Taiala faʻaaoga i Photoshop


O le lelei o ata e mafai ona faalagolago tonu i le auala e faatulaga ai e le matai ia mea faigaluega: o le vavau o mea faitino ata e mafai ona faʻaleagaina le ata ma o le a faʻaititia le lelei o le ata, i le faasologa, o le galuega a le matai o le a manatu e le aoga.

O le auala sili ona faigofie ma sili ona faigofie e aloese ai mai lenei faafitauli o le laina tuusaʻo saʻo, lea e nafa ma le faʻatusatusaina o mea faitino i le ata ma tuʻuina i luga o le ata atoa o le ata.

O le Adobe Photoshop graphics editor e ofoina atu le tele o filifiliga mo le auala e foia ai lenei faafitauli, ae o le faigofie lava o laina taiala, lea e mafai ona tu i luga i luga ma le mamao.

Ina ia fuafuaina le i ai o lenei mea faigaluega ausilali, e mafai ona e faʻaaogaina lanu lanumoana ua faʻaalia. Ina ia mafai ona avanoa le meafaigaluega i lenei mataʻitusi, e tatau ona ala i le lisi "Vaʻai" kiliki se faamau "Taiala Fou".I totonu o le pusa talanoa lea e tatala loa pe'ā uma le kiliki, e tatau ona e filifilia le taʻiala manaʻomia mo le laina ma ona faʻasalalauga.



O le itu tauagavale ma le pito i luga o le siosiomaga faigaluega o loʻo i ai le pule i le fua, o lona telē o loʻo faʻaalia i pixeli, o le mea lea i totonu o le faamalama matala e te manaʻo foi e faʻamaʻo le numera o pixels. A maeʻa ona faia nei fua, o le a faʻaalia se laina faʻalauiloaina i le ata i se isi itu ua faʻamaonia muamua.

E i ai se isi auala e mafai ai e taʻitaʻi i Photoshop. Ina ia faia lenei mea, kiliki, uu le faamaumatau i le itu agavale ma uu i le lima i le faatonuga e manaʻomia. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a faʻaalia se taiala lanumoana i luga o le ata.

O le taʻiala ua tuʻuina atu i le matai le tele o avanoa, i le tasi tikeri po o le isi, e mafai ona afaina ai foliga lelei. O nisi nei o:

Faʻafeiloa mea e faʻaaogaina i taʻiala e faʻaaoga ai le taula o le taula - o le a aoga le aoga pe afai e te manaʻomia e faʻatulaga mea faitino ma puʻe i le laina lanu moana.

O le taimi lava e agai atu ai le mea i le laina, o le a tosina atu e pei o se maneta. Ina ia faʻaalia lenei uiga, e tatau ona e alu i le lisi "Vaʻai" ma filifili se galuega "Fusiina o taiala".

I le faʻaogaina o le mea faitino i le laina lanumoana, o le a mafai ona gaoioi i luga. Afai ole aʻafiaga e le aofia ai mea faʻapipiʻi i taʻiala, e tatau ona e uuina le mea i le 'aufaʻatasi o le kusi ma tuʻu mamao ese mai le taʻiala, a maeʻa lenei fuataga, o le taula e taofia le galue.

Ina ia mafai ona faʻatusatusa ata i le taimi muamua ma le maeʻa, e mafai ona e aveese faʻamalosi taiala i Photoshop, o seti o vevela FMT + H e mafai ai ona e faia lenei mea vave ma le lelei, lea e taua pe a galue ma se tele tele o ata. Ina ia toe foi mai, e tatau ona e uuina i lalo ia ki tutusa: o laina taiala o le a toe foi atu io latou nofoaga.

Ina ia faʻaumatia le laina lanumoana e le manaʻomia, na o le tosoina atu i totonu o le eria ma o le a mou atu.

E mafai ona faʻamalo uma taʻiala e faʻaaoga ai le galuega "Vaʻaia - Aveese taʻiala".

I le Adobe Photoshop foi, e mafai ona e taitaia taiala pei ona e finagalo i ai: o le galuega o le a fesoasoani ia te oe e taulima ai lenei galuega. "Movega". E mafai ona e mauaina lenei galuega i le meafaigaluega, lea e tu i luga. Filifili se meafaigaluega e tatau ona tapunia "V" luga o le komepiuta.

A maeʻa le taʻaloga, o le a foliga le peʻa o se uʻamea e lua-ala, lea e mafai ona gaoioi laina lanumoana i soo se itu.

O nisi taimi o le galuega o le faʻatusatusaina o mea faitino i le ata e manaʻomia ai se vave vave ma e le taliaina le fausiaina o taʻiala ma le lima. Mo ia tulaga, o le polokalama e mafai ai e oe ona faʻaoga le faʻaoga.

O lenei meafaigaluega na faia i le lisi autu. "Faʻaaliga - Faʻaali - Goa". E mafai foi ona e uuina le tuufaatasiga FMT + '.


I le masani masani, o le faasologa o se taiala, o le mamao i le va o le inisi, vaevaeina i ni vaega se fa. E mafai ona e suia le mamao i le va o taiala i le lisi "Faʻataʻitaʻia - Taʻutuʻuga - Taʻiala, Faʻasalaga ma Faʻatauga".


O le faʻalapotopotoga o le a mafai ona fesoasoani i le faʻamatalaga o le Photoshop pe afai e te manaʻo e faʻafaigofie le tele o meafaitino, mo se faʻataʻitaʻiga, mea faitino.

Taʻiala Taʻiala Faʻapitoa

E i ai foi se galuega o laina vave, lea o le a faaitiitia ai le taimi e gaosia ai mea faitino. O nei laina e ese mai i soʻo se isi i lena, pe a uma ona faʻagaoioia, o loʻo faʻaalia i luga o le galuega e tutoatasi.

O nei taiala e faʻaalia ai le avanoa i le va o mea faitino i le tuufaatasiga. O ia taʻiala o le a suia o latou tulaga e tusa ai ma le faʻatatauga o le mea faitino. Ina ia faʻagaoioia lenei uiga aoga ma faigofie, alu i le lisi "Faʻaaliga - Faʻaalia - Taʻiala Faʻavave".


E fesoasoani tele taʻiala i le olaga o le atavali - fesoasoani i le mea tonu o mea faitino, se vaega manino o vaega, ma taiala vave e faʻataga ai oe ona faʻatulaga elemene e fesootaʻi ma le tasi.