Laasaga e faʻaaogāina mo le antivirus o Comodo Internet Security

I le faagasologa o le sailiga mo se puipuiga puipuia mai mea taufaaleaga leaga, e masani lava ona talafeagai le aveeseina o se tasi antivirus ina ia mafai ai ona toe faaopoopo se isi. O le mea e leaga ai, e le o tagata uma e iloa le auala e tatau ona faʻaaoga lelei ai ia polokalama. I totonu o lenei tusiga o le a matou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona saʻo le aveesea o le Comodo Internet Security application.

O le aveeseina o le antivirus o lona uiga e le gata o le tapeina o faila mai le lisi o le faila o le faila, ae o le faamamaina foi o le resitala mai otaota. Mo le faigofie, tatou vaevaeina le tusitusiga i ni vaega se lua. I le muamua, o le a matou talanoa e uiga i auala e aveese ai le virus o le Komodo Internet Security, ma i le lona lua o le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻapefea ona faʻamama le resitala mai tau totoe o le polokalama.

Faʻamasalaina filifiliga mo le Puipuiga o le Initaneti o Comodo

Ae paga lea, i le tusi lava ia, o le galuega o le aveeseina o loʻo natia. O le mea lea, ina ia faia le galuega o loʻo i luga, e tatau ona e suʻeina le fesoasoani a polokalama faʻapitoa poʻo le meafaigaluega faʻapitoa Windows. Seʻio tatou tilotilo i mea uma i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Talosaga e Aveesea ai le Polokalame

E i ai ni nai polokalame eseese ua mamanuina ina ia faʻamamaina atoatoa le polokalama mai faʻapipiʻiina talosaga. O tali sili ona lauiloa o lea ituaiga o CCleaner, Revo Uninstaller and Tool Uninstall. O le mea moni, oi latou taitoatasi e agavaa e vaʻavaʻa ese, talu ai o polokalama uma ua taua i luga o loʻo taulimaina lelei le galuega. O le a tatou iloiloina le faagasologa o le le faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga o le free version of Revo Uninstaller software.

Tikiake Revo Uninstaller mo le leai o se totogi

  1. Faʻamoemoe le polokalama. I le faamalama autu o le ae vaaia ai se lisi o polokalama faakomepiuta ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta poʻo lau komepiuta. I lenei lisi e tatau ona e maua le Comodo Internet Security. Filifili se siaki ma kiliki le ki i le pito i luga o le Revo Uninstaller window "Aveesea".
  2. O le isi, o le a faʻaalia se faamalama ma se lisi o gaioiga o le a ofoina atu e le antivirus e faatino ai. E tatau ona e filifilia se mea "Aveesea".
  3. O lea o le a fesiligia oe pe e te manao e toe faʻaaogaina le talosaga, poʻo le toe foia atoa. Filifili le filifiliga lona lua.
  4. Aʻo le i aveesea le polokalame, o le a talosagaina oe e faʻamalamalama le mafuaaga mo le folasia. E mafai ona e filifilia mea e fetaui i le isi laasaga pe e te le iloa se mea. Mo le faʻaauau, kiliki le ki. "Agai i luma".
  5. E pei ona tatau ai i isi mea, o le ae taumafai e faʻamaoni i le faia o se faʻaiuga. E le gata i lea, o le talosaga o le a ofoina atu e faʻaaoga ai le auaunaga a le komipiuta o le komiti o Comodo. Aveese le siaki siaki i luma o le laina fetaui ma taomi le faamau "Aveesea".
  6. O lenei la o le faagasologa o le aveeseina o antivirus o le a iu lava ina amataina.
  7. A maeʻa sina taimi, o le a e vaʻaia le iuga o le faʻauigaina i se isi faamalama. O le a faamanatu atu ai ia te oe o manaoga faaopoopo o le Comodo e tatau ona vaʻavaʻaeseina. Faʻailoa lenei mea ma pāomi le ki. "Faauma".
  8. A uma lena, o le a e vaʻai i se talosaga e toe faʻaleleia le faiga. Afai na e faʻaaogaina le polokalama o le Revo Uninstaller e faʻaalu ai, matou te fautuaina oe faʻatuai le toe amataina. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o loʻo tuʻuina mai e le masini komepiuta le faʻamamaina o le polokalama ma le resitala mai faamaumauga uma ma faila e fesoʻotaʻi ma le antivirus. Faʻamatalaga o isi gaioiga o le ae maua i le isi vaega o lenei mataupu.

Metotia 2: Faʻaaogaina meafaigaluega faʻaaoga

Ina ia mafai ona folasia Comodo, e le mafai ona e faʻaopoopoina isi polokalama faʻaopoopo. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga le meafaigaluega faʻaaogaina e aveese ai le Windows.

