Faʻafefea ona mafai ai Java ma le Javascript i le Yandex Browser


E ui i le mea moni, o CD ma DVD e pei o faʻamatalaga o faʻamatalaga e leai se faʻamoemoe, i nisi tulaga e manaʻomia ai lo latou faʻaaogaina. O se CD poʻo le DVD-ROM e manaʻomia e faitau faʻamatalaga mai nei disks, ma atonu e te ono mateina, e tatau ona fesootai i se komepiuta. O le mea lenei e ono iai ni faʻafitauli i nisi tagata faʻaogaina i le tulaga o le le mafai ona fuafuaina le avega e le masini. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina pe faapefea ona foia lenei faafitauli.

Ole tino e le mafai ona iloa le avega

O mafuaaga o faafitauli ma le faʻamatalaga o se CD poʻo le DVD-ROM e mafai ona vaevaeina i masini komepiuta ma meafaigaluega. Muamua o faafitauli avetaʻavale, faatulagaga a le BIOS, ma osofaʻiga faʻafuaseʻi. I le lona lua - faʻaletonu o le tino ma le le mailoa o le tagata faʻaaoga pe a faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC.

Mafuaʻaga 1: Faʻailoga o fesoʻotaiga

Faʻafesoʻotaʻi le siaki i le laupapa i le faʻaaogaina o se matasele mo faʻamatalaga faʻamatalaga. Atonu o se cable SATA poʻo IDE (i faʻataʻitaʻiga matutua).

Mo gaoioiga faʻapitoa, e manaʻomia foʻi e le masini le eletise, lea e maua ai se uaea mai le PSU. E lua foʻi filifiliga e ono mafai ona fai - SATA poʻo le molex. Pe a fesoʻotaʻi laina, e manaʻomia ona e gauai atu i le faʻamaoni o le fesoʻotaʻiga, talu ai o le mafuaaga sili lea ona masani o le avega "le vaaia".

Afai o lau taavale ua oʻo i le matua ma ua i ai le ituaiga o fesoʻotaʻiga IDE, ona i luga o le faʻailoga faʻamatalaga (e le o le tuʻuina atu o le eletise) e lua ia mea e mafai ona "tautau". Talu ai latou te fesoʻotaʻi atu i le lava vanu e tasi i luga o le laupapa, e manaʻomia le faʻaalia manino o le eseesega o masini - "master" poʻo le "pologa". E faia lenei mea i le fesoasoani a tagata osooso faapitoa. Afai o le isi taavale o loʻo i ai le "matai" meatotino, ona tatau lea ona fesoʻotaʻi le isi i le "pologa".

Faitau atili: Aiseā tatou te manaʻomia ai se tagata faʻaupu i luga o le malo

Mafuaʻaga 2: Faʻamatalaga le saʻo BIOS

O tulaga o le mea e le tatau ai le avetaʻavale i le BIOS o le motherboard e masani lava. Ina ia mafai ai, e tatau ona e asiasi atu i le aufaasālalau ma taʻavale vaega o mea e iloagofie ai ma saili ai le mea e fesoʻotaʻi iai iina.

Faitau atili: Matou te faʻafesoʻotaʻi le avega i le BIOS

Afai ei ai se faʻafitauli i le sailiga mo le vaega o loʻo manaʻomia poʻo le aitema, o le mea mulimuli o le a toe faʻafoʻi ai le faatulagaga o le BIOS i le tulaga faaletonu.

Faitau atili: Toefaʻutuʻu tulaga o le BIOS

Mafuaaga 3: Faʻasologa o Taʻavale Taʻavale

O le mafuaaga autu o faafitauli tau komepiuta o avetaavale ia e mafai ai e le OS ona fegalegaleai ma meafaigaluega. Afai tatou te fai atu ua le atoatoa le masini, o lona uiga o le taofi o le avetaavale.

A maeʻa ona faʻamaonia le saʻo ma le faʻamaoni o le faʻafesoʻotaʻi o le avega i le "motherboard" ma le setiina o taʻavale BIOS, e tatau ona e faʻafofoga i le faʻaogaina o mea e faʻatautaia.

