Sculptris 6.0

O le Canon LiDE 210 scanner o le a galue saʻo i le faiga faʻaogaina pe a fai o loʻo faʻapipiʻi avetaavale. Ole telefoni feaveaʻi e leai se totogi ma o nisi taimi e faʻafouina, ona o le masini e sili atu ona mautu. E mafai ona e suʻe ma tuʻuina atu faila i le masini ua taʻua i luga ile tasi o auala e fa. E le gata i lea, o le a tatou faʻamatalaina auiliili taitasi.

Saili ma sau avetaavale mo Canon LiDE 210

O le algorithm o gaioiga i auala uma e fa e matua ese lava, i se faaopoopoga, e eseese uma i latou ma e talafeagai i nisi tulaga. O le mea lea, matou te fautuaina oe muamua e faamasani oe lava ia i latou uma, ma na o le faʻaauau ona faʻaaogaina fautuaga na tuʻuina mai.

Metotia 1: Nofoaga Faʻamaumauga ile Canon

Canon ei ai lona lava 'upega tafaʻilagi aloaia. O iina, e mafai e tagata taʻitasi taʻitasi ona maua faʻamatalaga talafeagai e uiga i le oloa, ia faamasani i ona uiga ma isi mea. E le gata i lea, o loʻo i ai se vaega lagolago, lea e mafai ona e siiina ai avetaavale talafeagai mo lau masini. O le faagasologa lava ia e faapenei:

Alu i Canon itulau pito i luga

  1. I luga o le itulau autu, filifili "Lagolago" ma agai i vaega "Avetaavale" e ala i le vaega "Talosaga ma Fesoasoani".
  2. O le ae vaʻai i se lisi o oloa faʻalagolago. E mafai ona e maua i totonu se scanner Canon LiDE 210.

    Ae ui i lea, matou te fautuaina e faʻaaoga le pusa saili. Amata amataina le igoa faʻataʻitaʻi iina ma faʻatautaia i le faʻaalia o le iuga.

  3. I le taimi nei, e tatau ona e faʻamaonia le faʻaogaina o le faʻatulagaina o loʻo faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, pe afai e le otometi ona fuafuaina lenei parameter.
  4. Tusi i lalo le itulau ma kiliki "Download".
  5. Faitau ma faʻamaonia le maliega laisene, mulimuli ane o le a faʻauluina faila.
  6. Tatala le masini faʻapipiʻiina e ala i le saulaina o le upega tafaʻilagi poʻo mai se nofoaga e teu ai.
  7. A maeʻa le faʻagasologa o le Seti Wizard, kiliki "Lisi".
  8. Faitau le maliega laisene, kiliki "Ioe"e alu i le isi laasaga.
  9. Mulimuli i faatonuga o loʻo i totonu o le faamalama o le installer.

O le taimi nei e mafai ona e amata mataʻitusi; e le manaʻomia ona toe toe faʻaaogaina le komepiuta pe a uma ona tuʻuina avetaavale.

Metotia 2: Polokalama tumaoti

O nisi taimi e le manaʻo tagata e saili mo faila talafeagai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ave i latou ma tutoatasi i luga ole PC. I lenei tulaga, o le fofo sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa. O le polokalama o lenei ituaiga e taʻitaʻitūina ai se faʻaogaina o le tino, e iloa ai vaega o loʻo faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e aofia ai sikola. A maeʻa lena, o le lomiga lata mai o le avetaavale e sii mai i le Initaneti. O loʻo i ai se numera tele o ia polokalame, vaʻai ia i latou i la tatou isi tusiga o loʻo tuʻuina mai i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E mafai ona matou fautuaina e faʻalogo i le DriverPack Solution ma DriverMax. O nei fofo e lua e masani lava ona faʻaaogaina i le scanners; e leai ni faafitauli i le suʻeina o masini pe a faʻaaogaina. I le faaopoopo atu i ai, o fesuiaiga, mautu o fausiaina o faila e masani ona utaina. Taiala mo le galue i nei polokalama e mafai ona maua i sootaga nei:

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 3: ID Scanner ID

O se tulafono tulaga ese ua tuʻuina atu i masini komepiuta taʻitasi ma vaega o le a fesoʻotaʻi atu i le komepiuta. Faʻafetai i le ID o loʻo i ai se fegalegaleaiga saʻo ma le polokalama, ae mafai ona e faʻaaogaina lenei faʻamatalaga e suʻe ai avetaavale e ala i auaunaga faapitoa. O le Code Canon LiDE 210 foliga faapenei:

USB VID_04A9 & PID_190A

Afai e te filifili e filifili lenei metotia e suʻe ai ma siiina le polokalama i le scanner, mulimuli i faatonuga i la tatou tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻatulagaga OS masani

O nisi taimi o masini e fesoʻotaʻiina e le mafai ona iloa e le masini faʻaaogaina aunoa. I lenei tulaga, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻaoga ma le lima. A o faagasolo lenei faagasologa, o le galuega o loʻo faʻatinoina ma suʻeina avetaavale, o lea la e talafeagai lenei metotia i nisi tulaga. E tatau ona e faia ni togafiti faʻapipiʻi e faʻaeʻe ai le LiDE 210, a maeʻa e mafai ona e alu e galue ai.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Matou te faʻamoemoe na fesoasoani a matou tusiga ia te oe ia malamalama i le mataupu faavae o le faʻatulagaina o avetaavale i le scanner. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o auala taʻitasi e tulaga ese ma e manaʻomia ai le faʻatinoina o se faʻamautuga talafeagai o gaioiga ina ia lelei mea uma. Ia mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga na tuʻuina mai e matou, ona mafai ai lea ona e foia le faafitauli.