Faʻafefea ona faʻafouina lau iPhone, iPad poʻo le iPod i luga o iTunes ma le "luga o le ea"


O le faʻaleleia o le faʻaogaina o masini komepiuta o se mea tāua e faʻamautinoa ai le lelei ma lelei le faʻaogaina. Faalelei foliga, faalauteleina gafatia, aumaia o vaega o iOS e tusa ai ma le faateleina o manaoga mo le saogalemu - o lenei mea ma sili atu o loʻo saunia e tagata atiae ma faʻafouina faʻafou. I le IPhone, iPad, poʻo le faʻaaogaina o le iPod e manaʻomia ona faʻapipiʻi pepa o faʻamaumauga pe a faʻasaʻolotoina i se tasi o auala e lua: faʻaaogaina se komepiuta poʻo le faʻaaogaina o tekinolosi Up-the-Air Updates ("luga o le ea").

O le filifiliga o le metotia o le faafouina o le version o iOS, i le mea moni, e le o se mea taua, aua o taunuuga o se taualumaga manuia mo soo se tasi oi latou e tutusa. I le taimi lava e tasi, o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga mo le Apple OS e OTA ua faʻaalia o se ala faigofie ma sili atu ona faigofie, ma o le faʻaaogaina o se PC ma faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe e sili atu ona faʻatuatua ma lelei.

Faʻafefea ona faʻafouina lou iPhone, iPad poʻo le iPod e ala i iTunes?

Mo manipulations na faia mai se komepiuta ma fautua mai, o se taunuuga o le latou faatinoga, o se faʻaopoopoga o le iOS i luga o Apple polokalama, e te manaʻomia le polokalama faʻapitoa a le kamupanī, iTunes. E taua le iloa e naʻo le fesoasoani a lenei masini komepiuta e mafai ai ona faʻafouina le faʻaogaina o masini polokalama o masini, e pei ona tusia e le kamupanī.

O le faagasologa atoa o le faafouina o iOS mai se komepiuta e mafai ona vaevaeina i nisi laasaga faigofie.

  1. Faʻatonu ma tatala iTunes.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta

  3. Afai na faʻapipiʻiina ma faʻaogaina iTyun i le taimi muamua, siaki se kopi fou o le masini ma, afai oi ai, faʻafouina.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafouina iTunes i lau komepiuta

  4. Fesoʻotaʻi lau masini Apple i lau PC. A maeʻa ona iloa e le masini le masini, o le ki o le ata o le telefoni o le a faʻaalia i le faamalama o le polokalama, kiliki.

    I le mataupu pe a fetaui le masini ma iTunes mo le taimi muamua, o le itulau o le resitara o loʻo faʻaalia. Kiliki le ki i luga "Faaauau".

    Le isi, kiliki "Amata".

  5. I luga o le matala tatala "Iloiloga" afai ei ai se fou fou o iOS nai lo le faʻapipiʻiina i totonu o le masini, e faʻaalia le faʻasalalauga talafeagai.

    Aua le faanatinati e taomi le faamau. "Toe faafou"Muamua, e maualuga le fautuaina e faʻamaumau faʻamatalaga o loʻo iai i le masini feaveaʻi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone, iPod poʻo le iPad e ala i iTunes

  6. Ina ia amataina le faagasologa o le faafouina o iOS i le lomiga fou, kiliki faalua "Toe faafou" - tab "Iloiloga" ona fai lea i totonu o le atigipusa e uiga i le sauni e faʻalauiloa taualumaga.
  7. I le faamalama e tatala, siaki ia suiga fou na faʻalauiloaina e le fale fou o iOS, ma kiliki "Lisi".
  8. Faʻamaonia le faitau ma malie i le maliega laisene a Apple e ala i le kiliki "Talia".
  9. Ona e le faia lea o se mea, ma e leai se mea e le motusia ai le uaea e fesoʻotaʻi ai le masini feaveaʻi o le Apple i le komepiuta, ae faʻatali mo le maeʻa o taualumaga:
    • Faʻapipiʻi se afifi o loʻo i ai ni vaega fou o iOS mai faʻaumau a Apple i se komepiuta PC. Ina ia mataʻituina le sii mai, e mafai ona e kiliki i le ki ma le ata o le ū i lalo, lea o le a tatalaina ai le faamalama faʻamatalaga ma le alualu i luma;
    • Faʻapipiʻi le pusa na siiina mai ma masini komepiuta;
    • Sauniuniga mo le faʻafouina o le faʻaogaina o le polokalama faʻaogaina o iOS, lea o le a otometi ai ona toe faʻaleleia le masini;
    • Faʻapipiʻi faʻatulagaina o se faʻafouina o le OS.