  1. Kiliki i luga o le komepiuta komepiuta i luga o le komepiuta ma alu i le mea "Pulega".

  2. Matou te oi le vaega "Pule Sili" ma tatala se paranesi faʻatasi ma DVD ma CD-ROM.

O le avetaavale tamoe

O iinei e tatau ona e gauai atu i ata o loʻo sosoo ma masini. Afai ei ai se aū, e pei o le faʻamalamalamaga, o lona uiga o le avega e le atoatoa. E mafai ona e mafaia e ala i le kiliki o le RMB ile igoa ma filifili le mea "Auai".

Taʻavale avetaʻavale

I le mea e iai se faʻamalo samasama e iloa i tafatafa o le avega, o lona uiga o lenei mea o se faafitauli manino i le polokalama. O avetaavale masani mo le masini ua uma ona fausia i totonu o le faiga faʻaogaina ma o sea faailo e taʻu mai ai latou te le o faigaluega lelei pe ua faʻaleagaina. E mafai ona toe toe amata le avetaavale e pei ona taua i lalo:

  1. Na matou kiliki PKM i luga o le masini ma alu i ona meatotino.

  2. Alu i le lisi "Avetaavale" ma kiliki le ki "Aveesea". O le lapataiga o le a mulimuli mai, faatasi ai ma tuutuuga e tatau ona e malilie i ai.

  3. Le isi, saili le 'upega tafailagi faʻatasi ma se tioata tetele i le pito i luga o le faamalama ("Faʻafou le faʻalapotopotoga o meafaigāluega) ma kiliki i luga.

  4. O le a toe faʻaalia i le lisi o masini. Afai e le tupu lenei mea, toe amata le masini.

Faʻafou

Afai o laasaga o loʻo i luga e leʻi foia ai le faafitauli, ona tatau lea ona e taumafai e toe faʻafou le avetaavale.

  1. Faʻasani sao i luga o le taavale ma filifili "Avetaʻavale Faʻafou".

  2. Kiliki i le pito i luga - "Suʻega aunoa".

  3. O le polokalama o le a mataʻituina le faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi ma saili mo faila talafeagai, a maeʻa ona latou faʻapipiʻiina lea i luga ole komipiuta.

Faʻatoʻa toe faatonutonu

O le isi mafuaaga o le faʻaoga sese o avetaavale mo le SATA controllers ma / poʻo le IDE. Toe faʻaleleia ma faʻafouina o loʻo faia i le auala lava e pei o le faʻataʻitaʻiga i le avega: tatala se paranesi faʻatautaia IDE ATA / ATAPI ma faʻamalo uma masini e tusa ai ma le polokalama o loʻo i luga, a maeʻa ona e faʻafouina le faʻaogaina o masini, pe toe lelei foi.

Polokalama Tina

O le filifiliga mulimuli o le faʻaleleia lea o le avetaavale taʻavale poo le polokalama atoa o polokalama a le tinaboard.

Faitau atili: Saili po o fea avetaavale e manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o le komepiuta

Mafuaaga 4: Faʻasologa o le Faʻamaumauga

O lenei faafitauli e masani lava ona tupu pe a maeʻa le isi faafouina o Windows. Ua faaopoopo faʻasalalau i le resitala lea e poloka ai le faʻaaogaina o masini opio, pe, i se isi itu, o ki e tatau mo la latou taʻavale ua faʻamutaina. O gaioiga uma o le a faʻamatalaina i lalo, e tatau ona e faia i lalo o le teugatupe pule.

Aveeseina o faʻaiʻuga

  1. Amata le faatonu o le resitala e ala i le ulufale i le faʻatonuga talafeagai i le lisi Taumafai (Manumalo + R).

    faʻatonutonu

  2. Alu i le lisi Faʻamata ma kiliki i le mea "Saili".

  3. Ulufale mai le taua i le fanua suʻesuʻe (e mafai ona e kopiina ma faapipii):

    {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

    Matou te tuua se taʻavale na o le pito tonu "Igoa o le Igoa"ona matou fetaomi atu ai lea "Suʻe le isi".

