Jv16 PowerTools 4.1.0.1758

Afai e te le mataʻituina le setete o le polokalama, o le a le pine ae faʻaitiitia le faʻatinoga, o le a sili atu le umi o le faagasologa poʻo le faʻamaʻi faʻatasi ma malware ma faila. Ina ia taofia lenei mea, e tatau ona e fufulu mama le OS o lapisi ma ia sili ona lelei. O lenei mea o le a fesoasoani i le jv16 PowerTools. Sei o tatou tilotilo i lenei polokalama auiliili.

Taʻiala tulaga

I le amataga o le jv16, PowerTools e faʻamalosia ai tagata faaaoga e faʻagaoioia nisi o aoga aoga. E mafai e le polokalame ona faʻamalamalamaina le setete o le komepiuta pe a uma le amataga, faʻapenei ona fatuina le mea muamua e toefuatai ai ma iloilo le faatinoga pe a uma ona liliu Windows. Afai e te le manaʻomia se tasi o nei mea, siaki pusa ma faʻatumu le faʻatulagaga.

Faamatalaga faavae o OS

O le itulau autu o loʻo i ai se aotelega lautele o le setete o le polokalama, faʻaalia le taimi o le siaki mulimuli, faʻaalia le amio saʻo o le resitala, ma faʻaalia galuega fautuaina o le a fesoasoani i le faʻamalosia o le faʻatinoina o komepiuta. I le faaopoopo atu i ai, o loʻo i ai se avanoa e faʻatusatusa ai le setete o le faiga faʻatasi ma siaki muamua.

Faʻamamaina ma faʻapipiʻi

jv16 PowerTools e aofia ai se seti o aoga aoga eseese. Muamua o le a tatou tilotilo i le faʻaaogaina o le komepiuta ma faʻaleleia mea aoga. E suʻeina, taʻavale, pe faʻateʻa faila faila. O nei gaioiga e mafai ona otometi lava ona faʻaalia, pe faʻalagolago foi i tulaga na filifilia e le tagata faʻaaoga. Faʻalogo lelei i le mea Ofisa Resitala. O le polokalama o le a otometi lava ona faʻaalia le faʻamalosi ma toe fausia le database, lea o le a fesoasoani i le komipiuta e faʻanoʻe ma galue vave.

Faʻaaogaina le polokalama

E masani lava, pe a uma ona aveese le masini i auala masani, o nisi faila e tumau i luga o le komepiuta. O le faʻaaogaina atoa o le polokalame ma mea e fesoʻotaʻi atu i ai o le a fesoasoani "Polokalama e le faʻaaogaina". O le lisi o loʻo faʻaalia ai mea uma ua faʻapipiʻiina. Ua lava mo le tagata e faʻaaogaina le siakiina ma tape. Afai e le mafai ona faatino le uninstall, faʻaaoga le galuega "Faʻamalosi faʻamalosi pe a toe faʻafouina".

Faʻamatalaga Pule

Faatasi ai ma le faʻaogaina o polokalama, o polokalama faaopoopo na faʻapipiʻiina e le tagata faʻaaoga e otometi lava ona utaina. O le tele o mea faitino i le amataga, o le umi foʻi lea o le OS o loʻo i luga. Faʻafaigofie lenei faagasologa o le a fesoasoani e aveesea polokalama le talafeagai mai le amataga. jv16 PowerTools e le faatagaina oe e taofiofi galuega faʻaletoroni, o lea e mafai ai ona e mautinoa o le a amata loa le faʻataunuʻuina o Windows pe a maeʻa ona faia lenei faʻatulagaga.

Tatala le masini

O le faʻatūina o le pule o le faʻavae e le faʻaitiitia ai le faʻavaveina o le vave o le taʻavale, ae o le faʻalauiloaina o le masini amata o le a mautinoa lava le fesoasoani e faʻaleleia lenei faiga. Afai e te faʻaaogaina lenei faʻaaoga, o le a aofia ai ma le OS ma o le a filifili mo ia lava poʻo le a le mea e faʻamuamua muamua, faʻafetai i lenei mea, o le mea sili ona lelei e tupu. I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili po o fea polokalame e sili ona lelei.

