Tikiake ata mai Odnoklassniki

O vitio na lolomiina i luga o Odnoklassniki e fai ma sui o tagata taʻitoʻatasi, alalafaga, poʻo ē e sii mai mai isi 'auʻaunaga e le mafai ona sii mai i se komepiuta, talu ai e le mafai e le' upega tafailagi ona faʻatagaina. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai se numera tele o polokalame faʻapitoa ma metotia e faʻafeiloaʻi ai lenei tapulaa.

Lapataiga aʻo lei siiina

Afai e te faʻaaogaina faʻaopoopoga mea faʻapipiʻi faʻasalalau poʻo polokalama faʻapitoa e sii mai ai le vitio, faʻatuatua na o oloa faʻamaonia ua uma ona i ai ni iloiloga. E le gata i lea, pe a faʻapipiʻi polokalama, e fautuaina e toe iloilo ma le totoa ia mea na makaina i se siakiina, talu ai e mafai ona e faʻapipiʻi faʻapipiʻi soʻo se poloketi lagolago.

Metotia 1: Savefrom

O se faʻaopoopoga o le telefoni feaveaʻi lea e mafai ai e oe ona siiina faila faila i so o se nofoaga (e aofia ai le OK.Ru). Ae peitai, Savefrom ei ai se tasi o mea toe faafoi - e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, e ui lava e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma isi nofoaga e aunoa ma le faʻatulagaga.

Alu i Savefrom

Sei o tatou mafaufau muamua i auala e faʻapipiʻi lelei ai lenei talosaga i lau komepiuta:

  1. Alu i le nofoaga autu o le faʻapitoa. Ona vave kiliki lea i luga o le lanu lanumeamata "Faʻamau".
  2. O le a tuʻuina atu oe i le itulau o le ai ai se fesoʻotaʻiga e sii mai. Kiliki i luga e amata ai le downloadina o le faila faila.
  3. O le faʻapipiʻiina e matagofie lava. Muamua, e tatau ona e faitau i le maliega o laisene, filifili le disk i le mea o le a faʻaaogaina ai le polokalama, ma lolomi le faamau i ni nai taimi "Lisi".
  4. I le nofoaga o loʻo i ai le faʻapipiʻi e fiafia pe o fea le auala e te manao e faʻaaoga - "Faʻatoa faʻapipiʻi" pe faia "Faʻatulagaina o Tuataʻega", e fautuaina e filifili le filifiliga lona lua, talu ai ona o le vaega lagolago o Yandex ma / poʻo Mail.ru e faʻatasi ma le polokalama.
  5. Lenei, aveese uma pusa e le talafeagai. Ona alu loa lea i le faiga faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le ki "Lisi".
  6. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama, e fautuaina e tapunia uma tagata sailiili ma toe tatala.

O lea, seʻi tatou tilotilo i le auala e sii ai vitio mai le Odnoklassniki ma lenei polokalame:

  1. Saini i totonu o lau itulau ma tatala le vitio e te fiafia i ai. Faamolemole ia matau i lalo o vitio taitasi ua i ai nei se ata lanumeamata ma se faʻamaufaʻailoga download. O nisi taimi ae le o le lanu lanumeamata e mafai ona na o se mea e fesoʻotai ai. "Download".
  2. Kiliki i luga. A maeʻa lena, o le a tatalaina se lisi autu i mea e te manaʻomia e filifili ai le uiga e te manaʻo e siiina ai lenei vitio. Manatua o le maualuga o le iuga, o le tele foi lea o le vitio o le a mamafa. O le amataina o le amataina vave lava pe ae kiliki i luga o se mea faitino faapitoa.

Metotia 2: Oktools

O le faʻaopoopoga lenei mo le masini Chrome ma i latou e galulue i luga o le masini lava e pei o, mo se faataitaiga, Yandex Browser. E le gata i lea, o le faʻaopoopoga e mafai ona maua i le lisi o faʻaopoopoga mo Opera ma Firefox.

