PDF24 Foafoa 8.4.1


O ata tusi o loʻo lauiloa pea ma o se auala sili e faʻamaonia ai uiga o soʻo se tagata. O ia ata e mafai ona faʻatonuina mai tusiata tomai faapitoa i lenei eria. Ae na o le taimi lava e te fuafua ai e avatu i se tasi se meaalofa faʻagaloina. Ia, ina ia fatuina ata faigofie mai le ata, e mafai ona e faʻaaogaina le tautua i le initaneti.

Faʻafefea ona fai se taʻaloga i le initaneti

I luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o nofoaga o loʻo ofoina atu ai oe e faʻatulaga se kata mai se ata mai tagata tomai (ma le leai). Ae i le tusiga o le a tatou mafaufau e le o ni punaoa faapena. Matou te fiafia i le 'upega tafaʻilagi e mafai ai ona e vave fausia se caricature poʻo se ataata e faʻaaoga ai se ata na sii mai i se komepiuta.

Metotia 1: Cartoon.Pho.to

O se meafaigaluega i luga ole initaneti e mafai ai e oe ona faia se ata mataga mai ata pue ata i ni nai kiliki. E mafai foi ona e fatuina ni ata faatagata faatasi ai ma eseesega parodi, e aofia ai le ata tusi lava e tasi.

Cartoon.Pho.to auaunaga ile initaneti

  1. Le faʻaaogaina o aafiaga i se ata, muamua e lafoina se ata i luga o le upega tafaʻilagi mai le Facebook, e ala i se fesoʻotaʻiga, pe tuusaʻo mai lau puʻupuʻu.
  2. Siaki le pusa "Suiga o foliga".

    Afai e te le manaʻomia le faʻatusaina o se ata na tusia e le lima, ia toe faʻamaonia le filifiliga "Faʻaaogaina le faʻamaonia".
  3. Se filifiliga o se numera o faʻasologa o lagona ma paʻi paga mo ata.

    Ina ia fatuina se ata ata taʻalo ata, siaki le mea tutusa i le lisi i le agavale. I le mauaina o le mea e manaʻomia, alu i le faʻaleleiina o ata e faʻaaoga ai le ki "Faasaoina ma fefaasoaai".
  4. I luga o le itulau e amataina, o le a e vaʻaia le ata na gaosia i lona uluai fofo ma lona lelei.

    Ina ia teu i lau komepiuta, kiliki le ki. "Download".
  5. O le aoga sili o le auʻaunaga o le faʻaogaina atoa. E te le manaʻomia foi ona tuʻuina ma le lima ia mata o foliga, pei o le gutu, isu ma mata. Cartoon.Pho.to o le a faia mo oe.

Metotia 2: PhotoFunia

O se punaoa lauiloa mo le fatuina o ni faʻalavelave faʻapitoa ata. E mafai e le 'auʻaunaga ona tuʻuina lau ata i soʻo se mea, pe avea o se laupepa o le taulaga poʻo se nusipepa. Maua ma le aʻafiaga o le caricature, faia e pei o se penitala.

Photofania Online Service

  1. O le faʻagasoloina o se ata e faʻaaoga ai lenei punaʻoa e mafai ona vave ma faigofie.

    Ina ia amata, kiliki le sootaga i luga ma luga o le itulau e tatala, kiliki le ki. "Filifili se ata".
  2. Auina mai se ata mai se tasi o fesoʻotaiga faʻaagafesootai avanoa pe faʻaopopo se faʻamatalaga mai lau disk malo e ala i le kiliki "Sau mai le komepiuta".
  3. Filifili le vaega e te manaʻomia i luga o le ata na sii mai ma kiliki le ki. "Vaomatua".
  4. Ma, ina ia tuʻuina atu le ata o se foliga o le caricature, siaki le pusa "Faaaoga le faapiʻopiʻo" ma kiliki "Fausia".
  5. Faʻataʻitaʻiga o faʻatinoina o ata e toetoe lava o le vave.

    O le ata ua maeʻa, e mafai ona e vave sii mai i lau komepiuta. E le manaʻomia le resitalaina i luga ole laupepa. Tau lava oomi le ki "Download" i le taumatau pito i luga.
  6. E pei o le auaunaga talu ai, e maua ai e PhotoFania se foliga i se ata ma faʻamaonia ai nisi o elemene i luga o le ata e tuʻuina atu ai se faʻamatalaga i le ata. E le gata i lea, o le taunuuga o le auʻaunaga e le gata ina teuina i le mafaufau o le komepiuta, ae mafai foi ona vave faʻatonuina se kata, lolomiina poʻo se faʻamau ma le ata e maua ai.

Metotia 3: Wish2Be

O lenei 'upega tafaʻilagi e le na o le suia o se ata ata e fatuina ai se gaosiga o le caricature, ae faʻatagaina oe e faʻaaoga tapena caricature, lea e na o le faʻaopopoina o foliga o le tagata manaʻo. I le Wish2Be, e mafai ona e galue faʻatasi ma laulau ma faʻapipiʻi elemene elemene avanoa, e pei o le lauulu, tino, laupapa, talaʻaga, ma isi. O loʻo faʻalagolago foʻi le tusiga o tusitusiga.

Wish2I auaunaga i le initaneti

  1. O le faia o se kati e faʻaaoga ai lenei punaoa e faigofie.

    Filifili le mamanu manaʻomia ma alu i le tab. "Faaopopo se ata"faʻailogaina e pei o le faʻamalo ata.
  2. E ala i le kiliki i luga o le nofoaga ma le saini "Kiliki pe lafo lau ata iinei", lafo i luga o le 'upega tafaʻilagi le ata o loʻo manaʻoina mai le puʻupuʻu.
  3. A uma ona faʻataʻitaʻia lelei le caricature, faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga i sina ao ma le aū e alu ai e download le ata ua maeʻa i le komepiuta.

    Ina ia lafoina se ata, faigofie lava ona filifili le faatulagaga talafeagai.
  4. O le caricature faaiu o le a gaosia ma faasaoina i luga o le malo malo i ni nai sekone. Ata na fatuina i le Wish2Bei 550 × 550 pika i le lapopoa ma e aofia ai se suavai tautua.

Vaʻai foi: Faʻatonu le ata i Photoshop

E pei ona mafai ona e vaʻai, o talosaga na talanoaina i luga e le tutusa i la latou seti o galuega. Latou te ofoina atu uma a latou lava ata o algorithms ma e leai se tasi e mafai ona taʻua o se fofo lautele. Ae ui i lea, matou te faʻamoemoe o le a latou maua se mea faigaluega talafeagai o le a latou feagai ma le galuega.