Faʻasalalauga a le ISK ma le Faʻasalalauga

Talu ai nei sa ou tusia ai e uiga i le polokalama sili ona lelei e faatonutonu ai vitio, ma o le asō na ou maua ai se tusi ma se talosaga e faailoga le tufatufaina saoloto o sea polokalama mai iSkysoft. O se mea ou te masani ai i tufatufaga, ae faʻafuaseʻi ona aoga ia te oe. (E mafai foi ona e mauaina se laisene mo se polokalama e fatu ai DVD). Afai e te le manaʻo e faitau uma nei tusiga, ona sosoo ai lea ma le sootaga e maua ai le ki i le pito i lalo o le tusiga.

I le auala, oi latou oe mulimuli i aʻu lomiga atonu na latou iloa na latou faʻafesoʻotaʻi aʻu mai Wondershare e uiga i tufatufaga ma iloiloga. O le aso muamua ananafi, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻamatalaina e uiga i se tasi oa latou polokalama o le liuaina o le vitio. O le mea moni lava, o le iSkysoft o se uʻamea o lenei kamupani, i soo se tulaga, latou te tutusa lava le polokalama, lea e eseese i le logo. Ma latou tusi mai ia te aʻu ni tusi mai tagata eseese, ua natiaina.

O le mea e tufatufa atu i ai se faatonu vitio

iSkysoft Video Editor o se polokalama faigofie e faigofie ona faʻatautaia ata vitio, ae, i se tulaga lautele, sili atu ona aoga nai lo le Windows Movie Maker, ae e le sili atu ona faigata mo se tagata faʻapitoa. O se faʻafitauli mo nisi tagata faʻaoga atonu o le mea moni e naʻo le Igilisi ma le Iapani o loʻo lagolagoina gagana.

O le a ou le faamatalaina auiliiliga le auala tonu e faasaʻo ai le vitio i le polokalama, ae na o le faʻaali o nisi screenshots ma faʻamatalaga ina ia e filifili ai pe e te manaʻomia lenei mea pe leai foi.

O le faamalama autu o le iSkysoft Video Editor e faʻamaonia: i le pito i lalo e mafai ona e vaʻai i se taimi faʻatulagaina i vitio ma leo, o le vaega pito i luga e vaevaeina i ni vaega se lua: o le itu taumatau e faʻaalia se muaʻi vaaiga, ma i le itu tauagavale e mafai ona e faʻapipiʻi faila faila ma isi galuega e mafai ona faʻaogaina i le faʻaaogaina o kuluma poʻo faʻamau i lalo. .

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia le tele o suiga o le suiga i le Transitions tab, faʻaopoopo ni faʻamatalaga poʻo ni aafiaga i le vitio i le kilikiina o mea e tutusa. E mafai ona faia se screensaver mo lau vitio e ala i le filifilia o se tasi o mamanu ma faʻatutuina ia oe lava.

Faʻaaliga mo le vitio

Faʻaopoopoina faila, leo ma le vitio (pe pueina mai se upega tafaʻilagi, lea e tuʻuina ai le button i le pito i luga) e mafai ona tosina tuusao (o suiga suiga e mafai foi ona tosina atu i sooga i le va o vitiō) i luga ole taimi faatulagaina ma tuu e pei ona e manaʻo ai. E le gata i lea, pe afai e te filifilia se faila i le faasologa o taimi, ua faʻafesoʻotaʻi paʻu ina ia totoina le vitio, fai fetuunaiga i lona lanu ma le faʻatusatusa, ma fai isi suiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e amataina le Mea o le Mana i le pito i luga, faʻatagaina oe e faʻaaoga aafiaga taʻitasi i foliga ma se isi mea (Ou te leʻi taumafai i le galuega).

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o mea uma e faigofie, ma o le seti o galuega tauave e le tele na faigata ai ona taulimaina. E pei ona ou tusia i luga, o le teuteuina o le vitio i le iSkysoft Video Editor e tutusa lava le faigofie e pei o le faasaʻoina o le MovieMaker.

O se vaega lelei o lenei faatonu vitio o le lagolago lea o se tele o fuainumera vitio mo le auina atu i fafo: o loo i ai ni talaaga otooto mo masini eseese, faatasi ai ma le faatulagaga o le faila vitio e tatau ona i ai, e mafai ona e seti atoa i le lima.

Faʻafefea ona maua se laisene e leai se totogi ma le mea e sii mai ai le polokalama

Tufatufaina o laisene mo le iSkySoft Video Editor ma le DVD Creator na fuafua i le aso malolo lea e faia i le konetineta o Amerika i Matu ma e 5 aso (e pei o le aso 13 o Me, 2014). E mafai ona e maua ki ma sau i polokalama mai le http://www.iskysoft.com/events/mothers-day-gift.html

Ina ia faia lenei, ulufale i le igoa ma le imeli tuatusi, o le ae maua le ki o le polokalama. I le tulaga tonu lava, afai e le maua le ki, vaai i le pusa "Spam" (Na ou mauaina iina). O le isi itu: o le laisene na maua i le taimi o le faʻasalalauga e le maua ai le aia e faʻafou ai le polokalama.