Ole aoga tele o lenei metotia e le manaʻomia ona e siiina se mea i lau komepiuta, aua o le faʻaopoopoga o le a faʻapipiʻiina i le masini e aunoa ma se faʻatulagaga faʻapipiʻi (ia e manaʻomia ona tuʻuina atu lau maliega). Ae peitai, e mafai ona e faʻaaogaina i le Odnoklassniki, ao Savefrom e lagolagoina foi isi punaoa. E le gata i lea, atonu ei ai ni faafitauli i le siiina mai o na vitio e faʻaopoopoina i le OK mai auaunaga a isi. Ma e tatau ona e manatua i le taimi muamua na faia lenei faʻaopoopoga mo le siiina o musika.

Alu i Oktools

O le faʻapipiʻiina o lenei faʻaopoopoga e faʻapenei (talanoaina i le faʻataʻitaʻiga o le Yandex. Browser):

  1. I le pito i luga o le masini, kiliki i luga o poloka e tolu. O loʻo faʻamatalaina se faʻasologa o mea e te manaʻomia e kiliki ai "Faʻaopoopoga".
  2. O lea la e taʻavale i le itulau mai le faʻaopoopoga i le pito i lalo, o fea e tatau ona e vaʻai ai i le tusiga "Faʻasalaga o Directory Yandex Browser". Afai ei ai Google Chrome, ona sui ai lea o le tusiga o le ae iloa "Faʻaopoopoga atili".
  3. O le ae faʻafesoʻotaʻi atu i le faleoloa mea faaopoopo. Faʻalogo i le pito i luga o le faamalama - i le itu taumatau o le a i ai se tamai pusa sailiili.
  4. Ulufale atu "Oktools" iina ma kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga tuʻuina atu.
  5. I luga o le itulau e tatala ai, kiliki i le lanu lanumeamata. "Faʻaopoopo i le Yandex Browser"o loʻo i le itu taumatau o le itulau. E tatau ona e faʻamaonia le faʻaopoopoga o lenei faʻaopoopoga.

O lenei e mafai ona e faʻaogaina lenei plugin i luga o le laupepa. O le auala lenei e faia ai:

  1. Tatala le vitio na faʻapipiʻiina e tagata faʻapitoa poʻo vaega i le Odnoklassniki.
  2. Lalo, sue le fuga lanumeamata lanumeamata. Kiliki i luga ma o le a amata le download. Manatua e le maua lenei faʻamalo i luga o vitio uma.

Metotia 3: Telefoni feaveaʻi o le 'upega tafaʻilagi

E le lava, ae o le telefoni feaveaʻi o le 'upega tafaʻilagi e mafai ai ona e faʻasaoina soʻo se vitio mai le saite. Mo le faʻaogaina o lenei metotia, e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo le masini komepiuta po o polokalama komepiuta, talu ai e lava le na o le faia o sina manua i totonu o le tuatusi. O vailaau uma e lafoina i luga o le upega tafailagi i lenei auala e sii mai e aunoa ma ni faafitauli.

O le faatonuga e faapenei:

  1. Faʻailoga i lou faʻailoga i le Odnoklassniki ma faʻaali le faʻaoga telefoni. Ina ia faia lenei mea, na o le palakalafa muai "ok.ru" tuu le mataitusi ma le itu - "m.".
  2. O le taimi lava e oʻo mai ai le telefoni feaveaʻi o luga o le 'upega tafaʻilagi, faʻaali le vitio e te manaʻo e sii i lau komepiuta. Faʻasani-saʻo i ai ma filifili le mea mai le lisi autu. "Save Video As".

Tagai foi:
Auala e sii ai musika mai tamaiti aoga i komepiuta
Faʻafefea ona faʻaopoopo le vitio i tagata o le vasega

O le faʻalogoina o vitio mai le Odnoklassniki e le faigata e foliga mai e foliga muamua. O nisi taimi e mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le gafatia o le saite.