  1. Tatala le faamalama "Lisi Pulea". Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ala pipiʻu "Windows" ma "R"pe a uma lea tatou te ulufale atu i le taua i le avanoa tatalapulea. Matou te faʻamaonia le saofaga e ala i le taomiina o le komepiuta "Ulufale mai".
  2. Lesona: 6 auala e tamoe ai le "Panel Control"

  3. Matou te fautuaina le suiina o le faʻaaliga o le elemene i "Ata laiti". Filifili le laina talafeagai i le lisi o le matāua.
  4. O le isi mea e tatau ona e alu i le vaega "Polokalama ma Vaega".
  5. I le lisi o loʻo aliali mai, filifili le antivirus Comodo ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi autu, kiliki i luga o se laina se tasi. "Aveese / Faʻasalaga".
  6. O isi gaioiga uma o le a tutusa ma na o loʻo faʻamatalaina i le auala muamua. O le polokalama o le a taumafai i soo se auala e faʻasaʻo oe mai le faʻaaogaina. Toe fai laasaga 2-7 mai le auala muamua.
  7. A maeʻa le aveeseina o antivirus, o le a faʻaosofia foi oe e toe faʻafouina le polokalama. I lenei tulaga, matou te fautuaina oe e faia lenei mea.
  8. O lenei metotia o le a maeʻa.

Faamolemole ia matau o vaega uma e lagolagoina (Comodo Dragon, Secure Shopping and Internet Security Essentials) ua aveese ese. E faia lenei mea i le auala tutusa ma le antivirus lava ia. A maeʻa ona faʻaaogaina le talosaga, e tatau ona e faʻamamaina le polokalama ma le resitala o toega o komipiuta a Comodo. O le mea lena o le a tatou talanoaina i le isi.

Metotia mo le faʻamamāina o le faila o Comodo

O isi gaioiga e manaʻomia ona faia ina ia le mafai ona teuina otaota i le tino. O latou lava, o faila ma faʻamaumauga resitala o le a le faalavelave. Ae ui i lea, ei ai tulaga pe a avea i latou ma mafuaaga o mea sese pe a faʻapipiʻi isi masini malupuipuia. E le gata i lea, o na mea toe nonofo i luga o le malo malo, e tusa lava pe le tele. Aveese faʻamaonia tulaga o le i ai o Comodo Antivirus i auala nei.

Metotia 1: Faʻamamaina le fufuluina o le Revo Uninstaller

Tikiake Revo Uninstaller mo le leai o se totogi

A maeʻa ona aveese le antivirus i le faʻaaogaina o le polokalame ua taua i luga, e le tatau ona e malie loa e toe amata le polokalama. Matou te taʻua muamua muamua. O le isi mea e tatau ona e faia:

  1. I le faamalama e tatala, kiliki le ki. Scan.
  2. A maeʻa ni nai minute, o le a maua e le tusi talosaga i totonu o le resitala ia mea uma na tuʻuina atu e Comodo. I le isi pusa, kiliki le faamau "Filifili Mea Uma". A maua uma ia faʻamaumauga ile aoga, kiliki le ki "Aveesea"tu lata ane. Afai mo nisi mafuaaga e tatau ona e lafoaia lenei laasaga, e mafai ona e kiliki "Lisi".
  3. Aʻo leʻi faʻaumatia, o le a e vaʻai i se faamalama lea e te manaʻo e faʻamaonia le soloia o faʻamaumauga resitala. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Ioe".
  4. O le isi laasaga o le solo ese faila ma laupepa o loʻo totoe i luga o le disk. E pei ona i ai muamua, e tatau ona e filifilia mea uma na maua, ona kiliki lea "Aveesea".
  5. O na faila ma laupepa e le mafai ona faʻamalo vave o le a tapeina le isi taimi e amata ai le polokalama. O lenei mea o le a talanoaina i le faamalama e aliali mai. Kuni i le kiliki o le ki. "Lelei".
  6. E maeʻa ai le faʻagasologa o le faʻamamāina o le resitala ma mea o loʻo totoe. E tatau lava ona e toe faʻafouina le polokalama.

Metotia 2: Faʻaaogā le mea faʻapitoa

Download CCleaner mo le leai o se totogi

Ua uma ona matou taʻua lenei polokalama pe a matou talanoa saʻo e uiga i le aveesea o le komipiuta o le komiti. Ae i tua atu o lena, e mafai e CCleaner ona faʻamamaʻa lau resitala ma le aʻa o le lapisi. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

