O le a le mea e fai pe a mataʻa mata o lau komepiuta

O le sefulu afe laasaga i le aso o le mea tonu lava lea e te manaʻomia e fai ina ia faʻatulagaina. Ae faʻapefea ona faitauina i latou? Ina ia faia lenei mea, e le tatau ona e tamoe i le faleoloa mo se malosi malosi, aua o loʻo i ai se telefoni, lea e masani ona i ai ia te oe. Faʻatasi ai ma le televave o le telefoni, o telefoni e fai se galuega sili ona lelei i lenei galuega. Pau lava le mea o loʻo manaʻomia, o se talosaga lea e faʻafetaui iuga. E manino lava o faʻamaumauga o le a le saʻo 100% (o loʻo i ai pea mea sese), ae o le a fesoasoani lea e faia ai le ata atoa o le gaioiga faaletino. Afai e tele laasaga, o lona uiga o le aso o loʻo galue, pe a leai - o le taimi e tulaʻi ai mai le nofoa ma alu e savalivali. O lea, sei o tatou vaʻavaʻai pe o le a le mea e fai ai le pedometers, ma pe faapefea ona lelei.

Noom Pedometer

O le mea sili e lelei ai le faasaoina o le ola ma le mafai ona faʻaaoga i nofoaga e leai se fesootaiga ma le GPS. Mo le faʻatulagaina o laasaga, o loʻo faʻaaogaina e le tusi faʻamatalaga i luga o le faʻagasologa o le telefoni i le avanoa. Le faʻaoga faigofie ma le itiiti ifo o galuega.

I le fatuina o se talaaga, e mafai ona e siaki le alualu i luma mo le vaiaso ma mo taimi uma. Faʻamasinoga "Tulaga Tumaoti" tapunia le avanoa i le talaaga. O le faʻaaogaina, o le a le mafai ona e faʻasoa faʻauiga ma isi tagata faʻaoga, maua mai ni savali mai ia i latou, pe tuʻuina atu e sili atu le lima uo mo le sini ausia. E ui i lona foliga faigofie, num o se mea sili ona lelei mo le faitauina o laasaga ma, e le gata i lea, o le saolotoga atoatoa.

Download Noom Pedometer

Google talafeagai

O le lautele o galuega faatino o lenei talosaga e mafai ai e oe ona siaki toetoe lava o gaioiga faaletino ma seti sini patino. E tele isi tusi talosaga ma masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ia Google Fit, e aofia ai mataʻitusi ma taulima malosi. E le gata i lea, e mafai ai e oe ona vaʻai iʻuga e le gata i le telefoni, pei o le tele o isi mea faigaluega, ae i luga foi o luga o le initaneti.

E fetaui mo i latou e sili ona fiafia e matamata i faʻamatalaga uma e fesoʻotaʻi ma se soifua maloloina soifua (moe, taumafa, gaioiga faʻapitoa), i se tasi faʻamatalaga faigofie ma matagofie. Mea le lelei: femalagaaiga i luga o faamaumauga o femalagaiga o se uila.

Faʻafeiloaʻi Google Fit

Siʻi

Faʻafaigofie ona faʻaoga, leai se mea faaopoopo. O se faʻamatalaga faigofie ma se lanu uliuli ma lanu susulu o lanu eseese ma lanu o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga faavae: o le numera o laasaga na maeʻa ma nofoaga asiasi (pe ae manaʻo iai, e mafai ona e faaopoopo faʻamatalaga e uiga i kalori).

O le talosaga e tataʻi le gaoioiga, ma maka i luga o le faafanua ia nofoaga na e asia. O ni nai siosiomaga - naʻo le mea e te manaʻomia. E le pei Google Fit, o le felauaiga e faailogaina o se felauaiga, ae le o se uila. Mea le lelei: Fesoasoani ma lagolago i le Igilisi, i luga o nisi smartphones (e pei o Samsung Galaxy Note II) atonu e le o galue, talu ona tape le taamilosaga i tua. Taoloto, leai se faasalalauga.

Tulei Move

Pedometer Tafaʻi

E le pei o le pedometer muamua, e ofoina atu le tele o galuega tauave. Muamua, e mafai ona e faʻafetaui lelei le lagona ma le laasaga le umi e maua ai le faʻamatalaga saʻo. Lona lua, e iai 4 matāʻupu matāʻupu e filifilia mai, e mafai ai ona e matamata i faamatalaga masani e aunoa ma le tatalaina o le app.

