Faʻafitauli Faʻamatalaga: O le Upu MS Word e le mafai ona Faʻaliliuina

Mo soʻo se MFP, e manaʻomia se avetaavale ina ia mafai ona galue uma masini masani. Polokalame faʻapitoa e matua taua tele pe a oʻo mai i KYOCERA FS-1025MFP.

Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo KYOCERA FS-1025MFP

E tele auala e faʻapipiʻi ai avetaavale mo lenei MFP. O le tele o filifiliga filifilia e tasi le selau pasene, o lea e amata ai i soʻo se tasi oi latou.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

Taʻavale avetaʻavale e tatau ona amata i se asiasiga i le nofoaga aloaia. E mafai lava e ia i taimi uma, toetoe lava a leai se faʻasesega, tuʻuina atu i tagata faʻapipiʻi ia polokalama talafeagai e tuʻuina atu.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le KYOCERA

  1. O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le fale suʻesuʻe faapitoa ile pito i luga o le itulau. Ulufale i ai iina le igoa o le faailoga o la tatou MFP - FS-1025MFP - ma lolomi "Ulufale mai".
  2. O taunuuga e aliali mai e mafai ona ese tele, ae matou te fiafia i le fesoʻotaʻiga e aofia ai le igoa "Oloa". Kiliki i luga.
  3. I le isi, i le itu taumatau o le mata, e tatau ona e maua le mea "Mataupu e faatatau i ai" ma filifili i ai "Avetaavale FS-1025MFP".
  4. A maeʻa lena, ua tuʻuina mai ia i matou se lisi atoa o auala faʻapitoa ma taʻavale mo i latou. E tatau ona e filifilia le mea e faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta.
  5. Amataina le download e aunoa ma le faitauina o le maliega laisene e le mafai. O le mafuaaga lena matou te taʻalo ai i se lisi tele oa matou tautinoga ma kiliki "Maliliega".
  6. O le download e le o se faila faila, ae o se faamaumauga. Faʻasalaga mea na i luga o le komepiuta. Leai se isi faʻataʻitaʻiga e manaʻomia, na lava le gaoioi o le pusa i se nofoaga talafeagai e teu ai.

E maeʻa ai le faʻatulagaina o le avetaavale.

Metotia 2: Polokalame Tolu

E tele auala faigofie e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa e faʻapitoa i le faʻatauina o avetaavale. Latou te galulue i le faiga faʻapitoa ma e faigofie lava ona faʻaaogaina. E mafai ona e aoao atili e uiga i sui pito sili ona lauiloa o ia ituaiga masini komepiuta i luga o la matou upega tafaʻilagi

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le taʻitaʻi o lenei lisi o le polokalame DriverPack Solution, ma mo mafuaaga lelei. O loʻo i ai se faʻamaumauga tele lava o avetaavale, lea e teuina ai polokalama faʻapitoa mo faʻataʻitaʻiga e sili atu ona tuai, faʻapea foi le mamanu faigofie ma le pulea lelei. O nei mea uma o loʻo faʻataʻitaʻiina ai lenei talosaga o se faʻataʻitaʻiga faigofie i le galuega a se mea fou. Ae o le a aoga pea le faitauina o faʻamatalaga auiliili.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: ID ID

Mo le sailia o se avetaavale masini, e le talafeagai le alu i nofoaga aloaia poʻo le sailiga mo polokalama faʻaletolu. O nisi taimi e lava lea e iloa ai le numera o masini faʻapitoa ma faʻaaoga pe a suʻeina. Mo le tekonolosi o loʻo iloiloina, o ia faʻamatalaga e pei ona taʻua i lalo:

USBPRINT KYOCERAFS-1025MFP325E
WSDPRINT KYOCERAFS-1025MFP325E

O isi galuega e le manaʻomia ai se poto faʻapitoa i le faʻaogaina o komepiuta, ae e le o se mafuaaga lea e mumusu ai e faitau faʻamatalaga i luga ole sootaga i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

O nisi taimi, e faʻapipiʻi se avetaʻavale, e leai ni polokalama poʻo ni nofoaga e manaʻomia. O faʻatulagaga talafeagai uma e faigofie ona faʻatinoina i le siosiomaga o le faʻaogaina o le siosiomaga.

  1. Alu i totonu "Lisi Pulea". E mafai ona fai lenei mea i se auala faigofie.
  2. Saili "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  3. I luga matou te kiliki ai "Faʻatuina le Lomitusi".
  4. Le isi, filifili le auala faʻapipiʻi i le lotoifale.
  5. Poto e tuua le mea na ofoina mai e le polokalama ia i matou.
  6. Matou te filifilia le lomitusi matou te manaʻomia.

E le o lomiga uma o le masini komepiuta e iai le lagolago mo le mafaufauina o le MFP.

O le iʻuga, ua vave ona tatou faʻaaogaina auala e 4 lea o le a fesoasoani e faʻatonutonu le avetaʻavale mo le KYOCERA FS-1025MFP.