  1. Faʻamoemoe le polokalama. O le ae maua oe lava i se vaega ua taua "Faamama". Faailoga mea i le itu tauagavale i lalo "Windows Explorer" ma "Faiga"ona oomi lea o le faamau "Iloiloga".
  2. A maeʻa ni nai sekone, o le a faʻaalia se lisi o mea na maua. Ina ia aveese, kiliki le ki "Faamama" i le pito i lalo o le tulimanu o le polokalama.
  3. Le isi, o le a faʻaalia se faamalama e te manaʻo ai e faʻamaonia au taga. Matou te taomi le faamau "Lelei".
  4. O le iʻuga, o le a e vaʻaia i le nofoaga e tasi se feau e maeʻa le faʻamamaina.
  5. Vaʻai nei i le vaega "Resitala". Matou te faailogaina mea uma e siaki ma kiliki le ki "Saili mo faafitauli".
  6. Le faagasologa o le siakiina o le resitala ua amata. I le faaiuga o le a e vaʻavaʻai i mea sese uma ma tau aogā. Ina ia faasaʻo le tulaga, kiliki le faamau ua faailogaina i luga o le screenshot.
  7. Aʻo leʻi fufulu oe o le a ofoina atu e faia kopi kopi o faila. Faia pe leai - oe filifili. I lenei tulaga, tatou te lafoaia lenei galuega. Kiliki le ki talafeagai.
  8. I le isi siata, kiliki le ki "Faʻamau faailogaina". O lenei mea o le a faʻaaogaina ai galuega e aunoa ma le manaʻoga e faʻamaonia galuega mo tulaga taʻitasi.
  9. A maeʻa le toe faaleleia o mea uma, o le laina o le a faʻaalia i le lava faamalama "Faʻamau".
  10. E tatau ona e tapunia uma pupuni o le polokalama CCleaner ma toe toe faʻaofi le komepiuta / komepiuta.

Metotia 3: Talosagaina o le resitala ma faila

O lenei metotia e le faigofie. E masani lava ona faʻaaogaina e tagata faʻalautele. O lona aoga sili lava o le mea moni, o le aveesea o tau o totoe o le resitala ma faila e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina nisi polokalama faʻaopoopo. E pei ona taʻu mai e le igoa, o gaoioiga uma e faia e le tagata faʻapitoa. A maeʻa ona e aveesea le antivirus o le Comodo, e tatau ona e toe faʻafouina le polokalama ma fai laasaga nei.

  1. Tatala le faʻailoga lea na faʻaoga muamua ai le antivirus. Ona o le lē mafai, ua faʻapipiʻiina i totonu o se pusa i le ala o loʻo mulimuli mai:
  2. C: Polokalama Polokalama Comodo

  3. Afai e te le vaʻavaʻai i laupepa o Comodo, ona lelei uma lea. A leai, aveese oe lava ia.
  4. E le gata i lea, e tele nofoaga natia e fai ai faila faila. Ina ia iloa, e tatau ona e tatalaina le vaeluagalemu o le disk lea na faʻapipiʻi ai le polokalama. A maeʻa lena, amata le sailiga i le upuComodo. A maeʻa sina taimi o le ae vaʻai i taunuuga uma o sailiga. E tatau ona e tape uma faila ma faila e fesoʻotaʻi ma le antivirus.
  5. O lenei tatala le resitala. Ina ia faia lenei mea, tataʻi le autū autu "Manumalo" ma "R". I le faamalama e tatala, ulu i le taufaʻatonutonuma kiliki "Ulufale mai".
  6. O se taunuuga, o le a tatalaina Ofisa Resitala. Tui le ki autu "Ctrl + F" i lenei faamalama. A maeʻa, i le laina tatala e te manaʻomia e te ulufale aiComodoma taomi le faamau i totonu iina "Suʻe le isi".
  7. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona maua faʻamaumauga resitala e faasino i le antivirus lea ua taʻua soo. E tatau ona e tape faʻamaumauga na maua. Faamolemole ia matau e tatau ona faia lenei mea ma le faaeteete, ina ia aua nei aveeseina tele. Naʻo le kiliki i luga o le faila ua maua i le kuki saʻo ma filifili le laina i le lisi fou "Aveesea".
  8. E tatau ona e faʻamaonia au taga. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Ioe" i le faamalama e aliali mai. O le a faamanatu atu ai ia te oe taunuuga talafeagai o le gaioiga.
  9. Ina ia faʻaauauina pea le sailiga ma maua le isi aoga o Comodo, e tatau lava ona e taomi i luga o le komepiuta "F3".
  10. I se tulaga talitutusa, e tatau ona e alu uma i tulaga aoga o le lesitala seia maeʻa le sailiga.

Manatua e tatau ona faʻaaoga lelei lenei metotia. Afai e te sese le aveeseina o mea e taua i le polokalama, e ono iai se aafiaga leaga i lona faatinoga.

O faʻamatalaga uma e tatau ona e iloa e uiga i le faiga o le aveeseina o Antivirus mai i lau komepiuta. O le faia o nei laasaga faigofie e faigofie ai ona e feagai ma le galuega ma e mafai ona e amata faʻapipiʻi isi masini malupuipuia. Matou te le fautuaina le tuua o le polokalama e aunoa ma se puipuiga o le antivirus, talu ai o loʻo osofaʻi ma faʻaleleia le vave o mea leaga. Afai e te manaʻo e aveese se isi laupepa, ona mafai lea e lau lesona faapitoa i lenei lomiga ona aoga ia te oe.

Lesona: Aveeseina o le antivirus mai se komepiuta