Faʻatoa ulufale i tafaoga autu ma o le a e suʻeina le tele laasaga e te manaʻomia e ave i aso taʻitasi e te fetaui ai. O le numera o fuainumera o loʻo faʻaalia ai kalapu o iuga mo vaitau eseese o taimi. O faʻamaumauga uma e mafai ona faʻaulu atu i se kata o le kalama poʻo le Google Drive. O le faitauga e amata i le muamua o laasaga muamua e 10, o le mea lea o malaga i le faletaele ma le umukuka e le faitaulia. O le talosaga e leai se totogi, o loʻo i ai le faʻasalalauga.

Faʻalogo Pedometer Faʻatonu

Pedometer mo paʻu mamafa Pacer

E pei ona taua e le igoa, e le na o se pedometer, ae o se meafaigaluega atoatoa mo le pulea o le mamafa. E mafai ona e faʻamaonia au lava tafaoga ma setiina se sini (poʻo le faʻaaogaina o ni sini ua fuafuaina faapitoa ina ia faʻamalosia ai le faʻaosofia ma le faʻamautuina o le pepa). E pei ona i ai i Akyupedo, ei ai se tulaga fetuutuunai e faʻaleleia ai faʻamatalaga.

E pei o le tele o isi tusi talosaga, o loʻo i ai le fesoʻotaʻiga a le Peyser ma le lalolagi i fafo: e mafai ona e faia ni faʻavae ma tagata o le aiga ma uo mo taʻaloga masani pe fesootai ma isi tagata faʻaoga. Galuega tauave o le mamafa o le siaki, numera o laasaga ma kalori tatou te tusia ai ni faʻamatalaga e uiga i le lelei o le aʻoaʻoga. O mea autu o le pedometer e maua e aunoa ma se totogi. E sili atu le loloto o faʻamaumauga ma polokalama faʻapitoa faʻatautaia e aofia ai i le saofaga totogi.

Faʻalogo Pedometer mo paʻu mamafa Pacer

Pedometer

Totonu i Rusia, e le pei o le tele o isi talosaga ua maeʻa. O faʻamatalaga uma e faʻaalia i luga o le faamalama autu: numera o laasaga, calories, mamao, saoasaoa ma le taimi o le gaoioiga. E mafai ona suia ia ata lanu i totonu o le faatulagaga. E pei ona faia i Noom ma Accupedo, o le numera o laasaga e maeʻa e mafai ona tusia faʻatasi.

E i ai se galuega Fetufaai ia lomia faasalalau iuga i fesoʻotaʻiga lautele. O le amataina o le taavale ma taofi mea e faʻatagaina ai oe e mafai ona faitau na o laasaga i le ao atoa e teu ai le malosi i le po. O le pedometer faigofie ma le maualuga na faʻamauina e le sili atu ma le 300,000 tagata faʻaaogaina le fua o le 4.4. E leai se totogi, ae o loʻo i ai le faʻasalalauga.

Faʻalogo Pedometer

ViewRanger

E talafeagai mo tagata faimalaga, tagata faimalaga sopo ma tagata suʻesuʻe tagata. O le talosaga e le na o le faitauina o laasaga, ae fautuaina e fatuina au lava ala savali poʻo le faʻaaogaina foi na o isi tagata faʻapolopolo na faʻaolaina. E le gata i lea, o se taʻutaʻua sili lea ona lelei - o le faʻaaoga e faʻaaoga le tekinolosi o le moni faʻateleina, faʻatagaina oe e maua faʻamatalaga e uiga i mea eseese e ala i le lafoina atu o se telefoni feaveaʻi ia i latou.

E galue ma le Android Wear ma faʻaaoga le GPS telefoni e fuafua ai le mamao o femalagaaʻi. E mafai ona e faʻasoa au tali i au uo. O se filifiliga lelei mo i latou e sili atu e fiafia i le natura e aunoa ma le faʻalauteleina o luga i le faitauina o laʻasaga taʻitasi.

Download ViewRanger

I le faʻapipiʻiina o le pedometeri, aua nei galo e faʻaopopo i le lisi o faʻasesega i totonu o nofoaga e teu ai le ola mo le saʻo saʻoga i tua.