Linux Live USB Creator 2.9.4


Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se komepiuta o loʻo faʻatinoina i luga o lau komepiuta, o le mea muamua lava e te manaʻomia e faʻatinoina ai lenei galuega, o se masini komepiuta pulou USB faʻatasi ma le faʻasalalauga filifilia o lenei masini komepiuta. Mo ia faamoemoega, o le sili sili ona aoga Linux Live USB Creator.

Linux Live USB Creator o se faʻaaogaina saoloto mo le fatuina o faʻasalalauga USB puʻeina ma le tufatufaina o le OS Linux e lauiloa.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai masini faʻaleleia

Talia le tufatufaina o Linux

Afai e te lei mauaina muamua le pusa o le tufatufaina o Linux, ona mafai loa lea ona faatino lenei galuega i le faamalama o le polokalama. Na o oe e tatau ona e filifilia le lomiga manaomia o le tufatufa, a maeʻa ona musuia oe e sii mai le ata o oe lava mai le nofoaga aloaia poo le otometi (saʻo i le faamalama o le polokalama).

Kopiina o faʻamatalaga i se masini komepiuta USB mai se CD

Afai ei ai sau pusa faʻapipiʻi Linux e maua i luga o le disk ma e tatau ona e faʻafeiloaʻi atu i se masini flash USB, ma faʻamalosia ai, o le Linux Live USB Creator na i ai se galuega faʻapitoa e mafai ai ona e faia lenei galuega, faʻaliliuina atu uma faʻamatalaga mai se CD i se masini pulou USB flash.

Faaaogaina o se faila ata

Faʻapea ua uma ona e sauina le faila o laupepa Linux i lau komepiuta. Ina ia amata amataina se taʻavale afi, e naʻo oe e manaʻomia le faʻamaonia o lenei faila i le polokalama, a maeʻa ona e amata amataina le ata i luga o se kiliva USB.

Laveava Linux mai lalo o Windows

O le isi mea manaia o le polokalame lea e mafai ai e oe ona tafe Linux i luga o se komipiuta o loʻo faʻaogaina OS OS. Ae ui i lea, o lenei galuega e manaʻomia ai le Initaneti (e faʻaleleia nisi faila o le VirtualBox mataʻutia mamanu). I le lumanaʻi, o Linux o le a tamomoe i luga o se komipiuta faʻamalosi saʻo Windows mai se taavale afi.

Faʻapitoa:

1. Fesoʻotaiga vavalalata ma faʻaonapo nei i le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Laʻasaga faʻaalia mo le fatuina o faʻasalalau faʻasalalau (faʻatusatusa i le Universal USB Installer program);

3. O le aoga e tufatufa saʻoloto.

Faʻafitauli:

1. E leʻi iloa.

Linux Live USB Creator o se meafaigaluega lelei pe afai e te filifili e ala i lou lava poto masani poo le a le Linux OS. O le polokalama o le a mafai ai e oe ona fatuina se masini komepiuta USB puʻeina mo le faʻapipiʻi masaniina o lenei faiga faʻaoga, ma fatuina se Live-CD e faʻatautaia lana kiliva afi e faʻaaogaina ai se masini masini.

Maua le Linux Live USB Creator mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Xilisoft DVD Faia Mea STOIK Stitch Foafoa Free meme foafoa Unetbootin

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Linux Live USB Creator o se faʻaaoga faigofie-e faʻaaoga mo le gaosia o le USB-drive faʻatasi ma ata o faʻasalalauga Linux eseese.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: Thibaut Lauziere
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.9.4