BitMeter II 3.6.0

Bitmeter II o se faʻaaogaina saoloto mo le tuufaatasia o lipoti e uiga i le faʻaogaina o punaoa fesoʻotaiga. O faʻamaumauga e faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o auala e maua ai faʻamatalaga mai le fesoʻotaiga o fesoʻotaiga, ma i luga o lona aafiaga. O loʻo i ai se ata faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o feoaiga. Seʻio tatou tilotilo i nei mea ma isi vaega i nisi auiliiliga.

Faʻamaumauga o Faʻamaumauga

Faʻafetai i le vaega talafeagai, o le ae iloa fuainumera i luga o le faʻaogaina o le Initaneti i le faiga o vaega faʻatulagaina, lea o le a faʻaalia ai se otootoga o le faʻaaogaina mo se vaitaimi patino: minute, itula ma aso. O faʻamaumauga uma e tuʻuina mai ma se faʻamatalaga faʻaalia i le taumatau.

Afai e te faapipiiina le fetuu i se vaega patino, e mafai ona e maua auiliiliga auiliiliga e faatatau i ai, e aofia ai le taimi ma le sao o le lona lua, le aofaiga o le download ma le aʻafiaga. Ina ia faʻafouina fuainumera, ia faʻaaoga le ki ma le ata o uʻamea. E le gata i lea, o loʻo i ai se galuega "Faamamaina le Talafaasolopito"le tali tutusa ma le koluse mumu.

Fuainumera fuainumera o le utaina o fesoʻotaiga

Faʻaaogaina faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga i luga o se faʻatalama laʻitiiti. O le faʻamatalaga o luga o pito i luga o faamalama uma, o lea e masani ai ona iloa e le tagata faʻapitoa se otootoga i luma o oʻu mata, e tusa lava po oa polokalame na ia faʻalauiloaina.

E aofia ai ma le vaʻaia o le lipoti, le umi o le taimi, le faʻamaumauga o faʻamaumauga ma faʻamaoniga faʻaalia. I le pito i lalo e te vaʻai i le faʻaaogaina o le download ma le saoasaoa o saoasaoa.

Fua faʻatatau o fuainumera i le taimi

O le talosaga o loʻo tuʻuina mai ai se otootoga auiliili o le faʻaaogaina o le Faʻasaite o le Initaneti. E mafai ona e vaʻavaʻai i fuainumera faʻatusatusa i se faʻamatalaga lautele ma i luga o le laulau, o loʻo i ai faʻamatalaga eseese. Faatasi ai ma le lipoti o loʻo i ai: vaitaimi, oʻo mai ma fafo atu faailoilo, avega mamafa, fua faʻatatau. Mo le faigofie, o tufatufa uma o loʻo taua i luga o loʻo tufatufa atu i luga o afifi. I lenei faamalama o loʻo i ai se galuega e puipui ai le lipoti i se faila eseese ma faʻalautele CSV.

Faʻamatalaga Faʻasalaga o Taavale Feoai

Ua faʻaopoopoina e le faʻapitoa le faʻamautuina o faʻamautuga ina ia mafai ai e le tagata faʻaaoga ona fuafua pe a manaʻomia ona logoina o le saoasaoa ma le aofaʻi o faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu. E ala i le fausiaina o le faatonu, o tulaga taua o vaega eseese ma le faatulagaga o le mataala (faaali atu o le savali poo le toe faafoi leo) ua filifilia. I le faitalia, e mafai ona e tuʻu lau oe puʻu.

Iloiloga o le saoasaoa ma le taimi

I le siosiomaga o le faʻaaogaina o mea aoga o loʻo i ai se calculate-in calculator. I totonu o lona faamalama o loo i ai ni tafaoga se lua. I le muamua, e mafai e le meafaigaluega ona fuafua le umi e utaina ai le numera o le megabytes e faʻaaogaina e le tagata. O le faʻamaufaʻailoga lona lua e faʻapipiʻi ai le aofaʻi o faʻamaumauga mo se vaitaimi patino. Tusa lava pe o le a le mea e ulufale ai, o le filifiliga o le vave faʻavave mai le mea masani e maua i le faatonu. Faʻafetai i nei filifiliga, o le masini komepiuta e faʻatusatusa lelei le mafai gafatia o lau fesoʻotaiga Initaneti.

Faʻasalaga o auala

Mo tagata e faʻaaogaina le tele o feoaiga, ua saunia e le au atinaʻe se meafaigaluega "Tapulaa e tuuina atu auaunaga". O le faʻatulagaina o faʻamaumauga o loʻo faatulaga ai vaega taʻitasi ma le mafai ona fuafua i le a le pasene o le aofaʻiga o le aofaʻi o le polokalama e manaʻomia ona logoina oe. I le pito i luga o faʻamaumauga, o loʻo aofia ai le taimi nei.

Mataʻituina mamao mai PC

I le nofoaga faigaluega o le aoga, e mafai ona e mataʻituina le fuainumera o PC. E tatau ona faʻapipiʻi le BitMeter II i luga, ma faʻapipiʻi foi le faʻatulagaga o faʻamaumau. Ma, i le tulaga o le suʻega, o le lipoti e faʻaalia ma le faʻatulagaga ma isi faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le Initaneti i lau komepiuta.

Mama

  • Fuainumera auiliili;
  • Taofia mamao;
  • Faʻasalaga Lumi;
  • Faʻasalalauga avanoa.

Faʻafitauli

  • E leʻi iloa.

Faʻafetai i lenei galuega BitMeter II, o le ae maua fuainumera auiliili i le faʻaaogaina o le Totogi o le Initaneti. O le vaʻaia o lipoti e ala i le masini o le a mafai ai e oe ona faʻalogo i taimi uma e uiga i le faʻaaogaina o punaoa fesoʻotaiga a lau PC.

Download Bitmeter II mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

NetWorx TALI TrafficMonitor Tiute

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Bitmeter II - o se talosaga e mataituina ai le faʻaogaina o punaoa fesoʻotaiga. Tuʻuina atu kalafi, taufaʻatau ma le avanoa mamao i faʻamaumauga faʻamaumauga e ala i se masini komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Rob Dawson
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.6.0