Tatala le RAR archive i le initaneti


O le toatele oi tatou ua leva ona fiafia e faʻaaogaina ia ituaiga meafaigaluega e pei o modems mai telefoni feaveaʻi, lea e mafai ai ona tatou maua le lautele o le upega tafailagi. Ae o le mea e leaga ai, e le pei o le Initoneti telefoni feaveaʻi, o ia ituaiga masini e tele ni mea faʻapitoa. O le autu autu o le faʻalauteleina o le leitio i totonu o le nofoaga lata ane. O galu o leitio i le 3G, 4G ma le LTE ua i ai se meatotino leaga e atagia mai i faʻalavelave, faʻasesega ma le faʻavaivaia, faasolosolo, o le saoasaoa ma le lelei o le initaneti ua faʻaleagaina. O le a se mea e mafai ona faia i lenei tulaga?

Faia o se antenna mo se modem

O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona taugofie e faʻalauteleina ai le faailo e sau mai le nofoaga autu o le tuʻuina atu i lau modem o se antenia fale ua faia ma auala faʻalelei, na faia e ou lava lima. Sei o tatou mafaufau faatasi i auala faigofie ma sili ona lauiloa mo fausaga o gaosiga e faʻalauteleina ai le leitio o loʻo oʻo mai i se modem ma se BS.

Faʻamamaina le uaea

O le faʻaoga faigofie o se anetena faʻanatura o le faʻaaogaina lea o se fasi uʻamea'apamemea mai se fasi kesi, lea e tatau ona afaina i ni suiga se tele i le pito i luga o le modem. O le isi pito o le umi o le uaea e 20-30 senetimita e faʻafefe i luga. O lenei metotia amata i lalo o nisi tulaga e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻamautuina o le leitio maua.

Toa e mafai

Masalo, i totonu o soʻo se fale, e mafai, pe'ā e manaʻo i ai, saili se mea e leai se mea e mafai ona faʻaaogaina o meainu vevela poʻo le kofe. O lenei mea faigofie e mafai ona avea ma faavae o se isi anatemea ua faia. Matou te aveese le ufiufi o le atigipusa, fai se pu i le puipui itu, faʻaofi le modem i totonu i le afa o le mataupu, faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta po o le komepiuta faʻaaogaina se cable extension extension. Ma le isi, e tumau pea e maua ai le nofoaga sili ona lelei o le fausaga i le avanoa. O le aoga i lenei mataupu e mafai ona lelei tele.

Colander 4G

O le toʻatele o tagata e i ai se meaola masani alumini. Ma o lenei fasi mea faigaluega e mafai ona faʻaaoga e fatu ai se isi apa faigofie mo se modem. E na o le faʻapipiʻiina o le "sulu" i totonu o le mea e teu ai ipu, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga ai le mea faapipii. E pei ona latou fai mai, o mea leaga uma e faigofie.

Antenna Kharchenko

Faʻatusaina le aniani zigzag o le lauiloa televise Soviet Kharchenko. Mo le gaosiga o se mea faʻapipiʻi tele o le a e manaʻomia se uaea kesi ma se koluse e 2.5 mm. Matou talotalo i luga o foliga o ni sikuea se lua, tuʻu le modem e fesoʻotaʻi i le komepiuta e ala i le cable USB i le nofoaga o fesoʻotaiga. Mai le pito i tua o le antenna o loʻo nonoa se fasi uʻamea uʻamea e pei o se ata lafoai. Faia se ituaiga masini e mafai ona vave vave, ma o le tupe maua i lalo o nisi tulaga e mafai ona matua fiafia.

Maea satelite liliu

O le toatele oi tatou e faʻaaoga auaunaga o le satelite. Ma afai ei ai sau tatela tuai satelite e te tuʻuina atu, ona mafai lea ona e liua i se antenna mo se modem 4G. Fai faigofie. Matou te aveese le tagata liliu mai mai le uamea ma i lona nofoaga e faamau ai le modem. Matou te faʻatonuina le mamanu i le nofoaga autu o le tagata e tuʻuina atu, faʻafeusuai lemu ina ia maua ai le iuga sili.

O le mea lea, ua matou mafaufau i le tele o filifiliga mo le fausiaina o se antenna mo se 4m modem ma o matou lava lima mai le avanoa. E mafai ona e taumafai e faia soʻo se tasi o ata na e filifilia ma faʻaleleia atili le faʻamaoniga na maua mai le nofoaga o loʻo tuʻuina atu ai le auʻaunaga. Le manuia!