Microsoft Outlook 2016

O le tele o tagata e faʻaaogaina le Windows 10 e feagai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi i le toe gaosia lelei. O le faafitauli atonu o le faʻaogaina poʻo le faʻaaogaina o masini, lea e tatau ona faamanino. Afai o le masini lava ia e le faigata tele ona fuafua, ona mafai ai lea ona foia faafitauli tau komepiuta o le a manaʻomia ona e faia i le tele o metotia. O lenei mea o le a talanoaina atili.

Foʻia le faʻafitauli i se leo paʻu i le Windows 10

O le toe faʻafoʻiina o le leo, le faʻavevesi o le pisa, o le cod i nisi taimi e mafua mai i le le manuia o soʻo se elemene o le failauga, failauga poʻo le pulou. Faʻamau siaki ma faʻaofo i le fesoʻotaʻi atu i isi masini, ma afai e maua se faafitauli, e suia, toe faʻamaʻiina, pe faʻapitoa poʻo i se nofoaga autu. O failauga komepiuta e le faigofie tele ona suʻeina, o le mea muamua e tatau ona e mautinoa o le faafitauli e leʻo se mea e masani ai. O aso nei tatou te tilotilo i auala masani mo le foia o le faafitauli.

Metotia 1: Faʻaliliu le faʻatulagaina o leo

O le tele o mafuaʻaga o le faʻauʻuina e masani lava o le le saʻo o le faʻaaogaina o nisi o galuega tauave i le Windows 10. E mafai ona siaki ma suia i na o ni nai laasaga faigofie. Faʻalogo i fautuaga nei:

  1. Muamua, alu saʻo i le faasologa o le tafaoga. I le pito i lalo ole lauulu e te vaʻaia "Taskbar", kiliki le kiliki i luga o le leo malie ma filifili "Mea e taaalo ai".
  2. I le lisi "Taaloga" Kiliki tasi i le masini galue ma kiliki "Meatotino".
  3. Alu i le vaega "Faʻaleleia"lea e te manaʻomia e tape uma ai aafiaga o le leo. Ae e te leʻi alu, aua neʻi galo e faʻaaoga suiga. Tatala se musika po o se vitio ma vaai pe ua suia le lelei o le leo, pe afai e leai, mulimuli i laasaga o loo i lalo.
  4. I le lisi "Avanoa" suia le loloto ma le fua faʻatatau. O nisi taimi o nei gaioiga e fesoasoani e faʻasaʻo ai le faafitauli i le vevesi poʻo foliga o le pisa. E mafai ona e suʻeina ni fesuiaiga eseese, ae muamua ona faʻapipiʻi "24 bit, 48000 Hz (Studio recording)" ma kiliki "Faaaoga".
  5. I le lisi e tasi o loʻo i ai se galuega e taʻua "Faataga talosaga e faʻaoga le masini i le faiga e tasi". Faʻamalo le mea lenei ma faʻapolopolo suiga, ona suʻe lea o le toe foʻi.
  6. Mulimuli ane, seʻi o tatou paʻi atu i se isi nofoaga e fesoʻotaʻi ma le taina o le leo. Tuʻua le lisi o meatotino o le au failauga ina ia toe sau i le faamalama. "Leo"o fea e alu ai i le lisi "Fesootaiga".
  7. Faailoga ma se siaki "Gaoioiga e le manaomia" ma faʻaaoga. O le mea lea, e le gata e te musu e tape le leo pe faʻaititia le leo pe a faia ni telefoni, ae e mafai foi ona e aloese mai foliga o leo ma sitaili i le masani masani o le faʻaaogaina o le komepiuta.

E maeʻa ai le faʻatulagaina o filifiliga toe faafoi. E pei ona mafai ona e vaʻaia, na o le fitu laasaga faigofie e mafai ona fesoasoani e foia ai le faafitauli. Ae ui i lea, e le lelei i taimi uma ma o le faafitauli o loʻo taoto saʻo i totonu ia i latou, o le mea lea, matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i auala eseese.

Metotia 2: Faʻaititia le avega i luga o le komepiuta

Afai e te vaʻai i se faʻaititia o le faʻatinoga o le komepiuta i lona atoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻagesegeseina le vitio, matala matala mo se taimi umi, polokalame e aliali mai, faʻapipiʻi le polokalama atoa, atonu o le mafuaʻaga lea o faafitauli faʻafitauli. I lenei tulaga, e tatau ona e faatelevave le saoasaoa o le PC - faatea ese le vevela, faʻamalositino mo siama, aveese polokalama le talafeagai. E mafai ona e maua se taiala auiliili i lenei mataupu i totonu o la tatou isi tusiga i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻatonu o galuega a le PC ma le faʻaumatia

Metotia 3: Toe faʻaleleia le Avetaavale o le Sound Card

O se kata lelei, e pei o le tele o vaega komepiuta, e manaʻomia se avetaʻavale talafeagai e faʻapipiʻi i luga o le komepiuta e faigaluega saʻo. I le tulaga o le toesea po o le faʻatulagaga le saʻo, e ono i ai se faʻafitauli i le taʻaloga. O le mea lea, afai o auala muamua e lua e leʻi faʻaaogaina, taumafai i mea nei:

  1. Tatala i luga "Amata" ma ituaiga suega "Lisi Pulea". Faʻailoa lenei faʻamatalaga masani.
  2. I le lisi o mea, saili "Pule Sili".
  3. Faalautele le vaega "Leo, taaloga ma masini vitiō" ma aveese ia avetaavale leo.

Vaʻai foi: Talosaga e ave avetaavale

Afai o loʻo e faʻaaogaina se komepiuta i fafo, matou te fautuaina oe e alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa ma sii mai le polokalama fou i lau ata mai iina. Po o, faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa mo le sailia o avetaavale, mo se faʻataʻitaʻiga, DriverPack Solution.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale i lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Afai o le kata o le kiliki o loʻo i luga o le laupapa, ona faʻaaogaina lea o le avetaʻavale i le tele o auala. Muamua e tatau ona e iloa le faʻataʻitaʻiga o le laupapa. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe i le isi a matou tusiga i luga ole sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Iloilo le faʻataʻitaʻiga o le laupapa

Ona i ai lea o se sailiga ma sii mai faila talafeagai. A faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi aloaia poʻo se polokalama faʻapitoa, faigofie lava ona maua le avetaavale leo ma faʻapipiʻi. Faitau atili e uiga i lenei faagasologa i le isi a tatou tusiga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le laupapa

O le faafitauli i le paʻu leo ​​i le Windows 10 ua foia faigofie, e taua tele le filifilia o le auala saʻo. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani a matou tusiga ia te oe e taulimaina lenei mataupu ma foia le faafitauli e aunoa ma ni faafitauli.