Polokalama mo le fatuina o ata ma tusi

E toʻatele e faʻaopoopoina aʻafiaga i a latou ata, faʻasolosolo i latou i vailaau eseese ma faaopoopo i ai ni tusitusiga. Ae peitai, o nisi taimi e faigata ai ona maua se polokalama multifunctional lea e aofia ai le faaopoopoina o tusitusiga. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i nisi o sui o faatonu taʻiala ma masini komepiuta mo le galulue faatasi ma ata, faatasi ai ma le fesoasoani lea na fatuina ai ata ma tusitusiga.

Picasa

Picasa o se tasi o faʻaaogaga sili ona lauiloa, lea e le gata ina mafai ona matamata i ata ma fesuiaʻi ai, ae ia faʻasaʻo foi i latou i le faaopoopoina o aʻafiaga, filiga ma, ioe, tusitusiga. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaaogaina le vai papatisoga, lona tele, tulaga o le igoa ma le manino. O lenei seti o mea faigaluega o le a fesoasoani i le faʻavasegaina o mea uma i le gaosiga.

E le gata i lea, o loʻo i ai se tele o galuega faʻatino e aoga i le galulue faatasi ma ata. E aofia ai le aloaʻia ma le galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga lautele. Ae aua nei faʻatali mo faʻafouga ma faʻataunuʻu pusa, talu ai e le o toe faʻaaogaina Google i Picasa.

Tikiake Picasa

Adobe Photoshop

E tele tagata e masani i lenei taʻitaʻifu taʻiala ma faʻaaoga soo. E aoga mo soʻo se faʻaogaina o ata, pe o le fetuunaiga o lanu, faʻaopoopoina o aʻafiaga ma filiga, tusi ma sili atu. E aofia ai le faia o faʻamaumauga. O faʻatinoga taʻitasi e vave ma e mafai ona e faʻaaoga soo se vai papatisoga ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta, ae ia maitauina e le lagolagoina e tagata uma Cyrillic - ia faʻaeteete ma iloilo ia faʻamatalaga ao leʻi tuʻuina.

Download Adobe Photoshop

Gimp

E mafai ona taʻua le GIMP o le tutusa tutusa ma le polokalama lauiloa Adobe Photoshop? Masalo, ioe, ae e aoga le mafaufau o le ae le maua le numera tutusa o mea eseese meafaigaluega ma isi mea aoga o loʻo avanoa i luga o le Photoshop. Galulue ma le tusiga iinei o loʻo faʻatinoina tele. E toetoe lava a leai ni tulaga, e le mafai ona faʻasaʻo le vai papatisoga, e tumau pea ina ia naʻo le suia o le tele ma foliga o mataitusi.

I nisi tulaga, e aoga le faʻaaogaina o ata. O le faʻaaogaina, fatuina o se faʻamatalaga o le a sili atu ona faigata, ae faʻatasi ai ma le tomai talafeagai o le ae maua se iʻuga lelei. I le faaputuputuina mo lenei sui, ou te fia matauina e lelei tele o ia mo le teuteuina o ata ma o le a tauva ma Photoshop, talu ai e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.

Tikiake GIMP

Photoscape

Ma o se tasi aso e le lava e suesue ai meafaigaluega uma o loʻo i lenei polokalama. O i latou, ioe, tele, ae o le ae le maua le aoga i totonu oi latou. E aofia ai le fatuina o ata GIF, pueina o le mata, ma le faia o ni faʻalapotopotoga. O le lisi e alu e faʻavavau. Ae o le taimi nei ua matou fiafia tele i le faaopoopoina o tusitusiga. O lenei tulaga o iinei.

Vaʻai foi: Faia o se GIF-animation mai se vitio i le YouTube

Ua faaopoopo le igoa i le lisi. "Mea e faʻaleagaina". Faʻapitoa avanoa i le faiga o se mamanu o le manava, e faʻalagolago lava i ou mafaufauga. Ae maise lava le fiafia i le mea moni e faapea, o le PhotoScape e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, e na o le tele o avanoa mo le toe teuteuina o ata.

Download PhotoScape

Snapseed

Faatasi ai ma polokalama a le Windows, o loʻo i ai se tasi e galulue faatasi ma le polokalama faʻaaogaina Android. I le taimi nei, e toatele e ave ata i luga o smartphones, o lea e matua faigofie ai le vave ona faia le ata na maua e aunoa ma le auina atu i se PC mo le toe teuteuina. Snapseed e ofoina atu le tele o filifiliga ma filiga, ma e mafai ai foi ona e faaopoopo le faʻamatalaga.

E le gata i lea, o loʻo i ai pea meafaigaluega mo le faʻapipiʻi, tusia, liliu, ma le faʻamalosi. Snapseed e talafeagai mo i latou e masani ona ave ata i luga o le telefoni ma faʻagasolo ai. E avanoa mo le siiina mai o le saʻolotoga mai le Google Play Store.

Download Snapseed

Picpick

PicPick - polokalama televave mo le fatuina o faʻataʻitaʻitaʻi ma le faʻataʻitaʻia o ata. O le taulaiga faapitoa e totogi i le faia o ata mata. E te filifilia se isi vaega, faaopoopo faʻamatalaga, ona vave alu lea i le gaioiga o le ata ua maeʻa. O loʻo iai foʻi le faʻatinoina o le lolomiina o igoa.

O faʻagasologa taʻitasi e faʻatino vave ona faʻafetai i le faila o le fale. O PicPick e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, ae afai e te manaʻomia nisi mea faigaluega ma o le a faʻaaogaina lenei polokalama faʻapolofesa, ona tatau lea ona e mafaufau e faʻatau se faʻamatalaga sili atu.

Tikiake PicPick

Paint.NET

Paint.NEt - o se faʻamatalaga sili atu o le Paʻepaʻe faʻataʻitaʻi, lea e talafeagai lelei mo tagata tomai faapitoa. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia o le a aoga i le gasologa o ata. O le faʻatinoga o le faʻaopoopoina o faʻamatalaga o loʻo faʻatinoina e pei o tulaga masani, pei o le tele o polokalama faʻapitoa

E taua le taulaʻi atu i le tuʻueseese o maʻalaʻi - o le a fesoasoani tele pe afai e te faʻaaogaina le tele o elemene, e aofia ai faʻamaumauga. E faigofie le polokalama ma e mafai foʻi e se tagata faʻapitoa ona faʻaaoga vave vave.

Tusia Paint.NET

Tagaʻi foi: Faʻamatalaga faʻasologa o ata

O le tusiga e le maua ai le lisi atoa o ia polokalama. O le tele o faʻataʻitaʻi taʻiala e iai se galuega mo le faaopoopoina o tusitusiga. Ae ui i lea, ua matou aoina nisi o mea sili, e le gata ina mamanuina mo lenei mea, ae o loʻo faʻaopoopoina le tele o isi gaioiga. Suesue auʻiliʻiliga i poloka taʻitasi ina ia faia le filifiliga saʻo.