Fofoina o le faafitauli i le leai o se leo i YouTube

O le a saunia le scanner mo le galue pe a maeʻa ona faʻapipiʻi e le tagata faʻaoga le lomiga lata mai o le avetaavale i le komepiuta. E fa auala e faatino ai lenei gaioiga, ma e manaʻomia uma e le tagata faʻapipiʻi faatonuga, ae e le faigata. Sei o tatou vaevaeina i lalo.

Faʻalogoina le avetaʻavale mo le Mustek 1200 UB Plus scanner

Matou te fautuaina ia e suʻesuʻe ma le totoa ia filifiliga taitasi o loʻo faʻamatalaina i lalo e fuafua ai le auala sili ona talafeagai. A maeʻa lena, e mafai ona e alu i le suʻega ma le faʻapipiʻiina o polokalama mo le 1200 UB Plus scanner mai le kamupani Mustek.

Metotia 1: Mustek Official Website

O le kamupanī o loʻo taʻua i luga o loʻo i ai se 'upega tafaʻilagi aloaia aloaia lea e mafai ai e soʻo se masini masini ona maua uma faʻamatalaga talafeagai mo oloa. O loʻo i ai foi lisi faʻatasi ma avetaavale mo faʻataʻitaʻiga uma o le scanner. O la latou sailiga ma le siiina mai e faapenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Mustek

  1. I luga o le itulau autū o le punaoa ua sili atu "Lagolago" ma alu i vaega "Avetaavale & Tusi Taiala Tusi".
  2. 1200 UB Plus ua uma ona faʻaaogaina meafaigaluega, o lea na faʻaolaina ai faila i se isi pusa, lea e mafai ona tatalaina "Europa-FTP".
  3. Faʻasaga i le tusi "Avetaavale".
  4. O le laina muamua o loʻo faʻaalia "0_Old_Products", kiliki i luga i le faamaumatau agavale.
  5. Suʻe lau faʻataʻitaʻi i le lisi ma faʻafeiloaʻi i lona faila.
  6. Filifili le faiga faʻaogaina lea ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta.
  7. E naʻo le tasi le lomiga o lenei avetaavale, o lea e tatau ai ona e alu i le na o le lisi lea e aliali mai.
  8. Faʻaali feaveaʻi ma amataina le faʻapipiʻi o faila o loʻo i ai i le lisi.

O le faʻapipiʻi e otometi, o lea e le toe faia ai ni gaioiga mai ia oe. Faauma ma e mafai loa ona e galue ma le scanner.

Metotia 2: Polokalame Faapitoa

Matou te fautuaina oe e gauai atu i le polokalama tʻatolu, pe afai o le filifiliga o le faia o se sailiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia e le faamalieina. E na o le manaʻomia lava e teu le masini komepiuta i luga o lau komepiuta, faʻatali sei iloga ma filifili uma avetaavale talafeagai. O sui taʻitasi e galulue tutusa, ma e mafai ona e faitauina i totonu o le mea o loʻo i lalo i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

AveavalevalePack Solution o se tasi lea o polokalame sili ona lelei o loʻo talanoaina i luga. E tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, e leai se avanoa i luga ole PC ma e talafeagai mo tagata e le o malamalama i ai. Taʻiala e galue ai i DriverPack, faitau la matou isi tusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: ID Scanner ID

A faʻafesoʻotaʻi le scanner i le komepiuta, e aliali i totonu "Pule Sili". O loʻo aofia ai faʻamatalaga faavae e uiga i nei masini, e aofia ai lona tulaga faʻapitoa. I le iloaina o lenei faʻamatalaga, e mafai ona e faʻapipiʻi le avetaʻavale e ala i auaunaga faapitoa i le initaneti e aunoa ma ni faʻafitauli O le Mustek 1200 UB Plus ID e foliga faapenei:

USB VID_05D8 & PID_4002

Faitau i luga o lenei mataupu i se isi tusitusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. E iai foi faatonuga i le metotia.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻaopoopo meafaigaluega ile OS

O le Windows operating system o loʻo i ai se faʻaaogaina e mafai ai ona e faʻapipiʻi lima i luga o tusitala, scanners ma isi mea faʻapipiʻi. I se isi laasaga e ala i "Faʻafouina faʻafouga" o loʻo i ai se sailiga ma le faʻapipiʻi o avetaavale o le a faʻatagaina vave pe a uma ona faʻaopoopo se masini e amata galue ai. O se taʻiala i lenei autu mo Windows o loʻo maua i le mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O aso nei ua tatou faʻafefeteina auala taʻitasi e talafeagai mo le faʻatulagaina o faila i le tusitala o Mustek 1200 UB Plus. O i latou uma e aoga i la latou lava auala ma e talafeagai i nisi tulaga. Matou te faʻamoemoe ua mafai ona e faʻapipiʻi le masini komepiuta e faʻaaoga ai le metotia filifilia e aunoa ma ni faʻafitauli.