Faʻatuina o le pepa faʻailoga i le Windows 10

O le faaputuga faaputuga Cloud's One's Microsoft na fatuina, e pei o soo se auaunaga talitutusa, ina ia mafai ai ona tuʻuina atu i tagata faʻapipiʻi se nofoaga i luga o faʻaumau e teuina ai faʻamaumauga. I le taimi lava e tasi, o le auaunaga e ese mai i isi polokalama faʻapitoa e faʻapea o loʻo fetaui lelei lava e galue ai i le OS OS ona o le tagata lava ia e tasi.

Faiga faʻavae

Faʻamau i luga o le faaputuga faaputuga nei, e le tatau ona misia se tasi o mea e sili ona lauiloa: o le fou ma sili ona lata mai Windows 8.1 ma le 10 faiga faʻaogaina ua faʻapipiʻiina i vaega OneDrive e ala i le le mafai. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona aveesea lenei polokalame mai le OS e aunoa ma le lava o le silafia o le faʻaogaina o le tino.

Vaʻai foi: Faʻasea OneDrive i le Windows 10

Mafaufau i le mea o loʻo i luga, o le a tatou mafaufau i lenei ao ile tautua i le Windows 8.1 operating system. Peitai, tusa lava pe i lenei tulaga, o le mataupu faavae o le galue ma le software OneDrive e le suia tele.

O le taimi lava lea e taua ai le gauai atu i le mea moni e faapea o le OneDrive cloud service na i ai le isi igoa - SkyDrive. O le iʻuga, i nisi o tulaga, e mafai ona maua i luga o se faletupe a Microsoft, lisiina o SkyDrive ma avea o se amataga vave o le auaunaga o loʻo fesiligia.

Fausiaina o luga o le initaneti

A maeʻa le faʻatagaga i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft' ona e alu ai lea ile itulau Home Service OneDrive, o le mea muamua e puʻeina ai mata o le tagata faʻaaoga o le mafai lea ona fatuina ituaiga eseese o pepa. O le mea sili ona taua iinei o le tautua le faʻaaogaina e leai se totogi e faʻapipiʻiina ma faatonu o nisi o faila - o lenei mea e mafai ai ona e fatuina ni ata poʻo ni tusi e aunoa ma le tuʻuina atu o le faʻapala.

I le faaopoopo atu i le mafai ona fatufatu ma faasaʻo faila eseese, o le auaunaga e mafai ai ona e faatulagaina le fausaga faila i le tele o laupepa.

Faʻaopoopoina pepa i le 'auʻaunaga

O le mea sili e mafai ona faʻaogaina mai le malulu mai Microsoft o le siiina mai lea o faila eseese i le 'auʻaunaga ma se taimi e le faʻamapulaaina o le teuina o faʻamaumauga. Mo nei faʻamoemoega, ua tuʻuina atu i tagata faʻapitoa se poloka motuhake faapitoa e mafai ai ona faʻaopoopo faila i le fale teu oloa mai le faʻatautaia o le polokalama.

Pe a sii mai ia faila taʻitasi, soʻo se faila ma faila i lalo ifo e paʻu i totonu o le fale teu oloa.

Vaʻai suiga i talafaasolopito

E le pei o isi 'upega tafaʻilagi tutusa, o le OneDrive cloud storage e mafai ai e oe ona matamata i le talafaasolopito o tusi na tatala talu ai nei. O lenei mea e mafai ona fesoasoani tele i tagata faʻaogaina o loʻo avanoa i le faleoloa ma ni masini eseese.

Faiga Faʻasalalauga

O le lē mafai, pe a uma ona tuʻuina atu soʻo se faila i le server OneDrive, o loʻo i totonu o le auala faʻatapulaʻaina, o lona uiga, o le maimoa e mafai ona faia pe a uma le faʻatagaina ile luga. Ae peitai, o tulaga faalilolilo o soʻo se pepa e mafai ona suia e ala i le faamalama o le maua o fesoʻotaʻiga i le faila.

I le avea ai o se vaega o le faʻasoa atu o se faila, e mafai ona e auina atu se pepa e ala i fesoʻotaʻiga lautele poʻo le meli.

Lisi o le ofisa

Faatasi ai ma isi fausiaina-in editors, OneDrive ua faaauupegaina i le talosaga a le Lens Office, lea e mafai ona faaleleia atili ai le tulaga faaalia o le siiina o pepa. Aemaise lava, e popolega nei ata e faapea, a maeʻa ona faaopoopo atu i le fale teu, ona le toe maua ai lea o latou uiga.

Faatomuaga o pepa aloaia mo punaoa taugata

Faatasi ai ma isi mea, o le gaioiga o le teuina o teuga oloa e le tatau ona le amanaiaina le ono mafai ona folasia pepa mai OneDrive i tuatusi isi.

O se mea tāua iloga o loʻo i ai iinei, o le tautua e mafai ona tatalaina le avanoa i le faila filifilia ma faia le numera, lea e mafai mulimuli ane ona faʻaaoga i luga o le upega tafaʻilagi poʻo totonu o le blog.

Tagaʻi faʻamatalaga faila

Talu mai le faleoloa OneDrive e maua ai uiga e mafai ai e oe ona galue ma faila e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faigaluega o le polokalama faʻaoga, ei ai foi se poloka ma faʻamatalaga e uiga i se faila patino.

Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻataʻoto nisi faʻamatalaga e uiga i le pepa, mo se faʻataʻitaʻiga, suia ia igoa poʻo le faʻamatalaga.

Suiga o faasologa o tiute

I luga o le resitalaina o le NewDrive Cloud cloud storage, e maua e tagata taʻitasi le 5 GB o le avanoa avanoa avanoa e leai se totogi.

