Tipiina o avetaavale mo ASUS USB-N10 fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga

O le le saʻo o le lauulu e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli. Ina ia aloese mai lenei mea, o le a sili atu le atamai le faʻaaogaina o soʻo se meafaigaluega faʻapitoa e filifili ai lauulu. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le polokalame faʻapolofesa ua fuafua mo manaʻoga o le matagofie o faletaalo, Salon Styler Pro.

Filifilia o lauulu

O le amataina i le polokalama e matua faʻamaonia - faʻapipiʻiina o lau ata mo le gaioiga. Ina ia faia lenei mea, o le mea muamua e te manaʻomia e lafo i le pusa o le polokalama lava ia.

A maeʻa ona faia nei laasaga, e mafai ona e alu sao i le filifilia o lauulu fou. Ae paga lea, e le tele naua ni faʻataʻitaʻiga, ae o loʻo maualuga tele.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona e filifilia se tasi o lanu na fautuaina mai e le atinaʻe, pe mafai ona e filifilia na o oe.

O le isi itu manaia o le Salon Styler Pro o le gafatia e valivali na o le vaega filifilia o le lauulu.

Faʻataʻaiga o lauulu

Masalo o le meafaigaluega sili ona aoga e faʻaaogaina ai seleulu, o le, pe a ono e ono mateina, 'oti le ata o le lauulu i le umi e manaʻomia.

O le i ai o le malosi e "selu" lauulu e manaia tele.

O le faʻafitauli o se numera laʻititi o lauulu e mafai ona faʻasaʻoina e le galuega a le ata faʻaata o le ulu ulu.

Le isi meafaigaluega e mafai ai ona e faʻaaogaina ma le lima i le ata ni vaega o le lanu.

O galuega nei e le taua tele i le teuteuina o le lauulu, e uiga i le faatulagaina o le ata lava ia. I lenei vaega o loʻo i ai se avanoa e fetuunai ai le eseesega, susulu ma le fua o le ata.

Isi auala e matamata ai

O le galuega e matua faigofie. "Faʻapipiʻi aunoa"lea e fatuina ai ata o le ata ma faʻapipiʻi ai i luga uma lauulu. O lenei mea e mafai ai e oe ona fatuina ni ata se tele i le taimi e tasi ma faasaʻo ai.

E le gata i lea, mo le matamataina o le aoga tele o le mafai lea ona vaʻavaʻai i mea uma mo le laulu i le faiga faʻapitoa.

Faasaoina ma lolomi

Faʻasaoina i le Salon Styler Pro e faia i le faaopoopoina o ata faʻamaonia i le laulau i le pito i lalo o le lau ma kiliki i le faamau o loʻo faʻamaonia i le ata sikolasipi i lalo.

E le gata i lea, o loʻo i ai le mafai ona faʻaali le ata ua maeʻa e lolomi.

Mama

  • Laei sili ona lelei.

Faʻafitauli

  • Le maualuga tele o le tau atoa;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

Afai o loʻo e suʻeina se mea e sili ona maualuga i le telefoni feaveaʻi ina ia mafai ona e filifilia se lauulu fou, o le Salon Styler Pro e talafeagai lelei mo lenei faʻamoemoe. Mamanu o lauulu na faia i lenei polokalame i le tulaga saʻo, ma o loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai e fatu ai se "ata o le miti".

Faʻataʻitaʻi kopi o le Salon Styler Pro

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Meatotino meafaigaluega Hair Coloring Software Hair pro 3000 Hairstyles

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Salon Styler Pro - o se polokalame faʻapolofesa mo le filifilia o lauulu, lea o loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai e foia ai lenei faafitauli.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamatalaga Auro
Tau: $ 354
Toa: 7 MB
Gagana: Igilisi
Version: Evo