Faʻafefea ona pulea se komepiuta ma se telefoni feaveaʻi poʻo se papa, e faʻapea foʻi ma le iPhone ma le iPad

I le lua aso talu ai, na ou tusia ai se toe iloiloga o le TeamViewer polokalama e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi i se matapiuta mamao ma pulea se komepiuta ina ia fesoasoani ai i se tagata le poto masani e foia nisi o faafitauli pe maua foi a latou faila, taʻavale taʻavale ma isi mea mai se isi nofoaga. Na o sina taimi puupuu, na ou matauina ai o loo i ai foi le polokalama i le telefoni feaveai, o le aso o le a ou tusia ai e uiga i ai i auiliiliga. Vaʻai foi: Faʻafefea ona pulea lau masini Android mai se komepiuta.

O le manatu o le papalama, ma sili atu foi, o se telefoni feaveai le polokalama o Google Android po o se masini iOS e pei o se Apple iPhone poo iPad, toetoe lava o tagata tagatanuu faigaluega uma i aso nei, o le faaaogaina o lenei masini e pulea lelei ai se komepiuta o se manatu sili ona lelei. O nisi o le a naunau e ulufale i totonu (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina se Photoshop atoa i luga o le laulau), mo isi e mafai ona maua ai ni faʻamatalaga faʻapitoa e faia ai nisi galuega. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi i luga o se masini mamao ese mai i le Wi-Fi ma le 3G, peitaʻi, i le mataupu mulimuli, atonu o le a faʻagesegese lemu. I le faaopoopo atu i TeamViewer, lea o loʻo faʻamatalaina i lalo, e mafai foi ona e faʻaaoga isi meafaigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga - Chrome Remote Desktop mo lenei faʻamoemoe.

O fea e sii mai TeamViewer mo Android ma iOS

O le polokalame mo le mamao ese o masini ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i masini feaveaʻi Android ma Apple iOS e maua mo le maua fua i luga o faʻamatalaga mo faʻamaumauga mo nei faʻavae - Google Play ma le AppStore. Faʻamasi le "TeamViewer" i lau sailiga ma e faigofie ona e mauaina ma mafai ona e sii maia i lau telefoni poʻo lau api. Ia manatua o loʻo i ai ni vaega eseese o TeamViewer. Matou te fiafia i "TeamViewer - mamao mamao."

TeamViewer Suʻega

TeamViewer mata mo le Android

I le taimi muamua, ina ia mafai ona tofotofo le atinaʻe ma le mafai gafatia o le polokalama, e le tatau ona faʻapipiʻi se mea i lau komepiuta. E mafai ona e taʻavale TeamViewer i luga o lau telefoni poʻo lau papafa ma ulufale i numera 12345 i le TeamViewer ID ID (e leai se faʻaupuga e manaʻomia), o le mea lea e te faʻafesoʻotaʻi ai i le Windows demo session lea e mafai ona e masani ai i le atinaʻe ma le faʻatinoga o lenei polokalama mo le faʻaogaina o komepiuta mamao.

Faʻafesoʻotaʻi i se seti demo demo Windows

Faʻasalaga mamao o se komepiuta mai se telefoni poʻo se papa i TeamViewer

Ina ia mafai ona faʻaaogaina TeamViewer, e tatau ona e faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta lea e fuafua e faʻafesoʻotaʻi vave. Na ou tusia e uiga i le auala e faia ai lenei mea auiliili i le tusiga Taofia mamao o se komepiuta e faʻaaoga TeamViewer. Ua lava le faʻapipiʻi o TeamViewer Quick Support, ae i loʻu manatu, afai o lau komepiuta lenei, e sili atu le faʻapipiʻiina o le saolotoga o le polokalame ma faʻatautaia le "avanoa e le faʻaogaina", lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi i le telefoni mamao i soo se taimi, .

Gaoioiga mo le faʻaaoga pe a pulea se komepiuta mamao

A uma ona tuʻuina atu le masini faʻapitoa i lau komipiuta, faʻalauiloa le TeamViewer i lau masini feaveaʻi ma ulufale i le ID, ona kiliki lea i le "Remote Management" button. Pe a musuia oe mo se faʻaupuga, faʻamaonia pe o le upu moni na otometi ona gaosia e le polokalama i luga o le komepiuta, poʻo le tasi na e setiina pe a setiina se "avanoa e le faʻaleleia". A maeʻa ona tuʻuina atu, o le ae muamua vaʻai i faatonuga mo le faʻaaogaina o taga i luga o le masini mata, ona sosoo ai lea ma le komepiuta o lau komepiuta i luga o lau laulau po o le telefoni.

O laʻu laulau e fesoʻotaʻi i se komepiuta ma Windows 8

Tuuina atu, i le ala, e le gata o le ata, ae o le leo foi.

Faʻaaogaina o le kulupu i le vaega pito i lalo o TeamViewer i luga o se masini feaveaʻi, e mafai ona e valaʻau i le keyboard, suia le auala e te pulea ai le kiore, pe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga taga na faʻaaogaina mo le Windows 8 pe a faʻafesoʻotaʻi i se masini i lenei masini komepiuta. E iai foʻi lau filifiliga e vave toe faʻafouina lau komepiuta, faʻafeiloaʻi ki kesi puʻupuʻu ma faʻailoga i se pine, lea e mafai ona aoga mo lau telefoni telefoni.

Faʻafeiloaʻi i le TeamViewer mo le Android

I le faaopoopoina i le puleaina saʻo o le komepiuta, e mafai ona e faʻaaoga TeamViewer e faʻafefe ai faila i le va o le komepiuta ma le telefoni i itu uma e lua. Ina ia faia lenei mea, i le laasaga o le ulufale atu i le ID mo le fesoʻotaʻiga, filifili le mea "Faʻatonu" i le pito i lalo. A o galulue ma faila, e faʻaogaina e le polokalama ni sikuea se lua, o le tasi o ia mea e fai ma sui o le faila o le komepiuta mamao, o le isi masini feaveaʻi, lea e mafai ona e kopiina faila.

O le mea moni, o le faʻaaogaina o TeamViewer i le Android po o le iOS e le faigata tele mo se tagata faʻapitoa, ma a maeʻa ona faʻataʻitaʻiga laitiiti i le polokalama, e mafai e se tasi ona iloa le mea.