Faʻafefea ona faʻaopoopo leo ile iTunes

I nisi o tulaga, o se taumafaiga e faʻafesoʻotaʻi se moliuila afi i se komepiuta e mafua ai se mea sese i le tusitusiga "Igoa faletusi le aoga ". E tele mafuaʻaga o lenei faafitauli, ma e tusa ai ma lea mea e mafai ona foia i auala eseese.

Metotia e faʻateʻa ese ai le mea sese "igoa le sao o le igoa"

E pei ona taʻua i luga, o le mea sese e mafai ona faʻaalia e faafitauli uma i le avega ma faʻalavelave i le komepiuta poʻo le faʻaogaina o le polokalama. Mafaufau i fofo tutusa i faafitauli mai faigofie e faigata.

Metotia 1: Faʻafesoʻotaʻi le moliuila i se isi mea fesoʻotaʻi

O le mafuaaga sili ona taatele o le faafitauli o le le lelei o le fesootaiga i le va o le taavale afi ma le USB port i lau PC poʻo le komepiuta. E mafai ona e siaki lenei faʻamatalaga e ala i le toe faʻalauteleina o le eletise alu USB i se isi atunuʻu, pe a iai se tasi, pe i se isi komepiuta. I le faaopoopo atu i ai, e aoga le siakiina o le mama o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi i luga o le masini e teu ai - afai ei ai le faʻaleagaina poʻo le faaleagaina, soloʻesea ma le faaeteete ia tagata i le ava malosi. Afai e le fesoasoani lenei metotia ia te oe - faitau i luga.

Metotia 2: Faʻamau le avetaavale

I le avea ai o se tulafono, i Windows XP ma faʻasologa lata mai nei o le OS, o taʻavaʻava tatau talafeagai o loʻo i ai ona ua le mafai. Ae peitaʻi, mo nisi faʻataʻitaʻiga faapitoa poʻo le avetaʻavale mai tagata lauiloa, e ono manaʻomia le faʻapipiʻiina o masini faʻaopoopo. Siaki pe e te manaʻomia, pei o loʻo mulimuli mai.

  1. Tatala i luga "Amata" ma maua le mea "O laʻu komepiuta" (a leai "O lenei komepiuta"). Faʻasani-saʻo i ai ma filifili i le lisi o tala "Pulega".
  2. I totonu "Puleaina o komepiuta" kiliki "Pule Sili". Filifili le submenu "Pule o le USB". Afai e te vaʻai i le ata pei ona i ai i le screenshot i lalo, masalo o le mafuaaga e le oi le polokalama.

    Ae afai ei ai se submenu "Mea e leʻi faʻasalaina" faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga sese i luga, atonu o le a manaʻomia oe e suʻe ma ave avetaavale mo ia.
  3. O le auala pito sili ona faigofie o le suʻeina o avetaʻavale na misi i masini VID ma PID identifiers. O mea nei o le a fesoasoani foi.

    Tagai foi:
    Tikiali taʻavale mo ports o USB
    Taʻiala mo le siakiina o le faʻatinoga o masini komepiuta

I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona tuʻuina le masini faʻapitoa, e tatau ona e toe amataina ('aua neʻi galo e momotu le kiliva kiliva USB mai le komepiuta). A maeʻa le faʻapipiʻiina o le tino, faʻafesoʻotaʻi le avega - atonu o le a faʻapipiʻi le faafitauli.

Metotia 3: Faʻapipiʻiina o se avelaina moli

Afai o fofo o loʻo taʻua i luga e le fesoasoani, atonu e le mafai ona e faia e aunoa ma le faʻavasegaina o le taavale. Ua i ai se faʻalavelave matuia i le failaina o le moli uila pe leai foi ma lau OS. E mafai ona e siaki pei o lenei.

  1. Tatala i luga "O laʻu komepiuta". Saili lau taʻavale eletise i totonu o masini manatua ma kiliki-i luga.

    Filifili "Meatotino".
  2. I le faamalama "Meatotino" matau le mea "Faiga Faʻamaumauga" - afai e lelei mea uma, e tatau ona faʻaalia "FAT32", "NTFS" poʻo "FAAMATALAGA".

    Afai e te vaʻai i le aitema "FAATASI", se faalavelave na tupu, poʻo le faiga lea e faʻasolo ai le masini e teu ai mea e le o lagolagoina i Windows.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafaigofieina le faila o le RAW i luga o se masini moli

  3. Ae peitaʻi, afai e tumau pea le faila o le faila ma o loʻo i ai pea le faafitauli, o le mafuaaga o le nofoaga e teu ai le avega e le o faʻatulagaina. Faʻasaʻoina le tulaga e mafai ona faʻasolo i luga o le masini komepiuta.

    Faʻamatalaga auiliili:
    E faʻapefea ona faʻapipiʻi le avega e faʻaaoga ai le "laina o le laina"
    O le a le mea e fai pe afai e le faʻatalanoaina le ave taavale afi

  4. E le gata i lea, aua le faanatinati e fai atu i le faʻailoga i au faila - e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama faʻaleleia.

    Vaʻai foi: Auala e toe faʻaleleia ai faila

  5. O lenei metotia e maua ai se faʻamaoniga mautinoa i le tulaga o faʻafitauli i le polokalame o vaega o faʻamalosi afi. Afai o le faafitauli o loʻo matauina pea - atonu o loʻo e feagai ma se faʻaletonu o meafaigaluega, ma o le a fesoasoani ia te oe pe suia le avega pe alu i se nofoaga autu.

I le aotelega o mea o loʻo i luga, tatou te mananaʻo e toe faia kopi kopi o faila taua: e tusa lava po o le a le mea e tatau ai, o le a faʻaaogaina foi le masini faʻapitoa i faafitauli.