O le a le mea e fai pe afai e tautau le komepiuta i luga o le logo o le motherboard


O le tele o manipulata faʻatautaia faʻaonapo nei e fesoʻotaʻi ma se komepiuta e faʻaaogaina ai le tulafono o le Xinput, o le polokalama lea ua uma ona fausia i totonu o Windows. Ae ui i lea, o loʻo i ai pea ni masini i luga o le maketi, o le feagaiga galue lea o le Gaioiga le aoga - e faʻamaeʻa ai a latou galuega, oe manaʻomia se avetaʻavale. Taʻaloga Gamepad Defender Game Racer Turbo RS3 e aʻafia i tagata faʻapipiʻi, ma mo le faʻaogaina o le Faʻaaogaina o le masini, e manaʻomia le telefoni feaveaʻi, o auala e faʻapipiʻi ai o le a tatou iloiloina i lalo.

Faʻatonu ni avetaʻavale mo Defender Game Racer Turbo RS3

Faʻailoa le Puipuiga o le Faʻasao ona o lona tau aoga mo tupe i ana oloa, faʻapea ai ma le lagolago lelei mo mumumu, kilipa ma fasi keke. O le vaega mulimuli e aofia ai polokalama faʻapitoa e faigaluega ai, lea e le faigata ona maua.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

O le mea muamua lava e tatau ona amataina se sailiga mo avetaavale mo se masini faapitoa o se asiasiga i le faitotoa o le kamupanī: o le tele oi latou latou te tuʻuina i luga oa latou oloa i luga o nei punaoa.

Alu i le 'upega tafaʻilagi' Upega

  1. A uma le utaina o le itulau, saili le lisi i luga ma kiliki le sootaga. "Avetaavale".
  2. Le isi, filifili le masini lea e te manaʻo e siiina le avetaavale. I la tatou tulaga o le "Pule Taaloga" - kiliki i luga o le ala talafeagai.


    Ona kiliki lea o le sootaga "Taaloga".

  3. Saili le taaloga i le lisi o masini. Ina ia alu i lona itulau, kiliki le igoa o le masini poo luga o le ata ma lona ata.
  4. I lalo o ata o le manipulator ei ai se lisi, o le mea tatou te manaʻomia e valaʻauina "Download", kiliki i luga.
  5. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e lua ituaiga o avetaavale: tasi mo masini na faʻatagaina ao leʻi oʻo i le masina o Setema 2015, o le isi mo latou na faia i le aso pe a maeʻa foi. E mafai ona e suʻeina le toe faʻaleleia o le masini e na o le afifiina - aitema "Aso Gaosiga" luga o le siaki.


    I le faia ai o le faaiuga i le toe iloiloga, kiliki i luga o le igoa o le talafeagai o le avetaavale e amata ai le siiina mai.

  6. O le faʻapipiʻiina o le faila o loʻo teuina i le ZIP format, o lea ia faʻaauauina le faʻapipiʻiina, e tatau ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai se polokalama faʻapitoa.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Tusitala sili mo Windows
    Matou te galulue ma WinRAR

  7. A maeʻa le tapenaina o le faila faila, faʻataʻitaʻi. I le muamua faamalama, kiliki "Lisi".
  8. E amata le faʻatulagaga o le avetaavale.


    I le faaiuga, aua nei galo e toe amata le komepiuta.

O le auala fuafuaina e sili atu ona e mautinoa ai 100% le avanoa o le avetaʻavale.

Metotia 2: Faʻatonuga Faʻafitauli Tolu

Afai o le auala e sii mai ai avetaavale mai le ofisa aloaia e le avanoa mo nisi mafuaaga, na o le pau lava le ala e alu ai e faʻaaoga se polokalame aoao e faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa. O fofo pito sili o lenei vasega e mafai ona maua i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: O le avetaavale avetaavale

Mai mea uma e maua, matou te mananaʻo e faʻamaonia le avetaʻavale AveverPack Solution, o le tali pito i sili lea i lenei vaega. O le galulue faatasi ma le polokalama e faigofie, ae i le tulaga o faigata, ua matou saunia ni faʻamatalaga auiliili.

Lesona: Faʻafou le avetaʻavale e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Meafaigaluega ID

Soo se masini e fesoʻotaʻi i se komepiuta e iai lona lava faʻamatalaga, lea e taua foi o se auala e sailia ai avetaavale. E taua tele i lenei mataupu, e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina i luga o le komipiuta ni talosaga e tolu. O le ID o meafaigaluega matou te vaʻai i ai e foliga faapenei:

USB VID_093A & PID_2510

E leai se mea faigata i lenei faʻatinoga, o auiliiliga o lona faʻatinoga e mafai ona maua i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O loʻo matou sailia ni avetaʻavale mo ID ID

Metotia 4: Meafaigaluega o Meafaigaluega

Mo masini eseese, e le mafai ona e faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi aloaia, poʻo le polokalama tʻatolu, poʻo se ID: o se meafaigaluega e fausia ai le Windows "Pule Sili" mafai ona taulimaina le galuega o le faʻapipiʻi o avetaavale.

Faamolemole ia matau o le polokalama autu lea e faapipiʻi "Pule Sili"Masalo e le lava mo le atoatoa o le faʻatinoga o le masini. O faʻamatalaga taua uma e talanoaina i se isi faʻasalaga.

Faʻamatalaga: Faʻamaumauga o Avetaavale OS OS

Matou te iloiloina uma avanoa mo le faʻapipiʻiina o polokalama mo le masini Defender Game Racer Turbo RS3.