MorphVox Junior 2.9.0

O nisi taimi, pe a matamata i se 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia ona e maua se upu poʻo se fuaitau. O faʻamaumauga taʻutaʻua uma ua tuʻuina atu i ai se galuega e suʻeina le tusitusiga ma matāʻupu maualuga. O lenei lesona o le a faʻaali atu ia te oe pe faapefea ona valaʻau le 'au suʻesuʻe ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina.

Faʻafefea ona suʻe le itulau

O le faʻasalalauga o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani ia te oe e vave tatala se sailiga e faʻaaoga ai faʻamafanafanaga i totonu o saienisi lauiloa, e aofia ai Opera, Google chrome, Internet Explorer, Mozilla firefox.

Ma o lea, sei o tatou amata.

Faaaogaina o ki komepiuta

  1. Alu i le itulau o le 'upega tafaʻilagi matou te manaʻomia ma tuʻuina atu i le taimi e tasi ia koni e lua. "Ctrl + F" (i le Mac OS - "Cmd + F"), o le isi filifiliga o le taʻavale "F3".
  2. O se tamai faamalama o le a foliga mai, lea o loo i luga ma lalo o le itulau. O loʻo i ai se avanoa e faʻasoa ai, faʻafanua (toe foʻi ma luma) ma se faamau e tapunia ai le laulau.
  3. Faʻamatala le upu manaʻomia poʻo le fuaitau ma kiliki "Ulufale mai".
  4. O le mea lea o loʻoe sailia i luga o le itulau uepi, o le a faʻaalia le masini e ese le lanu.
  5. I le faaiuga o le sailiga, e mafai ona e tapunia le faamalama e ala i le kiliki i luga o le satauro i luga o le laulau poʻo le kiliki "Esc".
  6. E faigofie ona faʻaaoga faʻaoga faʻapitoa e mafai ai ona e alu mai le taimi muamua i le isi fuaiupu pe'ā e suʻe fuaitau.
  7. Faatasi ai ma le fesoasoani o ni nai ki, e mafai ona faigofie ona e mauaina ni tusitusiga manaia i luga o se itulau uepi e aunoa ma le faitauina uma o faamatalaga mai le itulau.