Suia o tausaga i YouTube

O le faagasologa o lomia lomiga i luga o le lomitusi, i le taimi muamua na tilotilo ai, o se laasaga faigofie lea e le manaomia ai nisi polokalama faaopoopo. Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o polokalama e mafai ai ona lolomiina le sili atu le faigofie ma i le taimi lava e tasi e tuʻuina atu ai nisi faʻaopoopoga. O se tasi o ia mea o le pdfFactory Pro, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

PDF Conversion

O le galuega autu a le pdfFactory Pro o le liua o soʻo se pepa i le PDF. Faʻatasi ai, e mafai ona e liua faila na faia i le Upu, Excel ma isi faatonu, o loʻo i ai se galuega lomitusi. O le mea moni, o le pdf Factor Pro ua faʻapipiʻiina i lalo o le faʻaogaina o se avetaavale lolomi ma ua vave ona tuʻuina atu i totonu o le masini fesoʻotaʻiga i le vaega "Lolomi".

Faʻasaʻoina o filifiliga

PdfFactory Pro e faʻatagaina oe e faʻasaʻo se faila o le gagana liliu mai e ala i le faaopoopoina o vaipuna, faʻamatalaga, pine, pepa, ma sootaga i ai. O lenei mea o le a fesoasoani e maua ai le foliga manaʻomia o le pepa, lea o le a mulimuli ane lomia.

Puipuiga o Tusitusiga

Afai e filifili le tagata e puipui lana tusitusiga, ona mafai ai lea e le PDF Factor Pro ona setiina se faʻaupuga mo ia, faʻapea foʻi ma le faasaina o soʻo se taumafaiga e kopi, suia ma lolomi le mea. Faʻafetai i lenei mea, e ono mafai vave ona vaʻavaʻai le mafai e tagata fafo ona matamata ma faʻataʻitaʻia le faila fai.

Faʻamaumauga tusitusi

A maea le teuteuina o le faila i le pdf Factor Pro, e mafai e le tagata faaaoga ona lolomiina i le auala masani, e ala i le filifilia o le lolomi manao manaomia ma faatulaga ia mea e manaomia.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Le aoga;
  • E le manaomia se tusi lomitusi e galue;
  • Le mafai ona puipuia le tele-level.

Faʻafitauli

  • Totogi tufatufaina e le atiae.

pdfFactory Pro o se polokalama sili ona lelei e maua ai e le tagata faʻaoga ni faʻaopoopoga mea mo le lolomiina o pepa i se lomitusi. E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o galuega aoga, e aofia ai le faaliliuina o se faila i le PDF ma le faʻaopoopoina o isi laasaga o puipuiga i luga.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le pdfFactory Pro

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

PDF Complete CutePDF Tusitala WinDjView Papamama

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
pdfFactory Pro o loʻo tuʻuina atu i le tagata faʻapitoa ni faʻaopoopoga mea mo le lolomiina o pepa, aʻo puipuia o ia mai fafo o le faalavelaveina. E mafai foi ona e faʻatagaina faila i le PDF.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Polokalama Tipiloma
Tau: $ 100
Toa: 11 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.25