  4. O se ki faamaufaailoga ma lenei igoa o le a maua, lea e tatau ona e tape ai ki nei:

    Maualuga
    Lowerfilters

    Afai oi ai se ki i le lisi ma le igoa o loʻo faʻamaonia i lalo, ona tatou le paʻi lea i ai.

    UpperFilters.bak

  5. A maeʻa ona aveese (poʻo le toesea) o ki i le vaega muamua, matou te faʻaauau pea le sailiga e ala i le uuina o le F3. Matou te faia lenei mea seʻia oʻo lava ina tumau pea ia ki faʻamaonia. A maeʻa le faʻamalositino, toe amata le PC.

Afai e le maua le pito i luga o le UpperFilters ma LowerFilters poʻo le faafitauli e le foia, ona faʻagasolo lea i le isi auala.

Faʻaopoopoina Tuaʻoi

  1. Alu i le paranesi

    HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services ataata

  2. Na matou kiliki PKM i le vaega (foliga) ma matou filifilia "Fausia - Vaega".

  3. Tuʻu le igoa fou i se mea fou

    Pule0

  4. I le isi, kiliki le RMB i luga o se avanoa avanoa i le poloka saʻo ma fatuina se tulaga maualuga DWORD (32bit).

  5. Valaau ia te ia

    EnumDevice1

    Ona faalua-kiliki e tatala ai meatotino ma suia le tau i "1". Matou te fetaomi atu Ok.

  6. Toe toe faʻafouina o le masini mo tulaga e aoga.

Mafuaʻaga 5: Faʻamalosi tino

O le mafuaaga o lenei mafuaʻaga e mafua mai i le toilalo o le taʻavale ma le taulaga lea o loʻo fesoʻotaʻi nei. E mafai ona e suʻeina le siaki e ala i le faʻatusatusaina ma le isi, e manino lelei. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e maua se isi masini ma faʻafesoʻotaʻi i le PC. O le soifua maloloina o ports e faigofie ona faʻamaonia: ia faʻafesoʻotaʻi le avega i se isi faʻapena tutusa i le laupapa.

E i ai tulaga le mautonu o le malepelepe i totonu o le eletise, i le laina lea e fesootai ai le ROM. Taumafai e faʻamalosia le isi uaea fafo mai le iunite, pe a maua.

Mafuaaga 6: Vaʻaia

E toʻatele tagata e manatu e mafai e le malware ona faʻafefete faila, gaoi faamaumauga a le tagata lava ia pe faʻapipiʻi le polokalama ma faʻamalosi. E leai. Faatasi ai ma isi mea, e mafai, e ala i le faʻaofiina o avetaavale i avetaavale poʻo o latou faʻaleagaina, aʻafia ai le faʻaogaina o le komepiuta komepiuta. E atagia ai foi lenei mea i le le mafai ona faailoaina le taʻavale.

E mafai ona e siakiina le faiga faʻaogaina mo le iai o meaola faalafua ma, pe a tatau ai, faʻaumatia i latou i le fesoasoani o polokalame faʻapitoa e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi e le au atinaʻe o vailaʻau taʻutaʻua. O le isi auala o le sailia lea o fesoasoani mai tagata volenitia e ola i punaoa faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Faaiuga

O fautuaga uma lava ia e mafai ona tuʻuina atu i le tulaga o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le le mafai ona faʻaaogaina le eletise e iloa ai laser disks. Afai e leai se mea na fesoasoani ia te oe, o le mea lea, atonu o le a le manuia le taavale pe o le vaega o mea e pulea mo le faagaoioiga o ia masini ua faaleagaina ona o le toe faatuina o le OS o le a fesoasoani. Afai e leai se manaʻoga poʻo se mea e mafai, ona matou fautuaina oe e tilotilo i masini faʻavaʻavave i fafo - e tele naua faafitauli ma i latou.