga malupuipuia e le o maua foi. Ae ui i lea, o lenei faiga e mafai ona faia i luga o sailiga matutua (e oo i le 12.18 aofia ai) o loʻo tamomoe i luga o le Presto platform. Talu ai ona o se numera tele o tagata faʻaoga e faʻaauau pea ona faʻaogaina nei suʻesuʻega, o le a tatou mafaufau ai pe faʻafefea ona faʻamalo le sootaga saogalemu i luga ia i latou.

Ina ia mafai ona ausia lenei mea, tatala le lisi o mea e teu i ai i le kilikiina o lona logo i le pito i luga agavale o le Opera. I le lisi o loʻo amata, alu faasolosolo i le "Faʻatonu" - "Mea Lautele". Pe na o le kiliki le kesi piano kesi Ctrl + F12.

I le faamalama o le nofoaga e tatala, alu i le "Advanced" tab.

O le isi, alu i le vaega "Puipuiga".

Kiliki i le "Saogalemu Maliega" button.

I le faamalama e tatala, tatala mea uma, ona kiliki lea i le "OK" button.

O lea la, o le mafutaga saogalemu i le Opera browser i luga o le masini Presto sa le atoatoa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le o mea uma e mafai ona mafai ona faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga malupuipuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Opera i le taimi nei i luga o le Blink platform, e matua le mafai lava. I le taimi lava e tasi, o lenei faʻatulagaga, faatasi ai ma nisi tapulaa ma tuutuuga (lagolago mai le saite o masaniga masani,) e mafai ona faia i totonu o lomiga tuai o le Opera i le masini Presto.