Taaloga Taʻaloga 6.1.3025


O komepiuta e maualalo le malosi o komepiuta e ono lamatia ai, o faiga faʻaonaponei faʻaonapo nei e pei o le tele o tautua ma galuega faʻalauiloa, faʻasalalau ma faʻatautaia faʻamaumauga, ae faigata ai ona taʻaloga. E mafai e le afi o le Taʻaloga ona faʻaleleia faʻamatalaga le talafeagai mai le mafaufau, taofi auaunaga e le manaʻomia, faʻaleleia atili le faʻaleleia o PC pe a lafoaia taaloga.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: O isi polokalama e faʻavavevave ai taaloga

Tulaga faʻaleleia

Faʻaalia i le amataga. O loʻo faamanino mai e le faʻamaonia le tele o le faʻatupega o loʻo faʻatupeina nei: faagasologa, manatua; faʻapea foʻi ma le vevela o le PPU, kata vitio, motherboard ma le māmā. A uma ona sui i le taaloga, e mafai loa ona e iloa le eseesega.

Taaloga taʻavale ma le faʻamoemoe

O lenei vaega o le polokalama e mafai ai ona e fatuina ni auala pupuu eseese mo taʻaloga taʻavale i le taimi lava e tasi ma le faʻamautuina o mea faʻasolo. Iinei e mafai ona e faʻaopopoina nisi faʻamatalaga pepa. O le a tonu tonu le taaloga Fire Fire i le faʻailoga ua fuafuaina i totonu o le seti o le talafaʻasolopito o le taaloga (Igoa o Taaloga).

O loʻo i ai faʻamaumauga autu: tufatufaina atu o mafaufauga faʻapitoa, faʻatapulaaina le galuega o avetaavale lomitusi, scanners ma kamera; faʻamalo le faʻaopoopoina o fesoʻotaʻiga, meafaigaluega faʻapitoa. Faʻasalaga, e mafai ona e faʻamalo ma le faʻaalia o mea faʻapitoa Explorer, faʻapea foi ma polokalama faʻavae polokalama autu Windows. E uiga i tulaga faʻaleleia lelei na tuʻuina mai ai se lipoti.

O le mea masani lava, o le polokalama faʻatulagaina e faʻaopoopo i le lisi autu o le tagata sailiili se nofoaga fou fou mo le lafoaina o taʻaloga ma toe faʻafesoʻotaʻi i le taimi o le taaloga.

Pule o talosaga

O le Task Manager e toetoe lava a uma ona kopiina iinei, ae o loʻo i ai se tasi o faʻasesega tāua - o le polokalama e le o faʻatinoina le faagasologa o faiga sili ona taua, taofi lea o le a taʻitaʻia ai i le PC malfunctions. O lea e mafai ai ona e tapunia ma le saogalemu isi polokalama faaopoopo e 'ai ai le tele o manatua ma punaoa gaosi.

Puipuiga o le lisi o taaloga

Faʻaauau mo ia polokalama, ae o se galuega taua foi. Afai e vaeluaina faila o le taʻaloga (o le nofoaga faaletino o sulu e mamao ese mai le tasi i le isi), o le a sili ona aoga lenei mekasini mo faʻamalamalamaga manino. Ae o le tasi tusi e sili atu le saoasaoa i le faagasologa nai lo le atoa o le disk.

Faʻaola vave i taʻaloga i le Windows

I le faaopoopo atu i le Game Fire, ao le i amataina taaloga, latou te lei tatalaina se mea, o tagata atiae e fiafia i latou o loo faaaogaina uma auala autu mai le Nofoaga Puipuia saʻo i le faamalama o le polokalama. O loʻo i ai uma se faʻatulagaga atoatoa o tagata taʻaloga taʻaloga ma mea faʻapitoa faʻamaonia.

Faʻamatalaga tumau-taimi

Ae, o le Live Optimization feature e na o le totogiina lava o le faʻamatalaga. Pe a faʻaaogaina, e faʻaaogaina ma mea e sili ona faamuamua o faagasologa, faʻatulagaina o le manatuaina o manatuaga, ma faʻalavelaveina ai soʻo se auaunaga faʻapitoa e mafai ona faʻalavelave i le taʻaloga o le taaloga (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafouina Windows). O lenei mea e tatau ona faʻatupulaʻia ai taʻaloga taʻaloga e ala i nai pasene sili atu, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaia o le mautu.

Taaloga taʻaloga

Faufautua ua fausia, o le Faufautua o Taaloga o se fesoasoani fesoasoani atoatoa lea o le a faamanino ai le ala e aafia ai le faʻatinoina o lenei faiga po o lena parakalafa. O le mea e leaga ai, i le tulaga saoloto, na o ia lava e tuuina mai fautuaga, ma o le a le otometi o talosaga o fautuaga e maua i le Pro Pro o le polokalama.

Faamanuiaga o le polokalama

  • E aofia ai tulaga tulaga ese ma le aoga, e pei o le faʻataʻatiaina o le taʻaloga o le taʻavale poʻo le faʻalavelaveina o le taʻavale mo sina taimi;
  • Le mafai ona vave vave i se kiliki se tasi ma otometi lava ona toe foi i lona uluai setete;
  • Faʻatasi lelei ma taaloga ma auaunaga a Windows;
  • Faatalanoaga auiliili o soʻo se vaega o le polokalama ma le taʻaloga.

Faʻafitauli

  • Na o le Igilisi e maua;
  • O nisi o mea manaia e maua i na o le totogi.

I lona gafatia, o le polokalame e le o se tulaga ese, ei ai le tele o analogues, ae o le faigofie o le galuega ma le faʻamatalaga o aitema taitasi ua avea ma mea sili ona fiafia i ai i latou. O faʻaʻoleʻole uma o le faʻamaoniaina o le faiga, ua maeʻa, ma le tuua ai e le tagata naʻo se numera o faʻalapotopotoga patino e fesoasoani i le pasi lelei atu o le taaloga. FPS maua, aemaise i masini vaivai, ua faʻamaonia.

Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o le Game Fire

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Taaloga taʻavale Taʻalo taʻavale Polokalama taʻavale atamai Razer Cortex (Taaloga Taʻaloga)

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Taaloga Taʻaloga o se faʻaaogaga telefoni feaveaʻi ma aoga mo le faʻaopoopoina o le faʻatautaia i taaloga komepiuta e ala i le faʻamalosia o le polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Smart PC Utilities
Tau: $ 20
Toa: 8 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.1.3025