Faʻafefea ona faʻaleleia i le Windows 10 Faʻamatalaga Faapitoa e ala i le Windows Update

I le afa lona lua o Ianuari, ua fuafua Microsoft e faʻamalolo mai le isi vaega muamua o le Windows 10, ma afai muamua e mafai ona faʻapipiʻi i le na o le downloadina o se faila faila (mai se pulou flash flash USB, sekene poʻo se masini masini), o lea e mafai ona e maua le faʻafouga e ala i le Windows 7 Update ma Windows 8.1.

Faʻalogo:(faaopoopo ia Iulai 29) - afai o loʻo e sailia pe faʻafefea ona faʻaleleia lau komepiuta i le Windows 10, e aofia ai e aunoa ma le faʻatali mo se faʻamatalaga mai le faʻaaogaina o le OS, faitau i lalo: Faʻafefea ona faʻaleleia i le Windows 10 (faʻauʻuga).

O le toe faafouina o le a sili atu ona tutusa ma le lomiga faaiu o le Windows 10 (lea, e tusa ai ma faamatalaga o loo maua, o le a tulai mai ia Aperila) ma, o le a le mea taua mo i tatou, e tusa ai ma faamatalaga le mautonu, e mafai ona e siiina le Windows 10 i le Rusia mai faʻamatalaga tolu-vaega, poʻo le faʻamaoniaina e oe lava, ae o nei mea e le o ni faʻamaumauga aloaia aloaia).

Faʻaaliga: O le isi lomiga faʻataʻitaʻiga o le Windows 10 o se ata muamua lava, o lea ou te le fautuaina ai le faʻapipiʻiina i luga o lau PC autu (sei vagana ua e faia lenei mea ma le malamalama atoatoa i faafitauli uma), talu ai e mafai ona tutupu mea sese, e le mafai ona toe faafoi mea uma e pei ona i ai ma isi mea .

Faʻaaliga: afai na e saunia se komepiuta, ae ua suia lou mafaufau e uiga i le faʻafouina o le polokalama, ona e alu lea i lalo. Faʻafefea ona aveese le ofo e faʻaleleia ai i le Windows 10 Faʻamatalaga Faʻatekonolosi.

Saunia o le Windows 7 ma le Windows 8.1 mo le faʻaleleia

Ina ia faʻaleleia le polokalama i le Windows 10 Faʻamatalaga Faʻamatalaga i Ianuari, na faʻatuina atu ai e Microsoft se faʻapitoa faapitoa e saunia ai le komepiuta e maua ai lenei faʻamatalaga.

A o faʻapipiʻi le Windows 10 e oʻo i le Windows 7 ma le Windows 8.1, o au faʻapipiʻi, faila a le tagata lava ia ma le tele o polokalama faʻapipiʻi (sei vagana ai i latou e le fetaui ma le fou fou mo le tasi mafuaaga poʻo le isi) o le a faʻaolaina. Taua: a maeʻa le faʻaleleia, o le a le mafai ona e toe faafoiina suiga ma toe faafoi atu le lomiga muamua o le OS, mo lenei mea o le a e manaʻomia ai muamua le toe faʻaleleia o masini poʻo se vaeluaina i luga o le disasio.

O le faʻaaogaina Microsoft mo le saunia o le komepiuta e maua i luga o le nofoaga aloaia //windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso-update. I luga o le itulau e amataina, o le ae vaʻai i le "Saunia lenei PC i le taimi nei", lea o le a amata ai ona sii mai se polokalama laiti talafeagai mo lau polokalama. (Afai e le o faʻaalia lenei faamau, atonu o oe e te ulu mai i se faʻaogaina o le faʻaogaina).

A maeʻa le faʻaaogaina o le upega taʻavale, o le ae vaaia se faamalama ma se talosaga e saunia le komipiuta mo le faʻapipiʻiina o le faʻasalalauga fou o le Windows 10 Faʻamatalaga Faʻamatalaga. Kiliki le OK pe Faalēaogā.

Afai e lelei mea uma, o le a e vaʻaia se faamalama o faʻamaoniga, o le faʻamatalaga e faʻamaonia ai oe ua maeʻa lau komepiuta, ma i le amataga o le 2015, Windows Update o le a logoina oe i le maua o le faʻamatalaga.

O le a le mea e faia e le sauniuniga aoga?

A maeʻa le faʻaaliga, o le Saunia o lenei faʻaaogaina o le PC e siakiina pe afai e lagolagoina lau version o Windows, faapea foi ma le gagana, ao Lusia o loʻo i luga o le lisi o loʻo lagolagoina (e ui lava o le lisi e laʻititi), ma o le mea lea tatou te faʻamoemoe o le a tatou vaʻai i le faamasinoga Windows 10 .

A maeʻa lena, afai e lagolagoina le polokalama, e faia e le polokalama suiga nei i le resitala o le ofisa:

  1. Faʻaopoopoina se vaega fou HKLM Software Microsoft Windows CurrentVersion WindowsUpdate WindowsTechnicalPreview
  2. I totonu o lenei vaega, e fatuina ai le parakalafa Tusi Resitala ma se tau e aofia ai se seti o numera olega (Ou te le o faia le tau lava, aua ou te le o mautinoa o le mea lava e tasi mo tagata uma).

Ou te le iloa pe faʻapefea ona faia le faʻamatalaga, ae a oʻo ina avanoa mo le faʻapipiʻiina, o le a ou faʻaalia atoatoa, talu ona ou mauaina le Windows Update notification. O le a ou faataitai i luga o se komepiuta ma le Windows 7.