Faʻamauina o faila TAR.GZ i Ubuntu

Polokalame anti-virus na faia e puipuia ai le faiga ma faila faila, upu faila. I le taimi nei o loʻo i ai se fuainumera tele mo latou tofo. Ae o nisi taimi e manaʻomia ai e nisi tagata e faʻaaogaina le puipuiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi se polokalama, sii mai se faila pe alu i se 'upega tafaʻilagi' ua poloka e se antivirus. I polokalame eseese e faia lea i lana lava auala.

Ina ia tape le antivirus, e tatau ona e maua lenei filifiliga i totonu o le faatulagaga. Talu ai o loʻo i ai a latou lava faʻasalalauga taʻitasi, e manaʻomia ona e iloa ni faʻaaliga mo tagata taʻitasi. O le Windows 7 o loʻo i ai lana lava auala lautele, lea e faʻaaoga ai ituaiga uma o antiviruses. Ae o mea muamua muamua.

Taofia le antivirus

O le faʻaaogaina o le antivirus o se mea e faigofie tele, aua o nei gaioiga e na o ni nai kiliki lava e fai. Peitai, e ui lava i lea, o oloa taʻitasi e iai ona lava faʻalavelave.

Mcafee

McAfee protection e matua faʻatuatuaina, ae e tupu e manaʻomia ona faʻavaivaia mo nisi mafuaaga. E le faia lenei mea i le laasaga e tasi, ona o faʻamaʻi e ono mafai ona ulufale i totonu o le tino o le a tape ai le antivirus e aunoa ma se leo tele.

  1. Alu i le vaega "Puipuiga mai faʻamaʻi ma togafiti feaveaʻi".
  2. Ia i le parakalafa "Siaki le taimi tonu" tape le app. I le faamalama fou, e mafai lava ona e filifilia pe a fia minute o le a tape ai le antivirus.
  3. Faamautu ma le faamau "Fai". Aveese isi vaega i le auala lava e tasi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalo le antivirus McAfee

360 Aofaiga o Puipuiga

Avanoa 360 Total Security antivirus e tele mea aoga, e faaopoopo atu i le puipuiga mai le taufaʻataʻi mai o le virus. E le gata i lea, o loʻo i ai ni fetuunaiga fetuutuunai e mafai ona e filifili e fetaui ma ou manaʻoga. O le isi avanoa o le 360 ​​Ole Saogalemu e le mafai ona e faʻafoʻesea vaega eseese pei o McAfee, ae vave ona foia le mataupu.

  1. Kiliki le ata puipui i le lisi autu o le antivirus.
  2. Alu i tulaga ma suʻe laina "Aveese le puipuiga".
  3. Faamautu ou faamoemoega.

Faitau atili: Faʻasalalau software 360 ​​antivirus

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus o se tasi o tagata e sili ona lauiloa ma mamana o se komepiuta, lea, pe a uma le tapunia, atonu o le a maeʻa ona faamanatu atu i le tagata o loʻo faaaogaina le taimi e toe sui ai. O lenei mamanu ua mamanuina ina ia mautinoa ai e le galo le faʻaaogaina e faʻamautinoa le malupuipuia o le polokalama ma ona faila patino.

  1. Mulimuli i le ala "Faʻatonu" - "Aoao".
  2. Faʻalu le uila i le isi itu o "Puipuiga".
  3. O lea ua tape nei Kaspersky.

Faʻamatalaga: Faʻafefea ona faʻagata Kaspersky Anti-Virus mo sina taimi

Avira

O le lauiloa Avira antivirus o se tasi o polokalame e sili ona faatuatuaina o le a puipuia ai pea lau masini mai siama. Ina ia faʻamaonia lenei polokalama, e tatau ona e alu i se faiga faigofie.

  1. Alu i le lisi autu o Avira.
  2. Suia le kesi i le tulaga "Puipuiga o le Real Time".
  3. O isi vaega e faaletonu i le auala lava e tasi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalo le antivirus Avira mo sina taimi

Dr.Web

E lauiloa i latou uma o Dr.Web, o loʻo i ai se atunuʻu fiafia, e manaʻomia le faʻalavelave faʻapitoa i vaega taʻitasi. O le mea moni, e le faia lenei mea e pei o McAfee poʻo Avira, ona e mafai ona maua uma pusa puipui i se tasi nofoaga ma e tele naua.

  1. Alu i le Dr.Web ma kiliki le moli loka.
  2. Alu i "Mea e Puipuia le Puipuiga" ma faʻaaoga mea e manaʻomia.
  3. Faʻasaʻo mea uma i le toe kilikiina o le loka.

Faitau atili: Fai le polokalame Dr.Web anti-virus.

Avast

Afai o isi fofo anti-virus ei ai se faʻaoga faapitoa e faʻamalo ai le puipuiga ma ona vaega, ona ese lea o Avast. O le a faigata tele mo se sailiga fou ona maua lenei uiga. Ae e tele auala e iai aafiaga eseese. O se tasi o auala pito sili ona faigofie o le tapeina lea o le moli ata i luga o le lisi autu.

  1. Kiliki i luga ole afifi Avast i luga o le faletusi.
  2. Faʻamalie "Avast Screen Controls".
  3. I le lisi o mea e faʻavaivai ai, e mafai ona e filifilia le mea e te manaʻomia.
  4. Faamautu le filifiliga.

Faitau atili: Aveese Avira Antivirus

Faʻamaumauga o le saogalemu o Microsoft

Faʻasalalauga Faʻasalalau Microsoft o le Windows Defender, lea ua fuafuaina mo faʻavae uma o le OS. O le faʻaaogaina e faʻalagolago i le faʻaogaina o le faiga lava ia. O mafuaaga mo le teenaina o galuega a lenei antivirus o nisi tagata e mananao e toe faia se isi puipuiga. I le Windows 7, ua faia lenei mea:

  1. I le Security Security, alu i "Puipuiga o le Real Time".
  2. O lenei kiliki i luga "Faasaoina Suiga", ona malie loa lea i le filifiliga.

Faitau atili: Faʻateʻaina Mea Taua a le Microsoft

Auala lautele mo faʻapipiʻi faʻapipiʻi

O loʻo i ai se filifiliga e faʻamaeʻa ai soʻo se mea e faʻataunuʻu ai faʻamaʻi ua faʻapipiʻi i le masini E galue i luga o ituaiga uma o le polokalama faʻaoga Windows. Ae na o le tasi lava le faigata, lea e taoto i le malamalama tonu o igoa o tautua na faʻataʻatia e le antivirus.

  1. Faʻasolo le ala uʻamea Manumalo + R.
  2. I totonu o le atigipusa e oso i luga, kilikimsconfigma kiliki "Lelei".
  3. I le lisi "Auaunaga" Faʻasese uma atigipusa mai faiga uma e fesoʻotaʻi ma le polokalame antivirus.
  4. I totonu "Amata" fai tutusa.

Afai e te faʻaaogaina le antivirus, 'aua neʻi galo e faʻaaogaina pe a uma le togafiti talafeagai. O le mea moni, a aunoa ma le puipuiga tatau, o lau tino e faigofie tele i ituaiga eseese o taufaamatau.