My Lockbox 4.1.3

Puipuiga o se komepiuta a le tagata lava ia mai le le manaʻomia le mauaina e isi vaega o se mataupu e tumau pea lona taua e oo lava i aso nei. O le mea e sili ona lelei, e tele auala eseese e fesoasoani ai i le tagata faʻaoga e puipuia a latou faila ma faʻamaumauga. Faatasi ai ma i latou o loʻo setiina se upega tafailagi i luga o le BIOS, faʻamalamalamaga disk ma le setiina o se faʻaupuga mo le ulufale i le Windows.

O le faʻatulagaga mo le setiina o se upu faʻaulu i le OS OS 10

Ma le isi, o le a matou talanoa pe faʻapefea ona puipuia lau PC i le faʻapipiʻiina o se upega tafailagi mo le ulufale i le Windows 10. E mafai ona e faia lenei mea e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa o le faiga lava ia.

Metotia 1: Faʻatulagaina o Tautuuga

Ina ia setiina se upega tafailagi i luga o le Windows 10, muamua lava, e mafai ona e faʻaogaina tulaga o le faatulagaga o le polokalama.

  1. Faasolo le autū autu "Manumalo + I".
  2. I le faamalama "Taimi»Filifili mea "Faamatalaga".
  3. Le isi "Filifiliga Faʻatonu".
  4. I le vaega "Upu" kiliki le faamau "Faaopoopo".
  5. Faatumu uma vaega i le fatuga o le pasvord ma kiliki le ki "Lisi".
  6. I le faaiuga o le taualumaga, kiliki i luga o le ki. "Fai".

E tatau ona e iloa o le upu faʻamaonia na faia i lenei auala e mafai mulimuli ane ona suia i se PIN code po o se faʻamatalaga faʻailo, e faʻaaoga ai le faatulagaga o parakalafa tutusa mo le faiga o le foafoaga.

Metotia 2: laina o poloaiga

E mafai foi ona e setiina se upega tafaila i luga ole laina ole poloaiga. Mo le faʻaogaina o lenei metotia, e tatau ona e faia le faasologa o faasologa o gaioiga.

  1. I le avea ai ma pule, ia tamoe i le poloaiga. E mafai ona faia lenei mea i le kilikiina saʻo i luga o le lisi. "Amata".
  2. Faʻamau le manoaupega tafailagie matamata i faʻamatalaga e uiga i ai tagata o loʻo ulufale i totonu.
  3. Ma le isi, ulufale i le poloaiganet user user password passwordO fea, ae le o le igoa ole igoa, e tatau ona e ulufale i le igoa ole tagata e faaaoga (mai le lisi o na pepa na tuuina atu e le aufaipisinisi e tuuina atu), ma o le upu moni, o le tuufaatasiga fou e teu i totonu o le polokalama.
  4. Siaki le faʻamaonia o le palakalafa i luga o le faitotoa i le Windows 10. E mafai ona fai lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te poloka le PC.

O le faʻaopopoina o se faʻaupuga i le Windows 10 e le manaʻomia ai le tele o le taimi ma le malamalama mai le tagata faʻaaoga, ae faʻaititia le maualuga o le puipuiga o le PC. O le mea lea, faʻaaoga lenei malamalama ma aua nei faatagaina isi e matamata i au faila patino.