      I le faʻaopoopoga i le faʻataʻitaʻiga o le pusa o tulaga i le iTunes, o le faʻapipiʻiina o loʻo tuʻuina mai faatasi ma le faʻatumuina o le faʻalauiloa o le faʻalauiloa ua faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini iOS;

    • Siakiina le faʻatonuina saʻo o le polokalama faʻapitoa i le maea ai o le faʻatulagaga;
    • Toe amataina le masini.

  10. A maeʻa le faʻaaogaina o le masini a le Apple i totonu o iOS, o le faagasologa o le faʻatulagaina o le faʻamatalaga mai le komepiuta ua manatu ua maeʻa. E mafai ona e faʻamaonia le aoga o le faʻatinoga e faʻatinoina e ala i le tilotilo i le faʻamatalaga i le faamalama iTunes, i le tab "Iloiloga" O se faʻamatalaga e uiga i le leai o ni faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o loʻo faʻaogaina i le masini e faʻaalia.

Filifiliga. Afai e te feagai ma faʻafitauli i le faʻatinoga o faatonuga o loʻo i luga, faitau mea e maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, avanoa i laina o loʻo i lalo. Mulimuli i fautuaga o loʻo otooto atu i ai e tusa ai ma le sese na faaalia e iTunes.

Tagai foi:
Auala e foia ai le sese 1/9/11/14/21/27/39/1671/2002/2003/2005/2009/3004/3194/4005/4013 i iTunes

Faʻafefea ona faʻaleleia lau iPhone, iPad poʻo le iPod "luga o le ea"?

Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻafouina lau masini e aunoa ma se komepiuta, o lona uiga. e ala i le Wi-Fi. Ae ao le i amata ona e faʻaleleia "i le ea", e tatau ona e matauina ni nai nuances:

1. E tatau i lau masini ona lava le manatua e aunoa ma se totogi e sau ai le firmware. I le avea ai o se tulafono, ina ia mafai ona e lava le avanoa, o lau masini e tatau ona le itiiti ifo i le 1.5 GB le totogi.

2. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi le masini i lima poʻo le maualuga o le tau e tatau ona le itiiti ifo ma le 60%. O lenei tapulaa ua faia ina ia mautinoa ai e le o faafuasei ona tape lau masini i le faagasologa o le faafouga. A leai, o taunuuga e le mafai ona tali atu e mafai ona tupu.

3. Tuʻuina lau masini i se 'upega tafaʻilagi faʻasinomaga. E tatau i le masini ona sii mai le firmware, lea e mamafa tele (masani e tusa ma le 1 GB). I lenei tulaga, ia faʻaeteete faʻapitoa pe afai o oe o se tagata Initaneti o loʻo i ai se numera faatapulaa o feoaiga.

O lenei ua saunia mea uma e toe faʻaleleia "luga o le ea", e mafai ona e amataina le faʻatinoga. Ina ia faia lenei mea, tatala le talosaga i le masini "Faʻatonu"alu i le vaega "Manatu taua" ma kiliki le ki "Toe Fuataina o le Taumafaiga.

O le polokalama o le a amata siaki mo faʻamatalaga. A maua loa le faafouga sili ona lata mai mo lau masini, e te manaʻomia ona kiliki le ki. "Tikia ma faʻaeʻe".

Muamua, o le a amata e le polokalama ona sii mai le firmware mai le 'auʻaunaga a Apple, o le umi o le a faʻalagolago i le saoasaoa o lau fesoʻotaiga Ipuite. A maeʻa le download, o le a faʻaosoina oe e alu i le faiga faʻapipiʻi.

O le mea e leaga ai, o le tulaga o Apple o le matua o le masini, o le sosoʻo lemu o le a aoga i le fou fou o iOS. E lua ala e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faʻaogaina le masini, ae le o le maua o se mamanu fou, galuega aoga ma le lagolago mo talosaga fou, poʻo le faʻaleleia i ou lava tulaga lamatia ma le lamatiaga, toe faʻafouina lau masini, ae atonu o loʻo feagai ma le mea moni o le a faʻagasolo lemu le masini .