O le tele o taimi, e le lava le tele o le saolotoga, o se taunuuga o lea mea e mafai ona maua ai le faʻafesoʻotaʻi o tau totogi. Ona o lenei mea, o le avanoa faigaluega e mafai ona faalautele mai le 50 i le 1000 GB.

Faatonuga mo le galulue faatasi ma le auaunaga

E pei ona e iloa, o loʻo fesoasoani malosi Microsoft i le faʻaaogaina o tagata aʻoga pe faapefea ona faʻaaogaina oloa faʻapitoa. E tutusa lava le mea e mafai ona fai e uiga i le OneDrive auaunaga, lea o loʻo faʻatulagaina atoa ai le itulau atoa i le iloiloga uma o gafatia o le teuina o le ao.

E mafai e tagata taʻitasi o le fale teu ona faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa mo fesoasoani e ala i tali.

Faʻasaoina pepa i luga o le PC

E tasi le software a OneDrive PC, i le maea ai o le faʻatulagaga ma le faʻafouina, e mafai ai e tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi faʻamatalaga mai le teuina o le ao i le Windows OS O lenei faʻatulagaga e filifili ma e mafai ona faʻamalosi e ala i le vaega talafeagai o vaega.

I le avea ai o se vaega o le faʻasaoina o pepa aloaia, e taua le maitau o le faʻatagata o le tagata OneDrive mo le PC e mafai ai e oe ona teu faila i luga o le 'upega tafailagi. E mafai ona faia lenei mea mai le teuina i le lotoifale o le auaunaga o loʻo fesiligia e ala i le aitema Fetufaai i le lisi autu.

Faiga Faaulu

A maeʻa ona faʻaaogaina le ao, o le a faʻaalia e le 'auʻaunaga se faʻatautaia atoatoa o le komiti o OneDrive i le siosiomaga faʻaogaina o le siosiomaga ma faʻamaumauga i luga o le' upega tafailagi.

I le lumanaʻi, o le faʻasologa o faʻamatalaga o faʻamatalaga o le a manaʻomia ai gaioiga mai le tagata faʻaaoga, e aofia ai le faʻaogaina o vaega talafeagai i le Windows OS.

Ina ia faʻafetaui vave le ao ma le teuina o le lotoifale, e mafai ona e faʻaaoga le kiliki-i-le-lisi i le vaega tuʻufaʻatasi OneDrive.

Faʻasalaga avanoa i le PC

Faatasi ai ma isi mea, o le OneDrive PC e tuʻuina atu le tomai e faʻafaigofieina ai le faila faila i le faasologa saʻo-kiliki.

O lenei avanoa o le a sili atu ona talafeagai pe a manaʻomia le fesiitaiga o faila uma mai le tasi komepiuta poʻo le teuina o le ao i se isi faiga faʻaogaina i se taimi vave e mafai ai.

Faʻafeiloaʻi ata ma ata i le teu

Ata ma vitio mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e taua, ina ia mafai e OneDrive ona faʻatagaina oe e vaʻaia i latou i le malulu i le taimi o le foafoaga.

Faʻafeiloaʻi i se isi komepiuta

O le mea pito sili ona taua i le software OneDrive o le faʻaliliuina atoa lea o faatulagaga o le polokalama. Ae peitai, e na o le pau lenei o le faʻaaogaina o faʻaupuga lata mai nei o loʻo faʻapipiʻiina i lenei faaputuga faaputuga e aunoa ma se totogi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le OneDrive auaunaga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi atu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga i luga o le mamanu o le Windows OS.

Android logo logo

O se vaega faaopoopo o OneDrive mo masini feaveaʻi o le faiga o faʻamatalaga e uiga i suiga i soʻo se faila. E mafai ona aoga lenei i le tele o faila i le lautele.

Gaoioiga le tuusao

Mo na tulaga pe a leiloloa le Initaneti i luga o le telefoni i le taimi sese, o le faapipiiina o le ao i fesili e maua ai avanoa i faila offline.

I le taimi lava e tasi, ina ia faʻaaogaina pepa e manaʻomia e aunoa ma le mauaina o le initaneti, o le a muamua ona e maka faila e pei o le tuusao.

Suʻe faila i le fale teu oloa

E pei o le aganuʻu i soʻo se malulu, o le OneDrive auaunaga, e tusa lava po o le a le ituaiga masini faʻaogaina, e maua ai le tomai e vave saili pepa mo totonu o le lotoifale.

Mama

  • Faiga faila faila;
  • Lagolago mo faʻamautuga sili ona talafeagai;
  • Faʻafou faʻafou;
  • Maualuga maualuga;
  • Tele tele avanoa avanoa.

Faʻafitauli

  • Tau faʻatatau;
  • Faʻagasolo le faʻatulagaina o faila faila;
  • Faʻafouina tusi o le faʻaogaina o mea e teu ai.

E tasi le polokalama komepiuta OneDrive mo tagata e faʻaaogaina tele masini mai Microsoft. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, faʻafetai i lenei teuina o meaai, e mafai ona e faʻatulagaina nisi o avanoa e teu ai faʻamaumauga e aunoa ma le manaʻomia mo le maua ma le faʻapipiʻi ese.

Tasi le OneDrive e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Aveese OneDrive i le Windows 10 Cloud Mail.ru Yandex Disk Google Drive

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
OneDrive - le faaputuga faaputuga o Microsoft, lea ua faʻagasolo ai le faʻatonutonuina o faila, faʻaali ma lona lava faʻasinomaga i le Initaneti o le Office.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Microsoft
Tau: Faʻatau
Toa: 24 MB
Gagana: Rusia
Version: 17.3.7076.1026