AntiSpy Images

E masani lava, o masini na pueina ai le ata, e otometi lava ona faʻatumu faʻamatalaga o le nofoaga, le aso o le ata ma le ituaiga o mea pueata. O ia faʻamatalaga e soli ai le faʻamaoni, o nisi taimi e te manaʻomia e faʻamalo ai. O le faia o lenei mea mo se taimi umi ma e le o taimi uma e faigofie ai, ae o le aoga i jv16 PowerTools o le a faia le sailiga ma le aveeseina na o ia lava.

Windows AntiSpyware

O le polokalama faʻapitoa e auina atu ai Microsoft faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le komepiuta, faʻamatalaga e uiga i faʻamaʻi o loʻo maua, ma isi foi taga e faia aunoa. O i latou uma o loʻo faʻaalia o se lisi i le Windows AntiSpyware window. O le mea lea, e ala i le tuiina o le mea e manaʻomia, e le gata ina mafai ona faʻaleleia le faʻalauiloaina, ae ia faʻaleleia foi le faʻatinoina o le polokalama.

Saili mo polokalama vaivai

Afai o polokalama a lau komepiuta e leai ni polokalama poʻo ni faʻataʻitaʻiga, ona faigofie ai lea i tagata taʻutaʻua ona taina lau masini. O le meafaigaluega na fausia-ile o le a mataʻituina le PC, saili le polokalama e leai se puipuiga ma faʻaalia le faʻamatalaga i luga o le lau. E filifili le tagata e filifili pe o le a le mea e ave pe alu.

Resitala Operations

I se tasi o galuega tauave ua taua i luga, ua uma ona matou faia taga ma le resitala, sa tuʻuina atu se meafaigaluega mo lona faʻamalosia. Ae ui i lea, e le o mea uma e mafai ona maua e le tagata faʻaaogaina. I se saofaga "Resitala" o loʻo faʻamamaina, suʻesuʻe, suitulaga ma mataitu le resitala. O nisi gaioiga e faia otometi pe a uma le faʻalauiloaina, ma e manaʻomia se mea e manaʻomia e le tagata.

Fai taga

O loʻo faʻaaogaina i totonu o le jv16 PowerTools e faʻatagaina oe e mama, suʻe, sui, toe faʻafoʻi, vaevae, ma fusia faila. E le gata i lea, o nei galuega e galulue faatasi ma laupepa. O le mea moni, toetoe lava o faʻatinoga uma e faia e ala i tulaga masani o le faʻaogaina o le polokalama, ae e le faigofie i taimi uma.

Fetuunaiga

O le OS e masani lava ona afaina i suiga eseese, aemaise lava i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻalauiloaina o polokalama, faʻapea foi ma taimi o faʻamaʻi ma faila leaga. Ina ia fesoasoani i le toe faʻafoisia o le faiga i lona uluai setete o le a fesoasoani i le faʻamautuina o galuega o loʻo i totonu o le lisi "Fetuunaiga". O loʻo i ai foi se taga o gaioiga, se suiga i le faʻatulagaga ma le faʻatupega o tala.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Fai se faʻataʻitaʻiga ole soifua maloloina ole PC;
  • Se tele o mea aoga aoga.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

I lenei tusiga, matou te tilotilo i le jv16 PowerTools i auiliiliga. O lenei polokalame e tele le tele o mea e faʻaaogaina e le gata ina suʻesuʻeina le setete o le komepiuta ma maua faila talafeagai, ae fesoasoani foi e faatino le faamamaina ma le faʻamalosia, ao faʻalauteleina le galuega o le masini atoa.

Faʻasalaga faʻasalalauga o jv16 PowerTools

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le siakiina ma le faasaʻoina o mea sese i luga o le komepiuta Gamegain Komepiuta komepiuta Carambis faamama

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Jv16 PowerTools e mafai ai e oe ona suʻeina le setete o lau komepiuta, aveese polokalama talafeagai, faʻamama ma faʻamaonia le resitala, aveese faila leaga, faʻamalie le amataga ma sili atu.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Macecraft
Tau: $ 30
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.1.0.1758